Ayni benim esim. Goruyorum diyo goruyosunda gozunle tutmicaksin heralde cocugu anlatamiyosun kiÇok geçmiş olsun. Ah bu babalar eşimde çok rahat denize genelde onun gözetimindeyken birşeyler olurdu. Şimdi öykü de yine aynı rahatlık. Çocuk düşecek derim görüyorum der bende gözlerinle mi tutacaksın yakın dur şu çocuğa der söylenirim. Ama değişmedi bu durum. Öykünün de zaten ağlamaya dünden gönlü var en ufak şeyde bile nasıl canhıraş ağlar.
Evet yoğurt yediği günler bizimde olmuyor17. Gunde oldumevet bencede cook
Kaanda her gun muz yiyo cok seviyo muzu cok sukur kabizlik sorunumuz yok ben yogurdunu probiyotik mayayla yapiyorum ve her gun mutlaka yogurt yedirmeye calisiyorum sanirim ondan kabiz olmuyo
Maşallah kızımıza sağlıklı olsunlar da kilo çok önemli değil artık .hayırlı olsun aşılarıda kuzucuğunHanımlar bugün aşı olduk 3 tane. İki bacak bir koldan oldu. Kilo 10 kilo 300 gram. boy 77 cm dedi. Yemiyor dedim gelişimi iyi istemiyorsa çok zorlama. Yiyeceği zaman gelecek dedi.
bizim çocuklar w oturuyor öykü de başladı. Neden oluyor anlamıyorum denizi 2 yıldır düzelttik ama yine bırakınca aynı oturuyor. Şaka gibiler bizim genetikte var galiba erkek kardeşim de böyle otururdu. Bu yönden de takip edin çocukları. İlerde içe basma sorunu yaşamasınlar.
3 ogun kasik mama derken yemek yemiyo mu hazir mamalardan mi yiyo hep ?Mama ile besleyen anneler 1 yaş sonrası mama mi vereceksiniz inek sütü mü kafam çok karışık birde 1 yaş sonrası beslenme nasıl yapacaksınız bizimki kaşık mamaları sevmiyor doğal olarak doymuyor kaşık mamayla 3 öğün kaşık mama 3 öğün devam sütü veriyorum şuan
Normal yemek yemiyor mu niçin her öğün mama ya da kaşık mama yiyor?Mama ile besleyen anneler 1 yaş sonrası mama mi vereceksiniz inek sütü mü kafam çok karışık birde 1 yaş sonrası beslenme nasıl yapacaksınız bizimki kaşık mamaları sevmiyor doğal olarak doymuyor kaşık mamayla 3 öğün kaşık mama 3 öğün devam sütü veriyorum şuan
Canım kaşık mamadan kastın ek gıda mı çorba yemek yoğurt meyve sebze yumurta bunlardan veriyorsun değil miMama ile besleyen anneler 1 yaş sonrası mama mi vereceksiniz inek sütü mü kafam çok karışık birde 1 yaş sonrası beslenme nasıl yapacaksınız bizimki kaşık mamaları sevmiyor doğal olarak doymuyor kaşık mamayla 3 öğün kaşık mama 3 öğün devam sütü veriyorum şuan
Bizimde cumartesi 1. Yaşımız aşı için aradım ama suciçeği genel olarak yokmuş 25 inde gelme ihtimali var dedi o zaman yapalım diye konuştuk 3 aydır olmadığını söyledi siz olduysanız buralarada gelir sanırım, maşallah öyküye gelişimi güzelHanımlar bugün aşı olduk 3 tane. İki bacak bir koldan oldu. Kilo 10 kilo 300 gram. boy 77 cm dedi. Yemiyor dedim gelişimi iyi istemiyorsa çok zorlama. Yiyeceği zaman gelecek dedi.
bizim çocuklar w oturuyor öykü de başladı. Neden oluyor anlamıyorum denizi 2 yıldır düzelttik ama yine bırakınca aynı oturuyor. Şaka gibiler bizim genetikte var galiba erkek kardeşim de böyle otururdu. Bu yönden de takip edin çocukları. İlerde içe basma sorunu yaşamasınlar.
Küçük şehirlerde yapılmaya başlandı ama bizlerde hala sıra var ve aşılar ulaşmamış.Bizimde cumartesi 1. Yaşımız aşı için aradım ama suciçeği genel olarak yokmuş 25 inde gelme ihtimali var dedi o zaman yapalım diye konuştuk 3 aydır olmadığını söyledi siz olduysanız buralarada gelir sanırım, maşallah öyküye gelişimi güzel
Ben mama ile devam edicem inek sütü şuan başlamak istemiyorum midesi hassas zaten gündüz uykudan önce içiyo ve gece uyandığında sabah uyandığında, kaşık maması derken muhallebi değil sanırım yemeklerdende bahsediyosunMama ile besleyen anneler 1 yaş sonrası mama mi vereceksiniz inek sütü mü kafam çok karışık birde 1 yaş sonrası beslenme nasıl yapacaksınız bizimki kaşık mamaları sevmiyor doğal olarak doymuyor kaşık mamayla 3 öğün kaşık mama 3 öğün devam sütü veriyorum şuan
Ben mama ile devam edicem inek sütü şuan başlamak istemiyorum midesi hassas zaten gündüz uykudan önce içiyo ve gece uyandığında sabah uyandığında, kaşık maması derken muhallebi değil sanırım yemeklerdende bahsediyosun
3 ogun kasik mama derken yemek yemiyo mu hazir mamalardan mi yiyo hep ?
Normal yemek yemiyor mu niçin her öğün mama ya da kaşık mama yiyor?
1 yaştan sonra mamaya gerek yok ama bebek ihtiyaç duyuyorsa devam edin.
İnek sütü verme
Evet kaşık mama demek istemedim aslında normal yemek yiyor 3 öğün de mama sabah akşam ve kahvaltıdan sonra daCanım kaşık mamadan kastın ek gıda mı çorba yemek yoğurt meyve sebze yumurta bunlardan veriyorsun değil mi
Kivi 1 yaş sonrası ama ben yiyince bile dilimi uyuşturuyor o yüzden biraz daha bekleyeceğim ben vermek için. İş yerinde bi arkadaşımın sonradan kiviye alerjisi olmuş yiyince nesef alamıyorum diyor o da gözümü korkuttu verirsen de dikkatli ver canım.
Ben 2 öğün veriyorum yani sabah kahvaltı ve akşam yemeği öğlen de ara öğün tarzında yoğurt meyve yada çorba gibi diğer zamanlarda emiyor ama öyle çok emdiğini söyleyemem bazen acaba az mı veriyorum diye düşünüyorım bendeEvet kaşık mama demek istemedim aslında normal yemek yiyor 3 öğün de mama sabah akşam ve kahvaltıdan sonra da
Siz günde kaç öğün yemek veriyorsunuz
birde aralarda bişeyler veriyor musunuz
Öğün araları nasıl zamanlıyorsunuz
her gün Bugün ne yapacam derdi beni yormaya başladı
Deniz 1 yasina girdi ya ondan selozy'e sormustum :)Kivi 1 yaş sonrası ama ben yiyince bile dilimi uyuşturuyor o yüzden biraz daha bekleyeceğim ben vermek için. İş yerinde bi arkadaşımın sonradan kiviye alerjisi olmuş yiyince nesef alamıyorum diyor o da gözümü korkuttu verirsen de dikkatli ver canım.
Canım ben öğle çorbası ile akşam yemeği arası meyve veriyorum artık sizin yediklerinizden tuz koymadan verebilirsin büyüduler artık öğlen çorba yap yoğurt mercimek brokoli kabak akşam kendi yediğiniz yemekten tuz atmadan önce ayır ver sonra arada yoğurt ver başka tarife gerek yok artık biz ne yersekEvet kaşık mama demek istemedim aslında normal yemek yiyor 3 öğün de mama sabah akşam ve kahvaltıdan sonra da
Siz günde kaç öğün yemek veriyorsunuz
birde aralarda bişeyler veriyor musunuz
Öğün araları nasıl zamanlıyorsunuz
her gün Bugün ne yapacam derdi beni yormaya başladı