2020 Şubat Anneleri

Tam olarak arastirmadim hangi markalarin var bilmiyorum ama annem ben sana pinarinkini kullanmistim dedi mama gibi degil benim dedigim hazir sut gibi.
Evet bizimkisi tamamen aliskanlik ve dis kasimak icin gunduzde gecede surekli emiyo iflahim kurudu artik kusuyo sonra yine meme diye agliyo tuhaf bir kısır dongu icerisindeyiz 😩

Kaanda 3. Ayindan beri almiyodu ama bu aralar biberondan su falan iciyo o yuzden bende firsat bu firsatken gece denesem mi icer mi acaba diye dusundum. Kaan fena ya memeyle yatip kalkacak abartsiz diyorum 5 dk da bir emmek istiyo evde kac kisiyiz tutamiyoruz cocugu emecek illa yoksa basiyo cigligi meme meme diye kulaklarim sagir olacak yakinda 😵😵
Onu da denedim iki gün sadece bıraktık gece aniden uyanıp kusana kadar ağladı gaz yaptı yaramadı bize doktor ertele verme dedi mecbur mama ya döndük bir aya kadarda mamayida kesecem inşallah. Belki size yapmaz denemek lazım

Zeyf Zeyf aklıma geldi, Kaanda demir eksikliği vardı. Bu sütler durumu arttırabilir sen yine eskiden kullanıldığınız mamanın 3 (bazı markalarda 4) numarası ile devam edersen daha güzel olur.
Hazır annenin yanındayken hem Kaan uyku alşkanlıklarını değiştirir hem sen biraz dinlenirsin. Harika fırsat.

İki çocuk iflahımı kuruttu. Eşim dinlenmek istedi gitti yattı. deniz abartısız zıplıyor ne kadar gıcıklık varsa yapıyor. öykü de kusana kadar su içiyor. Teknolojik alet vermedim denize . Uyanınca Eşim verirse onunla iyi bir kavga etmeyi planlıyorum.
Öykünün uyku düzeni çok bozuk. Emerek uyumuyor artık yatakta dönüyor saati 1 ediyor kendi yatağında uykuya geçemiyor bırakınca ağlıyor komşulara ayıp olacak diye yanımda uyutmaya çalışıyorum. Benim yanımda da düşecek diye korkuyorum. Aynaya bakıyorum uykusuzluktan baya yaşlanmış kırışmış bir kadın görüyorum.
Artık markete avm’ye gitmek gibi bir aktivite edindim boşça 1 saat kadar vitrinlere bakıyorum 🤣🤣🤣

Bir arkadaşımın bebeği de böyle, en son keşke kendi isteğiyle bıraksa artık bezdim diyordu.
Ama onunki etrafı kalabalıksa unutuyor. Yalnızlarsa bütün gün emiyormuş 🤷🏻
Vereceksen devam sütü ver derim daha besleyici içerikleri var.
Biberon alıyorsa kesinlikle dene, farklı bir rutin olur,gece sık uyanıp meme emme alışkanlığını kırabilirsiniz.
Belli mi olur
Biberonla arada su icmeye basladi umarim devam ettirir bunu
Zeyf Zeyf aklıma geldi, Kaanda demir eksikliği vardı. Bu sütler durumu arttırabilir sen yine eskiden kullanıldığınız mamanın 3 (bazı markalarda 4) numarası ile devam edersen daha güzel olur.
Hazır annenin yanındayken hem Kaan uyku alşkanlıklarını değiştirir hem sen biraz dinlenirsin. Harika fırsat.
İceceginden emin olmadigim icin mama almak istemiyorum bosa gidiyo cunku dedigim sutler kucuk ya alip deneyecektim p.tesi buradaki tip merkezini arayacagim hem su menenjit asisi icin hemde cocuk dr na gidip tahlil yaptiracagim.

O sutlerin uzerinde de demir takviyesi vs falan yaziyo bende tam tersi dusunmustum takviye olur belki diye 🙄

Siz d vitaminini ve demir damlasini kestiniz mi 1 yasa girince ?

Biberonla arada su icmeye basladi umarim devam ettirir bunu

İceceginden emin olmadigim icin mama almak istemiyorum bosa gidiyo cunku dedigim sutler kucuk ya alip deneyecektim p.tesi buradaki tip merkezini arayacagim hem su menenjit asisi icin hemde cocuk dr na gidip tahlil yaptiracagim.

O sutlerin uzerinde de demir takviyesi vs falan yaziyo bende tam tersi dusunmustum takviye olur belki diye 🙄

Siz d vitaminini ve demir damlasini kestiniz mi 1 yasa girince ?
D vitaminine devam ediyorum.
Demiri 11 aylıkken kafama göre kestim. Bitmişti yeniden almadım. 1yaşta kesildiğini biliyordum.
1yaş kontrolünde doktora danıştım,anemik bir görüntüsü yok kullanmasa da olur dedi. İlerideki kan tahlillerinde sorun olursa yine kullanacağız.

Zeyf Zeyf tek kullanımlık küçük şişelerde de satılıyor. Büyük marketlerde bulabilirsin. Bebek mağazalarında kesin vardır.

D vitaminine devam ediyorum.
Demiri 11 aylıkken kafama göre kestim. Bitmişti yeniden almadım. 1yaşta kesildiğini biliyordum.
1yaş kontrolünde doktora danıştım,anemik bir görüntüsü yok kullanmasa da olur dedi. İlerideki kan tahlillerinde sorun olursa yine kullanacağız.
D vitaminide 1 yasa kadardi neden kesmedin acaba dr nuz mu soyledi ?
Zeyf Zeyf tek kullanımlık küçük şişelerde de satılıyor. Büyük marketlerde bulabilirsin. Bebek mağazalarında kesin vardır.
Oyleyse bakayim canim sagol

selozy selozy
Hipp in de varmis mama olarakta ondan kullanmistik kuvozdeyken ondan alayim bari 1 sise denemelik icerse devamini alirim

D vitaminide 1 yasa kadardi neden kesmedin acaba dr nuz mu soyledi ?

Oyleyse bakayim canim sagol
Bize ebe kış ayındayız çok fazla dışarı da çıkamıyoruz kullanmaya devam etsin dedi.
Bir de covid açısından da d vitamini düzeyi çok önemli, su süreçte devam etmek daha makul geldi. Doktora da tekrar sormadım ama neler kullanıyoruz diye sorduğunda sadece d vit dedim,onayladı.

Bize ebe kış ayındayız çok fazla dışarı da çıkamıyoruz kullanmaya devam etsin dedi.
Bir de covid açısından da d vitamini düzeyi çok önemli, su süreçte devam etmek daha makul geldi. Doktora da tekrar sormadım ama neler kullanıyoruz diye sorduğunda sadece d vit dedim,onayladı.
Asm de aşı olurkende bize hemsire 1 yasinda biz 2sinide kesiyoruz ama doktorunuza tahlil olun ona gore hareket edin dedi. Bi tanidigin kizininda d vitamini cok yuksek cikmis ki kiz disari bile cikmiyo kaandan 6 gun buyuk cocuk dr u hemen kesmis d vitamininin fazlasi beyinde kireclenme yapiyo diye bende 1 yasinda kestim tahlile kadar kandan sonra sonuclara gore hareket edecegim

Asm de aşı olurkende bize hemsire 1 yasinda biz 2sinide kesiyoruz ama doktorunuza tahlil olun ona gore hareket edin dedi. Bi tanidigin kizininda d vitamini cok yuksek cikmis ki kiz disari bile cikmiyo kaandan 6 gun buyuk cocuk dr u hemen kesmis d vitamininin fazlasi beyinde kireclenme yapiyo diye bende 1 yasinda kestim tahlile kadar kandan sonra sonuclara gore hareket edecegim
Hadi ya, ben de yakın zamanda kan tahlili istiyorum. İlk muayenede tekrar baktıracağım.
8.ayda her şey yolundaydı. Yine de vermeyeyim bari şimdilik. Teşekkürler🙏🏾

Kaan istanbula geldigimizden beri yine dogru duzgun yemek yemiyo cildirazaamm cocuga yemek gosteriyoruz meme diye bana sariliyoo :KK34:
Ustten 2. Diside cikti ama salyalari akip duruyo hala parmaklarini isiriyo 5. Disi geliyo galiba ama hangisi bilmiyorum agzinada baktirmiyo

Degisiklik olsun belki eline alipta kendi yer diye bende bebek keki yaptim ona uyaninca deneyecegim bakalim bunu yiyecek mi yemezse oturup hepsini kendim yicem sinirden 😩

Eklentiler

• P_20210207_150825_1_BOK_1.jpg
    P_20210207_150825_1_BOK_1.jpg
    163,2 KB · Görüntüleme: 16
Kaan istanbula geldigimizden beri yine dogru duzgun yemek yemiyo cildirazaamm cocuga yemek gosteriyoruz meme diye bana sariliyoo :KK34:
Ustten 2. Diside cikti ama salyalari akip duruyo hala parmaklarini isiriyo 5. Disi geliyo galiba ama hangisi bilmiyorum agzinada baktirmiyo

Degisiklik olsun belki eline alipta kendi yer diye bende bebek keki yaptim ona uyaninca deneyecegim bakalim bunu yiyecek mi yemezse oturup hepsini kendim yicem sinirden 😩
O yemezse bende yiyebilirim 🤣🤣🤣 çok güzel görünüyor

Bdnce sendromda falanlar biz de neredeyse tüm gece uyumadı yemek yemiyo ama tüm gece de tüm gündüz de memede olmak istiyo
Bende bizim kızda gözlemlediğim. Büyüyor etrafını seyrediyor birşeyleri farkediyor kendini keşfediyor. Artık inatlaşmalar kıskanmalar birşeyi istemeler olmayınca tutturmalar sanki büyüme sancısı gibi geliyor. Akşama kadar işaret parmağı ile bizi yönetiyor istediklerini “bu” diye ifade ediyor. Abisinin farkında onu istememeye başladı. Gece uyuma tarzını değiştirdi memede uykuya geçmiyor. Ama akşama kadar üzerimizden geçiyorlar. Eşime teslim ettim ikisini 9’a kadar mola verdim hayata 🤣🤣🤣

selozy selozy
Hipp in de varmis mama olarakta ondan kullanmistik kuvozdeyken ondan alayim bari 1 sise denemelik icerse devamini alirim
Bu sise ile satilan mamalari internetten siparis verebiliyor muyuz? Ben ilcede yasiyorum büyük bebek magazalari yok malesef internetten bulabilir miyim acaba? Okullar acilirsa ise baslamak zorunda kalacagim. Esimde ogluma yemek yediremez çünkü cok istahsiz. Bari acıkırsa mama verir diye düşündüm. Gerci hic bir seyi begenmiyor mamayida begenir mi bilemiyorum.

Bu sise ile satilan mamalari internetten siparis verebiliyor muyuz? Ben ilcede yasiyorum büyük bebek magazalari yok malesef internetten bulabilir miyim acaba? Okullar acilirsa ise baslamak zorunda kalacagim. Esimde ogluma yemek yediremez çünkü cok istahsiz. Bari acıkırsa mama verir diye düşündüm. Gerci hic bir seyi begenmiyor mamayida begenir mi bilemiyorum.
Evet satiliyor ben dun e bebekten baktim

Ah ne molası öykümün ağlama sesine dayanamayıp kalktım acıkmış. Babasının dizinin dibinde ağlıyor denizde adamın başının etini yiyor. Tam emzireceğim Deniz geldi önce ben emicem diyor bende dur oğlum filan derken öykü gördü Denizi itiyor onun ağzına aldığı memeyi emmedi öğürdü başını çevirdi diğer tarafı açtım onu emdi. Bu kız çok fena bişiy olacak gibime geliyor🤦🏼‍♀️😱
Denizde bu ara yatağa çiş yapma modası edindi görünce cinnetin eşiğine geliyorum. Artık karşıma aldım kendi yatağında yatacaksın diye. Orda koruyucu var. Babasının yanında da var denizin yattığı yere serdim ama tek kişilik sen tut olmayan yere yap 😡 Her yere alez mi alacam ne yapacağım şaşırdım valla. Yarın ilk iş çift kişilik alez almak olacak. Büyüyünce birde bunlar var.

X