Hadi hayırlısı olsun canım
Ben 2. Yi doğurdun bile 1 haftalık oldu birax zor oldu tabi bizim için ama inşallah biraz büyüdüğünde daha rahat ederiz ikiz gibi büyürler
Canım günden güne huyları değişiyor biraz rahat olmaya çalış biliyorum çok zor ama elinden gelenin en iyisini yapıyorsun
Kaana acaba şeymi alsan resverol diye bişey varmış gıda takviyesi sanırım hekimanne diye bir hesap var insta da orda görmüştüm bağışıklığı için fln da iyimiş iştahı da arttırıyormuş bi bak istersen
Yaa bence de memeden kessen ya yemezse bu sefer daha çok üzülürsün. Bence memeyle alakası yok yememesinin. Sonuçta süt çok uzun süre midede kalan uzun saatler tok tutan besin değil 1 saatte sindiriliyor
Acaba birileri gel sen bizim çocuğumuz ol dedi de etraftan güzel bir tepki aldı da o yüzden mi diyor canım
Saçmalama niye kötü davranasın eminim elinden gelenin en iyisini yapıyorsundur bizde insanız sonuçta arada bi mola vermek gerekiyor sadece
kesinlikle işte dinleniyorsun canım
Ben 32 ile 37. Haftda işe gittim canım melisanın kilosu 1 hafta geriden geliyordu işe başladım tekrar kontrole gittiğimde kilosu boyu 1 hafta öne geçmiş
ki evde annemler olamsına rağmen yoruluyordum ama işe gidince bildiğin dinlenmiştim