- 28 Mayıs 2015
- 2.926
- 6.357
Regl oldum sonundaBizimki 300 cc fln içiyordur günde ama meme gün içinde 3-4 kere 3 dk anca emiyordur daha çok geceleri meme emiyor idrarının rengi ve kokusu normalse bezinde de pembemsi ürat kristalleri yoksa içtiği ona yetiyordur zaten baya da meme emiyormuş bence
Ben doğumdan 2 ay sonra regl olmaya başladım ilk ay tam gününde geldi 2. Ay 19 gün gecikti 3. Ay 11 gün gecikmişti ki ben test yapıp hamile olduğumu öğrendim yani hamile olma ihtimalin var ama doğum sonrası regl düzensizlikleri normal diye biliyorum yine de test yapmakta fayda var
Ahh canımm bende işe başladım gerçekten hem çocuk hem iş hem ev çok zor ama ev işlerini boşvereceksin artık yapıcak bişey yok herşeye yetişmek mümkün değil maalesef benim annem var yanımda sağolsun çok yardımcı o olmasa napardım bilmiyorum.
İşe giderken bebişi kim bakıyor o yardımcı olacak bişeyler yapamazmı ki?
eşimle dönüşümlü bakıyoruz.
gerçekten çok yıprandım 10 yaş yaşlandım stresten çok kilo aldım kendimi yemeğe vurdum
Birde yemek yemiyor bizimki hiç kilo almadı bu ay birde kabızlık başlıyor gibi 2 haftadır sorun yaşıyoruz sık sık
Diş diye düşünüyorum üst sol yan dişlerinden kabarma var 7 dişi sıkıntısız geçirdik ama bu fena olacak sanırı.
haftaya doktora götüreceğim