Yarin sabah dr kontrolumuz var kan verecegiz doktorumuz tekrar bir kontrol edelim degerlerini tedavi uygulamistik dedi bir de bexseronun 2. Dozu var yandik yarin 2 zorlu is birden
3. Doz icin istanbuldaki dr 6 ay sonra demisti kendi dr sordum ben 12 ay koyuyorum 2 ile 3. Dozun arasina kimi dr 6 ay koyuyo dedi kararsiz kaldim bende ama 6 ay sonra vurdururum buyuk ihtimal diye dusunuyorum.
Kaan Alp cok firlama bir cocuk resmen firlama masaAllah akli zekasi her seye eriyo yetiyo boyuna bakmadan bizimle dalga geciyo bir de kandiriyo surekli bizi. Cogu dedigimizi yapiyo komut dinliyo ama yaptigi sey zararli ve tehlikeliyse asla hayiri dinlemiyo inadina gozumuzun icine bakarak ve gulerek yapmaya devam ediyo.
Ust sag ve sol kopek disini patlatti ortasi bos dis yok
simdi ayni hizada alttakiler sismis bir de alttan ortadan 3. Disi geliyo bayagi kabarmis durdu durdu 3 dis birden cikariyo hic ortasi yok bu cocugun
Yemek konusu yine ayni zayifladi gibi geliyo bana hareketine gore yemesi az yaktigi kalorilerin yerini doldurmuyo ki kilo alsin zaten 1 yas asisindan sonra asla ne kilo ne boy dogru olarak olcemiyoruz kiyameti kopariyo yatmak ve tartida oturmak istemiyo.
Disari manyagi oldu cani istedikce dıs kapiya gidip vuruyo ayakkabilarimizi bize getiriyo giyip cikalim diye. Gunduz ciksa bile ozellikle iftar saati bir huysuzlugu tutuyo.
Tek uykuya dayanamadi yine 2 uykuya gectik 1 saati cok gecirmemeye calisiyorum ki aksam en gec 9da yine uyusun diye.
Wc yi ogrendi kaan cisin geldi mi diye sordugumuzda eliyle pipisini tutuyo nereye yapicaksin diyoruz wc ye goturuyo bizi ama yapmiyo