2020 Şubat Anneleri

Ben 2 miyom ile 4.5 ve 3.5 cm normal doğum yaptım hiç korkma. Doğumdan sonra kontrolde 1 miyom yok olmuştu 3.7 cm miyom ile tekrar hamileyim. Doktorlar en kötüsünü söyleyip moral bozuyorlar.

Ben 2 miyom ile 4.5 ve 3.5 cm normal doğum yaptım hiç korkma. Doğumdan sonra kontrolde 1 miyom yok olmuştu 3.7 cm miyom ile tekrar hamileyim. Doktorlar en kötüsünü söyleyip moral bozuyorlar.

ilk kontrolde bana da miyomların var ama çok küçük sorun yaratmazlar dedi. allah allah hiç duymamıştım böyle birşey. inşallah hiç birimize sorun yaratmazlar.

Ben Liv'den aldım ilk randevuyu salı günü gidiyorum ilk defa. İkizlerden Buğra Coşkun.

Sen nereye gidiyosun?
yorumlarını bekliyorum gerçi onlar için iyi diyolarda :)
bende koruya gittim aşkın gülere keseyi gördük onla
oda çok iyi çok cana yakın bi doktor ama yan tarafında eşi var bi dahakine ona gidicem oda çok iyi :)

Gecmis olsun canim ben ogluma hamileyken icerde kanama oldu hatta baya buyukdu ama şükur ki kucagima aldm 9 ay zehir zemberek gecti diyebilirim

Yaaaa ben Aşkın hocaya Instagram'da bayıldım, baya baya kafaya koymuştum ona gitmeyi keşke başka hastanede olsa da ona gitsem. Koru direk hastane olarak içime hiç sinmedi benim o yüzden Liv'de karar kıldım nasıl buldun peki hastaneyi? Çok kalabalık her türlü insan geliyo dediler bana, bi de 2017de bi doğum sırasında bi olay olmuştu orda. Açıklama yapmak yerine yazılan yorumları mahkeme kararıyla sildirmişlerdi filan. O sebeple koruda olduğu için Aşkın hocadan vazgeçtim ben

biraz kalabalık evet bende o yüzden arada kalmıştım ama gittiğim doktorlar çok iyi olduğu için vazgeçemiyorum bende.
sanki yıllardır tanışıyomuşuz gibi çok güzel ilgilendi bi kere gittim sadece hemde akşam 8bucukta gittim keseyi görmeye :)
eşide çok çok iyi hamile kalmamda onunda etkisi var sağolsun o yüzden ben devam edicem bi sıkıntı çıkmaz inşallah
dediğin olayıda hiç bilmiyorum canım

evet o olayı bende okumuştum çok etkilenmiştim hatta. doğruluğu kesinleşti mi bilmiyorum ama anlatılanlar ihmali gösteriyordu, ben olsam bende gidemezdim öyle bi yere.

Kızlar çok moralim bozuk kahverengi lekelenmem başladı doktor progestan verdi ama çok endişelenmeye başladım

kahverengi lekelenmeler illa düşük tehlikesi olmuyorki canım, doktorun ne dedi peki? önlem olsun diye mi verdi? inşallah bir şey olmaz

kahverengi lekelenmeler illa düşük tehlikesi olmuyorki canım, doktorun ne dedi peki? önlem olsun diye mi verdi? inşallah bir şey olmaz
Bn şuan afyon dayım burda doktora gittim devlete ama doktor resmen bi faciaydı , dalga geçti resmen benmle daha çok küçük niye geldin olabilir fln dedi , bebek 5 haftalık görünmüyo daha küçük vs hiç rahatlatmadı bni , şimdi ankaraya dönücem ordaki doktoruma gidicem ama çok korkuyorum , ilk oğlumda hiç böle bişi yaşamamıştım

Merhaba kızlar bende babalar gününde öğrendim ilk hamile olduğumu çarşamba günü kan vermiştim az önce aldım sonucu veee 5 haftalık hamileyim inşallah hepimiz sağlıklı bir hamilelik dönemi geçiririz

Kızlar çok moralim bozuk kahverengi lekelenmem başladı doktor progestan verdi ama çok endişelenmeye başladım

her hamilelik aynı olmuyor moralini bozma lütfen içini ferah tut Allahın izniyle hiç bişey olmaz
evet o olayı bende okumuştum çok etkilenmiştim hatta. doğruluğu kesinleşti mi bilmiyorum ama anlatılanlar ihmali gösteriyordu, ben olsam bende gidemezdim öyle bi yere.
olay ne ki

Hosgeldin canım. Hepimiz saglıklı, nurtopu gibievlatlar doguralım inşallah. Mübarek Cuma günü yüzü suyu hürmetine...

çok acayip ya inan anlayamıyorum şu doktorları, nasıl bir insan bu kadar acımasız olur yani. korkma sen gerçekten her hamilelik aynı olmuyor, kendi doktoruna gittiğin zaman aydınlatacaktır seni düzgün şekilde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…