2020 Şubat Anneleri

doğruluğu kanıtlandı mı bilmiyorum canım, hastane olayla ilgili haberleri mahkeme kararıyla sildirmişti en son. bir doğumda ihmal sonucu bebeğin oksijensiz kalıp beyin hasarı oluşması durumuydu. ama tabiiki gerçekliği kanıtlanmamış olabilir.

evet o olayı bende okumuştum çok etkilenmiştim hatta. doğruluğu kesinleşti mi bilmiyorum ama anlatılanlar ihmali gösteriyordu, ben olsam bende gidemezdim öyle bi yere.

Olacağı varsa belki her yerde olur ama işte hastaneye karşı antipatim var olayları açıklamak yerine yorumları sildirdiği için 🤦 ama doğruya doğru çok iyi doktorları var.
her hamilelik aynı olmuyor moralini bozma lütfen içini ferah tut Allahın izniyle hiç bişey olmaz

olay ne ki

Canım koru hastanesi rezaleti diye aratırsan hemen çıkar, baya uzun çünkü işteyim yazamadım. Ama salı günü orada bi arkadaşım doğuracak her zaman aynı şey olacak da değil tabi. Benimki gereksiz bi önyargı belki.

doğruluğu kanıtlandı mı bilmiyorum canım, hastane olayla ilgili haberleri mahkeme kararıyla sildirmişti en son. bir doğumda ihmal sonucu bebeğin oksijensiz kalıp beyin hasarı oluşması durumuydu. ama tabiiki gerçekliği kanıtlanmamış olabilir.
Baya hastane raporları filan vardı yaa. Sonra akıbeti ne oldu bilmiyorum tabi 😢

biraz kalabalık evet bende o yüzden arada kalmıştım ama gittiğim doktorlar çok iyi olduğu için vazgeçemiyorum bende.
sanki yıllardır tanışıyomuşuz gibi çok güzel ilgilendi bi kere gittim sadece hemde akşam 8bucukta gittim keseyi görmeye :)
eşide çok çok iyi hamile kalmamda onunda etkisi var sağolsun o yüzden ben devam edicem bi sıkıntı çıkmaz inşallah
dediğin olayıda hiç bilmiyorum canım

Aşkın hoca da eşi de çok tatlılar ben de bayılıyorum, her şey çok güzel geçer inşallah 🤗🤗 gerçekten bir hafta boyunca düşündüm aklım hep aşkın hocaya gitmekteydi 🤣 ama Liv otel konforunda hastane çok güzel ve yeni diye arkadaşlarım aklımı çeldi 😆 bakalım pişman olmam ben de inşallah.

Selam kızlar bugun keseyi gördüm kalp atışı için iki hafta sonra gel dedi. çok karışık duygular yaşıyorum :)

Baya hastane raporları filan vardı yaa. Sonra akıbeti ne oldu bilmiyorum tabi 😢
bende takip edemedim sonra ya aynen, ve evet hastanenin açıklama yapmaması herkeste antipati oluşturdu. ama tabiiki dediğin gibi her yerde insanın başına gelebilir ihmaller, allah bizi iyi doktorlar ve ebelerle karşılaştırsın 🙏

Kızlar doktordan geliyorum değerim 580 olmuş vajinal keseyi gördü 🥰🥰🥰
harikaa çok sevindim yaa demiştim sana hissediyorum hamilesin diye 🥰

:kızgın:o_O:olamaz::KK17:Kızlar merhaba bende sabah Dr a gittim kalp atışı için normalde 6+4um bugün ama karnimdan bebek bile görünmedi vajinal baktı bebeği gördü arada bi kalp atışı kıpırdanma var daha çok küçük dedi 2,5 mm miş daha 5 hafta 4 günlük çıktı çok moralim bozuldu bi kez iki çocuğumun arasında bi dusuk yapmıştım o da kalp atışını çok geç duymuştum 8 haftalıkken kanamam başlamıştı ve kalbi durmuştu 6 haftalıkta kalmisti çok kötüydü yine aynı olacak diye çok moralim bozukkk

çok acayip ya inan anlayamıyorum şu doktorları, nasıl bir insan bu kadar acımasız olur yani. korkma sen gerçekten her hamilelik aynı olmuyor, kendi doktoruna gittiğin zaman aydınlatacaktır seni düzgün şekilde.
Ya ztn endişeliyim ben üzülmüşüm kötü kötü davrandı , yani güzel davranmak bu kdr mı zor , sonra neden özele gidiyoruz , işte bu yüzden 😔 güzelce ilgilenseler nolur acabaa😔

Ben Lokman Hekim Ankara hastanesine gidiyorum. Aysun Hanım'a. Baya güleryüzlü bir doktor, herşeyi tek tek açıklıyor. Ona devam ediyorum şu an. :)
sincanmı
herşey gönlünce olur inşallah :)

Olacağı varsa belki her yerde olur ama işte hastaneye karşı antipatim var olayları açıklamak yerine yorumları sildirdiği için 🤦 ama doğruya doğru çok iyi doktorları var.

Canım koru hastanesi rezaleti diye aratırsan hemen çıkar, baya uzun çünkü işteyim yazamadım. Ama salı günü orada bi arkadaşım doğuracak her zaman aynı şey olacak da değil tabi. Benimki gereksiz bi önyargı belki.
bende daha bakamadım çalışıyorum ama hayırlısı dediğin gibi olacağı varsa heryerde olur Allah iyi insanlarla karşılaştırsın inşallah.

:kızgın:o_O:olamaz::KK17:Kızlar merhaba bende sabah Dr a gittim kalp atışı için normalde 6+4um bugün ama karnimdan bebek bile görünmedi vajinal baktı bebeği gördü arada bi kalp atışı kıpırdanma var daha çok küçük dedi 2,5 mm miş daha 5 hafta 4 günlük çıktı çok moralim bozuldu bi kez iki çocuğumun arasında bi dusuk yapmıştım o da kalp atışını çok geç duymuştum 8 haftalıkken kanamam başlamıştı ve kalbi durmuştu 6 haftalıkta kalmisti çok kötüydü yine aynı olacak diye çok moralim bozukkk
Geç döllenme olmuş olabilir cnm kafana takmamaya çalış 😔 kafana takma diyorum ama biliyorum imkansız , çünkü bnde aynı duygular içindeyim , kahverengi lekelerim geliyo , ve devlette doktor bebek haftasından küçük dedi 😔 senin düşük olan bebeğinde kanaman nasıl olmuştu 😔

X