- 28 Eylül 2016
- 260
- 137
Benimde 10 daydı ufacık kıpır kıpır kalp atışı oluyormus çok mutluyuz inşallah seninde güzel haberlerin gelsin arkadasım . 8 . Haftada net duyulur gümbür gümbür
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimde 10 daydı ufacık kıpır kıpır kalp atışı oluyormus çok mutluyuz inşallah seninde güzel haberlerin gelsin arkadasım . 8 . Haftada net duyulur gümbür gümbür
şuanda patlamak üzereyim, herkes çok zayıflamışsın dese de inanasım gelmiyor bu göbekle :)SİZDE DE ŞİŞKİNLİK VAR MI
Evet canım kese göründü karından ultrasonla kalp atışı için iki hafta sonra gel dedi çok heyecanlıyım nasıl geçer bu iki hafta bilmiyorumKese gorunur muhtemelen canım kalp atışı dah açık erken
Canım ne mutlu size sağlıkla gelsin inşallahmeraba kızlar bizde babalar gününde öğrendik anne baba olacağımızı çok şükür rabbime 5 yıllık bekleyişten sonra doktorların tüp bebek demelerine rağmen normal yollarla kendiliğimden gebe kaldım sadece gıda takviyeleri kullandık eşimle ne kadar şükretsem az. inşallah hepimiz sağ salim kucaklarımıza alırız bebişlerimizi. 4+2 de keseyi gördük 2 hafta sonra gel dedi bi daha hadi bakalım darısı kalp atışına
SİZDE DE ŞİŞKİNLİK VAR MI
Doktora gittiniz mi ne dedi doktor yan ağrısı için?Anlattığın ağırı nin tıpatıp aynısı bende de var..dinlenince geçiyor benimde yarın kontrolüm var sorarım kuzum sana da yazarım..bana dua et me olur benim bebeğim kenarda duruyor inşaallah yarın görürüm onu ve olması gereken yere geliyordur...ihtiyacım var dualara ❤❤❤
Merhaba canım evet gittim kalp sesini de kendini de gördüm ama küçük diye sanırım kalbi 90civarı atıyordu..ve sordum kuzum normal bu ağırıjap dedi sorun olmaz dedi..Doktora gittiniz mi ne dedi doktor yan ağrısı için?
Hayırlı olsun canım benim önceki dogumumda da vardı ilk haftalarda sonra eridi gitti seninki de geçer taka hiç stres yapma bileArkadaslar bende bugun gittim ilk kez kadin dogumcuya.acilde sadece hcg degrrine bakilmisti.tedirginim cok yalniz.miyomum var 3.5 cm lik.gebelikte buyuyebilirde kuculebilirde dedi.buyurse erken dogum gelisimune baski yapmak.dogum aninda kanama gibi problemlerden bahsetti doktor.off gonul rahatligiyla kesenin gozukmesine sevinemedim bile.insallah saglikla hersey yolunda gecer su 9 ay
Hayırlı olsun canım geçer iki hafta hiç merak etme yeterli bizimle olsun bebislerimizEvet canım kese göründü karından ultrasonla kalp atışı için iki hafta sonra gel dedi çok heyecanlıyım nasıl geçer bu iki hafta bilmiyorum
Bende d var o siskinlikden catlamk uzereyim bende yediğim birşey dokundu diye düşündüm demek ki bu haftada normalHem de nasıl. 3-4 aylık değil mi dedi bugün biri bana regl olamadığımız içinmiş ama sanırım.
amin inşallah canım çok teşekkür ederimmm :))Canım ne mutlu size sağlıkla gelsin inşallah
Bende yarın 4+2 oluyorum ilk defa gidicem dr a
Bu arada bizde babalar gününde öğrendik iyiki test yapmışım
içini ferah tut canım bişeycik olmaz inşallah..Arkadaslar bende bugun gittim ilk kez kadin dogumcuya.acilde sadece hcg degrrine bakilmisti.tedirginim cok yalniz.miyomum var 3.5 cm lik.gebelikte buyuyebilirde kuculebilirde dedi.buyurse erken dogum gelisimune baski yapmak.dogum aninda kanama gibi problemlerden bahsetti doktor.off gonul rahatligiyla kesenin gozukmesine sevinemedim bile.insallah saglikla hersey yolunda gecer su 9 ay
Ayy insallah canim insallah.cok taktimHayırlı olsun canım benim önceki dogumumda da vardı ilk haftalarda sonra eridi gitti seninki de geçer taka hiç stres yapma bile
Bende d var o siskinlikden catlamk uzereyim bende yediğim birşey dokundu diye düşündüm demek ki bu haftada normal
Banu çiftçi yi ben de yükleyecektim ama telefonda ki resimlere dosyalara erişim izni istiyor. O yüzden yuklemedım