2020 Şubat Anneleri

meraba kızlar bizde babalar gününde öğrendik anne baba olacağımızı çok şükür rabbime 5 yıllık bekleyişten sonra doktorların tüp bebek demelerine rağmen normal yollarla kendiliğimden gebe kaldım sadece gıda takviyeleri kullandık eşimle ne kadar şükretsem az. inşallah hepimiz sağ salim kucaklarımıza alırız bebişlerimizi. 4+2 de keseyi gördük 2 hafta sonra gel dedi bi daha hadi bakalım darısı kalp atışına :KK68:
Canım ne mutlu size sağlıkla gelsin inşallah
Bende yarın 4+2 oluyorum ilk defa gidicem dr a :nazar:
Bu arada bizde babalar gününde öğrendik iyiki test yapmışım :anneadayı:

Kızlar ben bu iki kitabı aldım tavsiye ederim ne merak edersem içinde buluyorum

Anlattığın ağırı nin tıpatıp aynısı bende de var..dinlenince geçiyor benimde yarın kontrolüm var sorarım kuzum sana da yazarım..bana dua et me olur benim bebeğim kenarda duruyor inşaallah yarın görürüm onu ve olması gereken yere geliyordur...ihtiyacım var dualara ❤❤❤
Doktora gittiniz mi ne dedi doktor yan ağrısı için?

2280628
2280629

Eklentiler

• 20190620_165421.jpg
    20190620_165421.jpg
    76 KB · Görüntüleme: 19
  • 20190620_165415.jpg
    20190620_165415.jpg
    111,8 KB · Görüntüleme: 18
Arkadaslar bende bugun gittim ilk kez kadin dogumcuya.acilde sadece hcg degrrine bakilmisti.tedirginim cok yalniz.miyomum var 3.5 cm lik.gebelikte buyuyebilirde kuculebilirde dedi.buyurse erken dogum gelisimune baski yapmak.dogum aninda kanama gibi problemlerden bahsetti doktor.off gonul rahatligiyla kesenin gozukmesine sevinemedim bile.insallah saglikla hersey yolunda gecer su 9 ay
Hayırlı olsun canım benim önceki dogumumda da vardı ilk haftalarda sonra eridi gitti seninki de geçer taka hiç stres yapma bile 😘

Canım ne mutlu size sağlıkla gelsin inşallah
Bende yarın 4+2 oluyorum ilk defa gidicem dr a :nazar:
Bu arada bizde babalar gününde öğrendik iyiki test yapmışım :anneadayı:
amin inşallah canım çok teşekkür ederimmm :))
ne güzel tevafuk olmuş babalar gününde öğrenmekte çok güzel :)
biz gece yarısı öğrendik o ayrı :KK70:

Arkadaslar bende bugun gittim ilk kez kadin dogumcuya.acilde sadece hcg degrrine bakilmisti.tedirginim cok yalniz.miyomum var 3.5 cm lik.gebelikte buyuyebilirde kuculebilirde dedi.buyurse erken dogum gelisimune baski yapmak.dogum aninda kanama gibi problemlerden bahsetti doktor.off gonul rahatligiyla kesenin gozukmesine sevinemedim bile.insallah saglikla hersey yolunda gecer su 9 ay
içini ferah tut canım bişeycik olmaz inşallah..

Banu çiftçi yi ben de yükleyecektim ama telefonda ki resimlere dosyalara erişim izni istiyor. O yüzden yuklemedım

Banu çiftçi yi ben de yükleyecektim ama telefonda ki resimlere dosyalara erişim izni istiyor. O yüzden yuklemedım

Erişim iznini hatırlamıyorum ama sakıncalı bi uygulama değil 🙏🏻😇 programın içerisinde gebelik albümüm diye bi klasör var o yüzden erişim istiyor olabilir 👯

X