Saliya kadar olamazsak hemşireye soyleyecek esim. Kabul ederse bizde bu yolu izleyelim diyoruz.
Ayni ilçedeyiz seninle, 11 ocaktan beri bekliyoruz siraya koymuş guya.. asi geldikçe siraya gore arayip cagiriyormus.
Pers,cuma ve p.tesi cagirmazsa sali gidecek eşim tekrar konuşmaya.
6.hastalığı kizim 2 yas civarinda geçirmişti,
O zamanlar tecrubesizlikten epey hırpalanmıştım cunku. Bulasici bir hastalık, illa evden cikmaya gerek olmadan da tasiyici ile maalesef bulasabiliyor. Kızıma parktan bulasmisti o zamanlar, oglum 10 aylikti gecirdiginde, biz kizim taşıdı mikrobu diye düşündük. 39.5 lere kadar cikti ateşi, 3 gün ateş sonrasi dokuntu ile bitiyor. Atesi 38 oldugunda ateş düşürücü ile kontrolde tutttum. Belirti sormuşsun ama belirtisi yok, 3 gun suren inatci bi ateş sonrasi döküntü sadece. Cok Gecmis olsun.
:)))) meme emen bebeklerin çoğu, memeyi birakana kadar gece habire uyaniyor maalesef. Uyanmayanlari duydugumda cok kiskaniyorum
benim kizim 27 ay emdi, önce gunduz sonra geceyi kesmistim. Ne zamanki memeyle isi bitti uykusu duzene girdi. Ki benim kizim saat basi bazen 30-45 dk da bi uyanirdi kabus gibiydi yaaa. Oglum yine insafli :)))) 1.5-2.5 saat aralıklarla uyanıyor gece. 1 sene sonra inşallah deliksiz uykulara kavuşacağım diye umuyorum :)
Gunler gecip gidiyor, bu gunler gelmeyecek bi daha. Onca kosturmaya yogun gecen gunlere ragmen tadini cikarmaya calisiyorum o yuzden.
Bu arada ben 2.yi tamamen deli cesareti ile yapmisim. 1.ler zorlasada 2.yi yine de istiyor insan kardesi olsun fikri cok baskin bi duygu oluyor.