2020 Şubat Anneleri

Yaa bizimkide nefret ediyor ayakkabıdan gerçi ben almadık daha kuzeninin ayakkabılarını vermişlerdi giydirirken ayağını garip bi hale sokuyor girmiyor ayakkabı bilmiyorum nasıl alıp giydiricem
Bende hic bilmiyorum giymiyo yani kasıyo kendini giyerken zorla giydirincede cikartiyo surterek

Benim esimde tam tersi kendine almaz bana aldirir bu sana cok yakisir der bizde de tasarruf yapan kisi benim esime kalsa butun parasini ya bana ya da kaana harcar ya da ihtiyac sahiplerine verir kendine bir kurus birakmaz hal boyle olunca maasina evlendigimiz gunden beri el koydum yoksa gecinemeyiz

Daha uyuyali yarim saat oldu bu gorunen kisim Allah bilir kafasinin alti nasil islanmistir simdi
Kaan uyurken kafasindan cok terliyo bu kadari normal mi boyle olan baska bebis var mi aramizda

Eklentiler

• P_20210204_161132_vHDR_Auto_1.jpg
    92,5 KB · Görüntüleme: 38
Eşim önceden öyleydi çocuklardan sonra değişti galiba. Aynen oda kendine harcamaz bir ayakkabı pantolonu eskiyene kadar giyer. Birde kadınlara salaş şeyleri hiç yakıştırmaz. Bizde bütçe yönetimi eşimde ama o daha bonkörce harcar ben cimriyimdir fikir sormama gıcık olur beğendiysen al fiyatını ne yapacaksın der. Ben fiyat ve performans odaklıyım. Çok düşünürüm. Kararsızlıktan nefret ediyor.

Daha uyuyali yarim saat oldu bu gorunen kisim Allah bilir kafasinin alti nasil islanmistir simdi
Kaan uyurken kafasindan cok terliyo bu kadari normal mi boyle olan baska bebis var mi aramizda
Ben emin olmamakla birlikte iki nedenle olabileceğini düşünüyorum d vitamini eksikliği olabilir ikincisi de erkek çocuklar sanki daha çok terliyor. Kendi çevremde de gözlemlediğim herkes oğlunun çok kızının ise az terlediğini söylüyor. Bizim çocuklarda öyle . Kaan’da çok hareketli kanı kaynıyor terlemesin de ne yapsın

Bende alisdendef gibi biliyorum öyle duydum

Ateş hala düşmedi
idrar tahlilini de veremedik hep beze kaçıyor kaç farklı şekilde yapıştırdım olmuyor delircem
Canım benim çok geçmiş olsun çok duş aldırma sık sık elini yüzünü yıka kasıklarına ıslak mendil koy kaç gündür böyle kıyamam miniğe inşallah önemli birşey yoktur yükselmesin dikkat edin

Kizlar merhaba canım çok sıkkın kan tahlilinde Akdeniz anemisi şüphesi çıktı oğlumun bakılan değer 95 olmalı bizimki 93.50 çıktı biz de tasiyiciymisiz o zaman ama tüp bebek yaptirdigimizda hep kan tahlili olmuştu böyle birşey demişlerdi. Doktor korkmayın acelesi yok Mayıs ayı gibi üniversite hastanesinde testi yenileyin dedi. Çinko folbiol ve multivitamin verdi. Taşıyıcı gibi ama hasta ise çok kötü dua edin inşallah değildir

Alt sınıra çok yakın ama değeri. Bu durumda kesin tanı konabilir miymiş?
Siz yine başka fikir de alın bakalım doğduğunda da kan tahlili yapılmıştı onda sorun yoktu dimi?
Evlenirken bile akdeniz anemisi testi yapılıyor sizinki nasıl ortaya çıkmamış?
Bilemedim ya inşallah bir hata vardır.

Kesin demedi soru işareti koy Evet canım hiç hatırlamıyorum 15 sene önceydi demek ki yokmuş ki bişey demediler benim de kafam karıştı. Rapora soru işareti koymuş şüphe gibi inşallah dediğin gibidir Selozy

Doğduğunda kan testi normaldi canim

15 yıl önce böyle rutin uygulama var mıydı bilemem tabi ama bize yapılmıştı, oradan aklıma geldi.
Umarım sorun yoktur geçmiş olsun

İnş. değildir. İnş. Güzel sonuçlar alırsınız. Biz evlenirken 2015 yılında eşimden şüphelendiler ama sonra çıkmadı birşey. Ama gelinimizde bu hastalık var. sanırım hasta o. Bazen rahatsızlandığını işitiyoruz. Paylaşmadıkları için çok sorup bilgi sahibi olamadık.

Bende alisdendef gibi biliyorum öyle duydum
D vitamini damlasini aksatmadan kullandim hep hala eksikmidir sanmam ama oladabilir tahlil yaptirmadan bir sey diyemem zaten en kisa zamanda dr a goturmem gerek menenjit asisi olacak daha gitmisken kan tahlilide yaptiracagim dr a soylerim d vitamininede bakar

Bizimde bugün ateşi çıkmadı diyebilirim 2 kere şurup verdim sadece iştah 0 hiç bişeu yemiyor beni emiyor sadece.
Kanda ve idrarda enf çıkmadı şükür
Döküntü yok şimdilik bakalımm
Ya 6. Hastalık ya diş

bizde şebek olduk ne yapacağımızı şaşırdık
Bugün güldü ilk defa

Allah şifa versin yavrularımıza
Neler neler düşündüm
Mesela sma anneleri neler çekiyolardır
Bez koydurmuyor ağlıyor bu bu al diyor
2 dün ateşi hiç düşmedi nerdeyse
Calpol dolven dönüşümlü verdim 1 kere de fitil koydum
Bugün daha iyiydi şükür
Enf çıkmadı tahlillerde

Kızlar bebeğine oto koltuğu almak isteyen varsa e bebekte Şubat indirimi var. Bugün indirim var koltuklarında.

Bana uykum harammış valla ajitasyona bağlıcam. 9.30 uyudu. ne güzel 12’30’a kadar uyudu sonra uyandı emmedi su verdim uyudu 1 saat sonra tekrar yine emmedi su verdim uyudu. Sonra bağıra çağıra ağlamaya başladı ne yaptıysam susmadı. Kaptım mutfağa getirdim. Mama diye ağlıyor. Ne verdiysem istemiyor.memeyi ağzına alınca öğürüp çıkarıyor şimdi hiç yanaşmıyor. Bugün üşüttük mü acaba. Muzun kabuğunu yiyor sınırlarımı zorluyor bu çocuk benim. Göğüsler sertleşti acıyor. Bırakırsa yandık valla bu ara dualarım jet hızıyla kabul oluyor öykü bırakırsa üstelemem diyordum. Şom ağzım

Hanımlar öykü dün gece 9’dan bu yana emmiyor sağıp verdim, biberonu kullanmadığı için içmiyor onu da. Bırakıyor mu şimdi. Çok şaşkınım ne oldu bir anda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…