Arkadaşlar doktorlarınız kım acaba iyi bir dr bulmam lazım takip için
Kizlar mutlu haberi ailelerle paylastinizmi benim ailem yakinimda oldugu icin soyledim ama esimin ailesi uzakta onlara henuz soylemedik kalp atisini duyuptami soylesek diyoruz yoksa hemen paylassakmi siz naptiniz?
Ben söyledim canım yakinimdalar ve benden fazla sorup durdukları için saklamadim hiçKizlar mutlu haberi ailelerle paylastinizmi benim ailem yakinimda oldugu icin soyledim ama esimin ailesi uzakta onlara henuz soylemedik kalp atisini duyuptami soylesek diyoruz yoksa hemen paylassakmi siz naptiniz?
Ayy gercektenmi sokumm su andaa :))Çok iyi dayanmışsınızbenim eşim gebelik testindeki silik çizgiyi görür görmez tanıdık herkesi arayıp sonra da "tamam bu kadar kişiye söylemek yeter" dedi aramadığı bi ev sahibi kalmıştı sanırım
Ahaha merakli melahatlar desene :))Ben söyledim canım yakinimdalar ve benden fazla sorup durdukları için saklamadim hiç
Aynen öyle özellikle kız kardeşim catladi bebek sevmek istiyormuşAhaha merakli melahatlar desene :))
Ayy gercektenmi sokumm su andaa :))
Nazar degmesinden cok korkuyorum bide kalp atisina daha bir bucuk hafta var esimin ailesine soylemek istiyorum ama zaten kaynanama soylersem herkes bilir demektir :))
Benim kiz kardeslerim biliyo birinin 4 birinin 6 aylik bebegi var hem deneyimliyimde onlar sayesinde iyi oldu :)Aynen öyle özellikle kız kardeşim catladi bebek sevmek istiyormuş
Yaa canim benim hayirlisi olsun insallah sag salim alalim kucagimiza bebislerimiziBenim kayınvalidem bebek var mı diye sorup regl olduğumu öğrendikten 2 gün sonra yine bebek var mı diye sorduğu için ilk ona söyledik
Amaaan bebişin yiyecek ekmeği varsa her türlü doğar çok inanmıyorum ben nazardan bişey olacağına
Benim kiz kardeslerim biliyo birinin 4 birinin 6 aylik bebegi var hem deneyimliyimde onlar sayesinde iyi oldu :)
Yaa canim benim hayirlisi olsun insallah sag salim alalim kucagimiza bebislerimizi
Esime soriyim bi soyleyelim derse soyleyelim :)
Nerde yaşıyorsunuzArkadaşlar doktorlarınız kım acaba iyi bir dr bulmam lazım takip için
Merhaba,ben atakent acibadem hastanesinde derya uyana ilk gittim ilk kontrole.ilk izlenimim iyiydi.deneyebilirsin benceArkadaşlar doktorlarınız kım acaba iyi bir dr bulmam lazım takip için
aslında ben kalp atışını duymadan söylemeyecektim, ilkinde daha evdeki testten sonra eşim canlı yayın yapmıştı herkeseKizlar mutlu haberi ailelerle paylastinizmi benim ailem yakinimda oldugu icin soyledim ama esimin ailesi uzakta onlara henuz soylemedik kalp atisini duyuptami soylesek diyoruz yoksa hemen paylassakmi siz naptiniz?
Ben henüz kimseye söylemedim. Annemle kardeşim biliyor sadece. Allah korusun bir şeyler ters giderse en azından üzüntümü kendi içimde yaşarım. Bir de nazara çok inanıyorum. Onun da etkisi var sanırım bu kararımdaKizlar mutlu haberi ailelerle paylastinizmi benim ailem yakinimda oldugu icin soyledim ama esimin ailesi uzakta onlara henuz soylemedik kalp atisini duyuptami soylesek diyoruz yoksa hemen paylassakmi siz naptiniz?
Canim seninki ne kadarlık? Ne kadarlikken kalp atışını duyuyoruz merak ettimMerhaba canım evet gittim kalp sesini de kendini de gördüm ama küçük diye sanırım kalbi 90civarı atıyordu..ve sordum kuzum normal bu ağırıjap dedi sorun olmaz dedi..