2020 Şubat Anneleri

Günaydın herkese çoğumuz kanama yaşıyoruz heralde sonu hayırlı olsun sağlıkla gelsin bebişlerimiz dünyaya inşallah

kızlar cok uzgunum 71 değerim 2 günde 74 e çıkmış.sanirim biyokimyasal gebelik.sagliksiz gebelik miş.bu konuda bilgi verebilecek var mı.kanama da yok .mudahale mı edecekler nasıl olacak korkuyorum

daha yeni ama senin bat tarihin, küçük olması normal :) bulantılar da başladıysa iyice hoşgeldin 🤦‍♀️

canım hiç yemek istemiyor ama midem boş durdukça da inanılmaz bulanıyor.
yiyince de bulanıyor gerçi 😂 midemi bastırsın diye sürekli beyaz peynir ekmek yiyorum. ilkinde de çok beyaz peynir yedim. tuzlu çubuk, galeta vs bu tip şeylerle bastırıyorum.
Vallahi canım ya 6. Gün gecikmesi artık doktor güzel dedi Salı tekrar çağırdı inşallah daha net görürüm 🙏🏻

kızlar cok uzgunum 71 değerim 2 günde 74 e çıkmış.sanirim biyokimyasal gebelik.sagliksiz gebelik miş.bu konuda bilgi verebilecek var mı.kanama da yok .mudahale mı edecekler nasıl olacak korkuyorum

Canım malesef kimyasal oluyor 48 saatte 2 kat artması lazım bende geçirdim daha önce yani kendiliğinden de düşebilir onlar da müdahale edebilir ibşallah gerek kalmaz da düşer kendiliğinden acele etme bi doktora daha danış istersen

Kızlar baya ishalim dün 4 kez gittim. Bir sorun teşkil etmez inşallah. Bugün de 2 kez çıktım. Muz yedim inşallah geçer. Doktora gitsem de acilde bişey yapmazlar diye düşündüm
Bak bu ihmal edilecek biley değil ben bu yüzden erken Doğum yapıyordum az kaldın acile git serum taktır ishalin verdiği kasılma rahmi etkiliyormuş

bENDE Geçirdim canım. Korkacak bişey yok. Adet olur gibi kanama ile geçiyor. değerin sıfırlanıyor.

Günaydın kızlar, bu sabah doktora gittim.

sata göre 6+6 yım bugün, doktor 6+4 olduğunu söyledi, zaten bunlara çok takılmıyorum. doktor da ne zaman döllenme olduğunu bilemeyiz, bunun önemi yok dedi.

çok şükür bebek oluşmuştu ve kalp atışlarını dinledim ❤️
ama kesenin etrafında yerleşme kanaması alanı varmış biraz.. progestan hap verdi, bir ay bunu kullan dedi. kanama alanı büyürse düşükle sonuçlanabilir dedi. herhangi bir lekelenmem kanamam vs yok. inşallah da olmaz..

kendine dikkat et yorulma dedi, yani öyle yatmalısın vs demedi. önce üzüldüm tabii ama şimdi kafama takmıyorum, sağlıklıysa bebeğim benimle kalacaktır elbet 🙏

Günaydın kızlar, bu sabah doktora gittim.

sata göre 6+6 yım bugün, doktor 6+4 olduğunu söyledi, zaten bunlara çok takılmıyorum. doktor da ne zaman döllenme olduğunu bilemeyiz, bunun önemi yok dedi.

çok şükür bebek oluşmuştu ve kalp atışlarını dinledim ❤️
ama kesenin etrafında yerleşme kanaması alanı varmış biraz.. progestan hap verdi, bir ay bunu kullan dedi. kanama alanı büyürse düşükle sonuçlanabilir dedi. herhangi bir lekelenmem kanamam vs yok. inşallah da olmaz..

kendine dikkat et yorulma dedi, yani öyle yatmalısın vs demedi. önce üzüldüm tabii ama şimdi kafama takmıyorum, sağlıklıysa bebeğim benimle kalacaktır elbet 🙏
GöZün aydın canım inşallah sağlıklıysa seninle kalacaktır elbet güzel düşünelim sadece yorma kendini yukarı uzanma veya ağır kaldırma hayırlısı olsun hakkında

kızlar kimyasal geciricem bekliyorum kanama olsun diye, peki sonrasinda tekrar hamile kalabilmek için 6 ay beklemek mi gerekiyor?

GöZün aydın canım inşallah sağlıklıysa seninle kalacaktır elbet güzel düşünelim sadece yorma kendini yukarı uzanma veya ağır kaldırma hayırlısı olsun hakkında
sağol canım aynen öyle. tabiiki kaybetmek çok travmatik bi olay ama tüm önlemlere rağmen olmuyorsa bir sıkıntı olduğundandır zaten. niyeyse içim rahat, kalp atışlarını duydum ya o çok rahatlattı. eczacım da daha çok yeni yerleşme kanamasındandır dedi, bir de kuzenlerimde de böyle olup progestan kullanıp sağlıkla kucağına alanlar var. içimi rahatlattım yani. kendime dikkat edicem.

iyiki annemin yanındayım, bu ilaç çok sersemleştiriyormuş. bakalım napıcaz.

kızlar bebek bir hafta geri demek için çok erken değilmi
bazılarınıza öyle demiş ya şaşırıyorum bende
kesenin içinde bebek bile görünmüyoki aslında daha
Gorunur canım 6+4 olması gerekirken 5+4 çıktı ultrason cihazı olcuyor ya geç döllenme ya problem demek

Benim de bu sabah yattığım yerde bırt diye bir çıkış hissettim vajinamda , fitil bu kadar çok çıkmaz dedim , elimi bir attım kıpkırmızı, peçete ile sildikçe geldi , WC ye gittim klozete de baya geldi. Dr u aradım mesaj attın dönmesini bekliyorum . Progestan fitil koyup uzandım ped de koydum , ama içimde bir rahatlık da var içten içe , bebeğim benimle diye .... bi yandan da korku çünkü karnım da ağrıuor
Doktorla konuşunca içiniz rahatlar. InşAllah bir daha olmaz .

Ben de ilk çocuğumda özel bir hastanede doğum yaptım ama hiç memnun kalmadım şuan devlete başladım ama devlette de doğurmak istemiyorum fakat özellerin fiyatları uçmuş, senin gittiğin yerin fiyatı nasıl canım bir de senin doktor sezeryan sonrası normal yaptırdığı olmuş mu bir bilgin var mı
Evet fiatlar çok uçuk gerçekten Özel hastanelerin fakat muayene ücreti 100 ile 140 arası hastanelerde bnm doktor 180 tl arada çok fark olmadığı için yüne onu tercih ettim.doğum konusunda konuşmadık henüz bir kere gittim doğum fiatı aldım sadece birkaç hastanede doğum yaptırıyor medicabil medicakpark medicana pembe mavi.sanırım medicabil 4000 dedi diğerleri 5000 gibi çokda emin değilim 😒benim çok zor geçtği için devleti tercih edemiyorum malesef.nereye kime gidiyorsun?

X