2020 Şubat Anneleri

Kızlar merhaba birkaç gündür giremiyorum topiğe,umarım hepiniz iyisinizdir, benim bulantılarım başladı birkaç gündür sabahları çok oluyor gün içinde de çok aç kalırsam veya çok yersem hafif bulanıyor doktora söyledim premesis plus verdi acaba diyorum o mu bulantılarımın hafif geçmesini sağlıyor çünkü ilk çocuğumda içim dışına çıkıyordu kusmaktan, çocuktan çocuğa da fark eder mi kızlar yaşayan var mı

Kizlar mutlu haberi ailelerle paylastinizmi benim ailem yakinimda oldugu icin soyledim ama esimin ailesi uzakta onlara henuz soylemedik kalp atisini duyuptami soylesek diyoruz yoksa hemen paylassakmi siz naptiniz?

Arkadaşlar doktorlarınız kım acaba iyi bir dr bulmam lazım takip için

Ben Ankara'dayım. Aslında koru'da Aşkın Evren Güler'e bayıldım ama koru hastanesine sıcak değilim bir kaç haber yüzünden. Liv'e karar verdim, ikizlerden Buğra Coşkun'a aldım randevuyu bi kaç tanıdık da önerdi. Muhtemelen onunla devam ederiz.

Kizlar mutlu haberi ailelerle paylastinizmi benim ailem yakinimda oldugu icin soyledim ama esimin ailesi uzakta onlara henuz soylemedik kalp atisini duyuptami soylesek diyoruz yoksa hemen paylassakmi siz naptiniz?

Çok iyi dayanmışsınız benim eşim gebelik testindeki silik çizgiyi görür görmez tanıdık herkesi arayıp sonra da "tamam bu kadar kişiye söylemek yeter" dedi aramadığı bi ev sahibi kalmıştı sanırım

Ben söyledim canım yakinimdalar ve benden fazla sorup durdukları için saklamadim hiç

Ayy gercektenmi sokumm su andaa :))
Nazar degmesinden cok korkuyorum bide kalp atisina daha bir bucuk hafta var esimin ailesine soylemek istiyorum ama zaten kaynanama soylersem herkes bilir demektir :))

Ayy gercektenmi sokumm su andaa :))
Nazar degmesinden cok korkuyorum bide kalp atisina daha bir bucuk hafta var esimin ailesine soylemek istiyorum ama zaten kaynanama soylersem herkes bilir demektir :))

Benim kayınvalidem bebek var mı diye sorup regl olduğumu öğrendikten 2 gün sonra yine bebek var mı diye sorduğu için ilk ona söyledik

Amaaan bebişin yiyecek ekmeği varsa her türlü doğar çok inanmıyorum ben nazardan bişey olacağına

Aynen öyle özellikle kız kardeşim catladi bebek sevmek istiyormuş
Benim kiz kardeslerim biliyo birinin 4 birinin 6 aylik bebegi var hem deneyimliyimde onlar sayesinde iyi oldu :)
Yaa canim benim hayirlisi olsun insallah sag salim alalim kucagimiza bebislerimizi
Esime soriyim bi soyleyelim derse soyleyelim :)

Benim kiz kardeslerim biliyo birinin 4 birinin 6 aylik bebegi var hem deneyimliyimde onlar sayesinde iyi oldu :)

Yaa canim benim hayirlisi olsun insallah sag salim alalim kucagimiza bebislerimizi
Esime soriyim bi soyleyelim derse soyleyelim :)

Amin inşallah tabi canım söyleyin bişey olmaz inşallah en heyecanla onlar bekliyo çünkü

aslında ben kalp atışını duymadan söylemeyecektim, ilkinde daha evdeki testten sonra eşim canlı yayın yapmıştı herkese ama sanırım ikincide insan daha sakin düşünüyor. nazardan korkmak vs değil de ne olur ne olmaz diye söylemek istemedim.

ama anneme söylemek zorunda kaldım, kimseye söyleme dememe rağmen tabiiki hemen herkese söylemiş

Ben henüz kimseye söylemedim. Annemle kardeşim biliyor sadece. Allah korusun bir şeyler ters giderse en azından üzüntümü kendi içimde yaşarım. Bir de nazara çok inanıyorum. Onun da etkisi var sanırım bu kararımda kalp atışlarını hayırlısıyla duyup herşeyin yolunda olduğundan emin olayım, ondan sonra herkes yavaş yavaş öğrenir zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…