İnternetten bulabilirsin. Sadece onunla doyamaz tabi. Muhallebi denediniz mi? Meyve pekmez vs tatlandırınca da sevmiyor mu? Belki babası kaşık mama da yedirebilir.Bu sise ile satilan mamalari internetten siparis verebiliyor muyuz? Ben ilcede yasiyorum büyük bebek magazalari yok malesef internetten bulabilir miyim acaba? Okullar acilirsa ise baslamak zorunda kalacagim. Esimde ogluma yemek yediremez çünkü cok istahsiz. Bari acıkırsa mama verir diye düşündüm. Gerci hic bir seyi begenmiyor mamayida begenir mi bilemiyorum.
Muhallebide deniyorum ama begenmiyor. Bi kac kasik zor yediriyorum. Severek yedigi seyler cok az. Muz yogurt ve tarhana corbasi iciyor sadece. Bunlardanda bikacak diye ödüm kopuyor. Yogurtta reflüsünu arttiriyor cok veremiyorum. Bir kase yogurt yiyemez mesela kusuyor hemen. Birde benim oglum asiri zor bi cocuk. Cok mizmiz. Esime firsat bile vermez birsey hazirlamasi icin. Ben bugune kadar dogru duzgun yemek bile yememisimdir inaninki. O kadar mizmizlaniyorki yemegimi bitirmeden kalkmak zorunda kaliyorum her zaman.İnternetten bulabilirsin. Sadece onunla doyamaz tabi. Muhallebi denediniz mi? Meyve pekmez vs tatlandırınca da sevmiyor mu? Belki babası kaşık mama da yedirebilir.
Onların da hazırlanması pratik, bebekler genelde seviyor.
Ben de öyle. Bir senedir karnımı doyurmadan kalkıyorum. Tuvaletimi tutmaktan sistemim bozuldu. Yürüdüğünden beri özgürleşti de biraz rahatladım. Her geçen gün daha iyi olacak. İştahı da düzelecek inşallah. Reflünün etkisi geçsin her şey yavaş yavaş yoluna girer.Muhallebide deniyorum ama begenmiyor. Bi kac kasik zor yediriyorum. Severek yedigi seyler cok az. Muz yogurt ve tarhana corbasi iciyor sadece. Bunlardanda bikacak diye ödüm kopuyor. Yogurtta reflüsünu arttiriyor cok veremiyorum. Bir kase yogurt yiyemez mesela kusuyor hemen. Birde benim oglum asiri zor bi cocuk. Cok mizmiz. Esime firsat bile vermez birsey hazirlamasi icin. Ben bugune kadar dogru duzgun yemek bile yememisimdir inaninki. O kadar mizmizlaniyorki yemegimi bitirmeden kalkmak zorunda kaliyorum her zaman.
Biz on gün arayla yaptırdık. Muhtemelen yan etkileri bileşmesin diye demiştir. Ne zaman aşı olmuştu?Bu sabah tıp merkezindeki cocuk doktoruyla konustum 1 yas asisiyla menenjitin arasinda 2 hafta olsun dedi onu beklicez simdi
Biz daha yaptırmadık bu hafta alırız doktor bir ay geçsin dediği için kaldı. Kanlarına baktırmak istiyorum ama nasıl dayanacaklar ve ben nasıl dayanacağım bilmiyorumBu sabah tıp merkezindeki cocuk doktoruyla konustum 1 yas asisiyla menenjitin arasinda 2 hafta olsun dedi onu beklicez simdi
29 ocak dogumluydu ama 1 subatta olduk asiyi.Biz on gün arayla yaptırdık. Muhtemelen yan etkileri bileşmesin diye demiştir. Ne zaman aşı olmuştu?
İstanbulda neredesiniz Zeyfcim?
Biz kaana 3 4 kere aldirdik tecrubeliyim artikBiz daha yaptırmadık bu hafta alırız doktor bir ay geçsin dediği için kaldı. Kanlarına baktırmak istiyorum ama nasıl dayanacaklar ve ben nasıl dayanacağım bilmiyorum
Çocuklar ürküyor haliyle iğneden. Denizi merak ediyorum nasıl tepki verecek diye. Öykü ortalığı yıkıp bana küsebilir. Sağlık Ocağı çocuklardan almıyoruz derse şaşırmam burda herkes topu başkasına atmayı çok seviyor. Küsme demişken bende çok küserim yengeçim genetiğimde var galiba29 ocak dogumluydu ama 1 subatta olduk asiyi.
Zeytinburnundayiz.
Biz kaana 3 4 kere aldirdik tecrubeliyim artik
Sadece acemi hemsireye denk gelmekten korkuyorum onlar igneyi sokunca damari kaydiriyo kan alamiyolar itip kakiyolar bu sefer igneyi damari yakalayip delmek icin
Evet asm ler bebeklerden kan almiyo dogruÇocuklar ürküyor haliyle iğneden. Denizi merak ediyorum nasıl tepki verecek diye. Öykü ortalığı yıkıp bana küsebilir. Sağlık Ocağı çocuklardan almıyoruz derse şaşırmam burda herkes topu başkasına atmayı çok seviyor. Küsme demişken bende çok küserim yengeçim genetiğimde var galibaözellikle eşime küserim bana çekti galiba bu huyu.
Bizde dört gözle yürümesini bekliyoruz belki su kucak sevdasindan vazgecer diyeBen de öyle. Bir senedir karnımı doyurmadan kalkıyorum. Tuvaletimi tutmaktan sistemim bozuldu. Yürüdüğünden beri özgürleşti de biraz rahatladım. Her geçen gün daha iyi olacak. İştahı da düzelecek inşallah. Reflünün etkisi geçsin her şey yavaş yavaş yoluna girer.
Guzel olurdu
Surekli kucakta tutmakta yurumesini geciktirir. Yerde vakit gecirmesini saglayin sık sıkBizde dört gözle yürümesini bekliyoruz belki su kucak sevdasindan vazgecer diyeama yok 1 adim dahi atmadi hala doğum gununede 12 gün kaldi halbuki artik omuzlarim agridi kambur olacagim diye korkuyorum tüm gün kucakta gezdirmekten insallah dedigin gibi olur. En cok kafama taktigim sey istah sorunu. Ilerdede hic bir yemegi begenmemesinden korkuyorum. Umarim gecici bir donemdir
Biz GaziosmanpaşadayızGuzel olurdusiz neredesiniz ?
Surekli kucakta tutmakta yurumesini geciktirir. Yerde vakit gecirmesini saglayin sık sık
Temkinli olması güzel. Kızım da öyleydi. İlk dönemleri kazasız atlattık, temkinli olması çok işinize yarayacakBen oturursam sadece yerde vakit gecirir. Ayaga kalktigim anda bacaklarima yapisip kucak icin agliyor. Bende mecbur yemek bulasik is güç icin ayaga kalkiyorum. Aslinda bazen adik atacak gibi oluyor ama sanki cesaret edemiyor. Bizimkinin cani cok tatlidaazicik bir yeri agrisin öyle bir aglarki dersin kopmus orasi bence cani tatli oldugu icinde isine gelmiyor yürümek. Sürünerek her isini hallediyor zaten
Su virus illetinin bittigi bir zamanda ortak bir noktada neden olmasinBiz Gaziosmanpaşadayız
Bakalim bizi nasil gunler bekliyorTemkinli olması güzel. Kızım da öyleydi. İlk dönemleri kazasız atlattık, temkinli olması çok işinize yarayacak