2020 Şubat Anneleri

Selam kızlar okuyorum ama yazamıyorum diyenlerdenim ben
Miyomla ilgili biri bişi yazmıştı alıntılayamadım. Benim ilk gebeliğimden önce 1cmdi doğumda yumruğun kadar bişi olmuştu ben hiç olumsuz bişi yaşamadım hatta doktorum büyüklüğünden bahsetmedi bile gebelik boyunca.
Gebelikler farklı oluyormuş anladım. Kızımda hayatım hiç değişmedi bir yeşil soğan kokusuna gelemiyordum (hatırladığım kadarıyla). Bunda sürekli baş dönmesi mide bulantısı var. Ayrıca 2 haftadır hiç doymadım hep açım sanki.

İstanbul avrupa yakası
Canım bende avrupa yakasındayım esenler medipole gittim diğer rahatsızlıklarımda da 3 doktoru sildim orda ilgisizlerdi beta değerimi değerlendirdi o zaman nöbetciydi gülsün armağan karakoca o gün çok ilgiyli dikkat etmem gereken şeyleri söyledi ama bir türlü sonra denk gelemedik yarın randevum var onunla devam etmek istediğimi söylüceğim, sonrasını bilmiyorum inşallah yarın memnun kalırım :)

Merhabalar, Bende araniza yeni katildim. Allah nasip ederse dogum tarihi 14 subat gozukuyor. 2 gun once siddetli kanamam oldu ve bir parca dustugunu hissettim tuvalette. Yapilan alttan ultrasan sonucunda iki kese gormus doktor kucuk olan kesenin icinde bebek gozuktu fakat daha buyuk olan kesenin icinde bebek gozukmedi doktor daha kucuk olabilir dedi 3 hafta boyunca haftada bir kere ultrasona ve 1 hafta boyunca 2 gunde bir kan verecegim. Bu arada yurtdisinda yasiyorum o nedenle Turkiye'deki gibi detayli bilgi vermiyor doktorlar. Kanamam durdu fakat kahverengi lekelenmem var doktor kesenin etrafinda bir kanama oldugunu soyledi.. Daha once boyle birsey yasayan oldu mu acaba?

Merhabalar, Bende araniza yeni katildim. Allah nasip ederse dogum tarihi 14 subat gozukuyor. 2 gun once siddetli kanamam oldu ve bir parca dustugunu hissettim tuvalette. Yapilan alttan ultrasan sonucunda iki kese gormus doktor kucuk olan kesenin icinde bebek gozuktu fakat daha buyuk olan kesenin icinde bebek gozukmedi doktor daha kucuk olabilir dedi 3 hafta boyunca haftada bir kere ultrasona ve 1 hafta boyunca 2 gunde bir kan verecegim. Bu arada yurtdisinda yasiyorum o nedenle Turkiye'deki gibi detayli bilgi vermiyor doktorlar. Kanamam durdu fakat kahverengi lekelenmem var doktor kesenin etrafinda bir kanama oldugunu soyledi.. Daha once boyle birsey yasayan oldu mu acaba?

Yerleşme kanaması olabiliyomuş %30 civarında hamilelerde, ya soluk kahverengi ya soluk pembe renginde olurmuş adet kanamasından farklı olarak. yerleşme kanamasıysa korkacak bişey değil 😊

Selam kızlar okuyorum ama yazamıyorum diyenlerdenim ben
Miyomla ilgili biri bişi yazmıştı alıntılayamadım. Benim ilk gebeliğimden önce 1cmdi doğumda yumruğun kadar bişi olmuştu ben hiç olumsuz bişi yaşamadım hatta doktorum büyüklüğünden bahsetmedi bile gebelik boyunca.
Gebelikler farklı oluyormuş anladım. Kızımda hayatım hiç değişmedi bir yeşil soğan kokusuna gelemiyordum (hatırladığım kadarıyla). Bunda sürekli baş dönmesi mide bulantısı var. Ayrıca 2 haftadır hiç doymadım hep açım sanki.
Gecmis olsun cnm sende bendensin 3 haftador surekli kusuyorum bende gunler zehir oldu resmen hamilelk benim icin hapis donemi oluyor😣 evden asla cikmiyorum

Kızlar Günaydın

Decavit kullanıyorum. Haftada 1 de folik asit iç dedi dr. sizler hangi ilaçları kullanıyorsunuz?

Ben deBandırmaya gidecegim doktora.
Arkadaslar bende bugun gittim ilk kez kadin dogumcuya.acilde sadece hcg degrrine bakilmisti.tedirginim cok yalniz.miyomum var 3.5 cm lik.gebelikte buyuyebilirde kuculebilirde dedi.buyurse erken dogum gelisimune baski yapmak.dogum aninda kanama gibi problemlerden bahsetti doktor.off gonul rahatligiyla kesenin gozukmesine sevinemedim bile.insallah saglikla hersey yolunda gecer su 9 ay
Benim de çikolata kisti var. 4 cm civarında doktor bisey demedi henüz ama kalp atışına gidince sorarım ama ilk gebeliğimde de vardı küçüldü adet olmadıgımızdan. Annem de hep miyomla hamile kaldı bişey olmadı bişey olmaz Allah'ın izniyle.

X