- 29 Temmuz 2019
- 3.742
- 6.111
- 40
Öykü bugün kendi kendine yürüdü. Bana ulaşmaya çalıştı. Bayadır uzun adımlar atıyor. Ama acelesi yok kucak daha keyifli geliyor. Ama çok meraklı her yeri kurcalıyor herşeyi döküyor . Kızların uslu oturduğu bilgisi külliyen yalanAslında Genel olarak 10-12 ay civarı dururlar bi ay içinde de yürürler ama değişir tabi. Yani tembel diyemeyiz . Zamanı yeni geliyor.
Kızım 11 aylıkken desteksiz duruyordu.
Hem de ne yalan!Öykü bugün kendi kendine yürüdü. Bana ulaşmaya çalıştı. Bayadır uzun adımlar atıyor. Ama acelesi yok kucak daha keyifli geliyor. Ama çok meraklı her yeri kurcalıyor herşeyi döküyor . Kızların uslu oturduğu bilgisi külliyen yalan
Nice yaşlara. Doğum gününüz kutlu olsun.Teşekkür ederiz. Kızım doğalı 15 dakika olmuşne çabuk büyüdüler.
Teşekkür ederim arkadaşlar. Allah hepimizin çocuklarına sağlıklı sıhhatli uzun ömürler versin.Nice yaşlara. Doğum gününüz kutlu olsun.
Sağol canım. Hepimizin olsun inş. Sana da geçmiş olsun belin nasıl oldu okudum yazamadım bu çocuklar insanı fıtık eder. Bir kaç gün kucağıma almadım yine başladık taş taşımış gibi yoruluyorum. Kucak dahi memnun etmiyor orası da ayrı bir durum zatenA Alisdendef
Dogum gununuz kutlu olsun
Hep beraber saglikla,huzurla,mutlulukla yasayacaginiz bol gunleriniz olsun ins
Sagolasin. Cok sukur biraz daha iyiyim cunku kaan dun aksam babannesiyle uyudu ve gece 2 kere emmeye getirdi uyaninca oyalamis poposunu pispislamis uyumus demek ki kaan in butun garezi bana saat basi emmedende durabiliyomus ama hep kv de de kalamam kiSağol canım. Hepimizin olsun inş. Sana da geçmiş olsun belin nasıl oldu okudum yazamadım bu çocuklar insanı fıtık eder. Bir kaç gün kucağıma almadım yine başladık taş taşımış gibi yoruluyorum. Kucak dahi memnun etmiyor orası da ayrı bir durum zaten
Valla bizimki 12. Aydayız destekle durmayı yeni öğrendiAslında Genel olarak 10-12 ay civarı dururlar bi ay içinde de yürürler ama değişir tabi. Yani tembel diyemeyiz . Zamanı yeni geliyor.
Kızım 11 aylıkken desteksiz duruyordu.
Evet kuru kayısı iyi geldi şimdi biraz biraz normale dönüyoruz çok muz verdim sanırım ondan olduGozun aydin darisi basima ben hala bekliyorum 16 gun gecti
Kabizlik icin armut, avokado, trabzon hurmasi cok iyi geliyo kuru kayisi, kuru incir disinda deneyebilirsin.
Allah kolaylık versin birde iki tane denizde hareketli bideBizimki de yemiyor ama genetikten midir bilmiyorum toplu duruyor. Ama aşırı huysuz gelinimiz bizde kalıyor sürekli onu istiyor kucakta da ağlıyor bir memnun edemedik. Deniz de ayrı isyanlarda bağırıyor istekleri olmayınca annemler müstakil evde oturmasa komşularla papaz olmuştuk. Valla bizde kafayı sıyıracağız kaç kişi peşlerinde dönüyor ama olmuyor yetemiyoruz sürekli huysuzlar. Benim iştahım kesildi negatif enerji direk iştahımı kesiyor,
17. Gunde oldumEvet kuru kayısı iyi geldi şimdi biraz biraz normale dönüyoruz çok muz verdim sanırım ondan oldu
16 günde çokmuş ne zaman düzene girecek heray bide bunun stresi
Kiyamam yaa cok gecmis olsun keske boyle kazalar hic olmasa ama olabiliyor isteHanımlar çocuklar yürümeye başlayınca maalesef küçük kazalar meydana gelebiliyor. Eşim odalarında yalnız bırakmış sandalyeden tutunmuş nasıl olduysa yere düşmüş ağzının içi kesilmiş eli yüzü kan oldu bir anda yanağı morardı eşim baya panikledi. Denizi filan suçladı tabi hemen terapist önlüğümü giyip eşime ikisinin çocuk olduğunu denize bu şekilde davranmaması gerektiğini uzun uzun anlattım. Yalnız bırakmaması gerektiğini de anlattım. Biri de bana terapi yapsa ama nerde herkes derdini anlatıp negatif enerjisini üstüme boca ediyor.
Sağol canım. Valla nazar mıdır artık nedir bize hemen değiyor. Arabada uyudu bugün ikisi de oh dedik yolculuk iyi geçiyor uyandılar başladılar ağlamaya. Eve geldik öykü kendi kendine yürümeye başladı ona sevindik sonra hop bu oldu. Annenin ve babanın bile nazarı değer derlerdi inanmazdım. Şimdi ekstra dikkat ediyorum öyküye olmadık yerden kaza olabiliyor.Kiyamam yaa cok gecmis olsun keske boyle kazalar hic olmasa ama olabiliyor iste
Zaten cocuga en cok anne baba nazari degermis.Sağol canım. Valla nazar mıdır artık nedir bize hemen değiyor. Arabada uyudu bugün ikisi de oh dedik yolculuk iyi geçiyor uyandılar başladılar ağlamaya. Eve geldik öykü kendi kendine yürümeye başladı ona sevindik sonra hop bu oldu. Annenin ve babanın bile nazarı değer derlerdi inanmazdım. Şimdi ekstra dikkat ediyorum öyküye olmadık yerden kaza olabiliyor.
Çok geçmiş olsun. Ah bu babalar eşimde çok rahat denize genelde onun gözetimindeyken birşeyler olurdu. Şimdi öykü de yine aynı rahatlık. Çocuk düşecek derim görüyorum der bende gözlerinle mi tutacaksın yakın dur şu çocuğa der söylenirim. Ama değişmedi bu durum. Öykünün de zaten ağlamaya dünden gönlü var en ufak şeyde bile nasıl canhıraş ağlar.Zaten cocuga en cok anne baba nazari degermis.
Kaanda bugun tv sehpasina tutunurken dengesini kaybetti duserken yanagini carpti cani cok yandi agladi esimin hatasiydi ama belim agriyo tut dedim dusmez ordan der demez dustu