2020 Şubat Anneleri

Ayy allah korumuş yaa bizimde var ayna bizde kaldıralım bari
Siz çekmecelere dolaplara fln kilit aldınız mı canım
Kaldirin bencede gercekten Allah korudu yani onu oyle gorunce aklim cikti yerinden kaan daha dogru duzgun emeklemeye yeni basladi almamistim ama alacagim en once asagida olan 2 prize korumalik alacagim ama yurutece binince parmaklarini sokmaya calisiyo icine

Batuhan 7. dişini de patlattı Uzunca bir süredir görmek istemiyorum ama alt köpek dişlerimizde kabarmış yakında bekliyoruz kendilerini de
MasaAllah size bu hizla dişlerinizi cabucak bitireceksiniz ne guzel hepsi peş peşe olup bitecek bizim damaklar tumsek tumsek kizarik ama hala gelen giden yok anası kılıklı 11. Ayi beklemez umarim

Banyo dolabı hiç aklıma gelmemişti doğru diyosun hatta en önemlisi o bence Allah korusun banyo kapısı açık kalır girer. Trendyolda takım olarak satılıyor ordan baktım bende en kısa sürede alayım en iyisi
Batuhan 7. dişini de patlattı Uzunca bir süredir görmek istemiyorum ama alt köpek dişlerimizde kabarmış yakında bekliyoruz kendilerini de
Ananmm naptınızz sizzz dur daha bizim 1 tane bile çıkmadı sen alt köpek diyon yakında çıkar diyon aman şaka bi yana çıksın da çocuğun canı çok yanmasın bu kadar peş peşe olunca etkilenmemiştir inşallah çok

Maşallah bi yandan zordur bi yandan rahatlıcaksın
Bizim 1 ay önce doktor kontrol ederken tahta kaşığa deydi yakındır dedi ama gelen giden yok daha

MasaAllah size bu hizla dişlerinizi cabucak bitireceksiniz ne guzel hepsi peş peşe olup bitecek bizim damaklar tumsek tumsek kizarik ama hala gelen giden yok anası kılıklı 11. Ayi beklemez umarim
Ahh ahh keşke azıcık ara vereydi de anası rahat etseydi biraz oğlum 1 yaşına gelmeden 32 sini birden çıkarmaya niyetli galiba Sizin dişlerde hayırlısıyla gelsen inşallah

Walla o 7 diş çıkarttı ama benim ağzımdaki dişler pert oldu sıkmaktan artık Çocuuğum aylardır hiç dinlemedi hep ağlama hep huysuzluk Kızamıyorum da o napsın asıl canı yanan o ama Allah evlatlarımıza sağlık sıhhat versin bütün bebişler ağrısız sancısız atlasın inşallah bu süreci

Maşallah bi yandan zordur bi yandan rahatlıcaksın
Bizim 1 ay önce doktor kontrol ederken tahta kaşığa deydi yakındır dedi ama gelen giden yok daha
İnşallah bundan sonra rahat ederim dicem ama şimdide alt köpek dişler geliyor jeller de çok fayda etmiyor hayırlısı ile şu diş süreci bitse bütün bebişler rahat etse

9.aydaki aşıyı yaptıracak mısınız? Hemşire bize gün verdi. Takvime yeni eklendi dedi. Tercihimiz varmış gibi konuşmamıştı. Sizler ne düşünüyorsunuz. Bu arada dişler çok fena baya iştahsız kahvaltısını hiç yemedi bugün.

Bizim doktor gereksiz diyor. Bazıları da yapılmalı diyornuş. Bazı asmler yapıyor bazıları yapmıyor tam saçmalık.
Biz yaptırmayacağız.

Bize de 5 ekime e verdi randevu bende kararsizim

Sen 1 yaşından sonra yaptıracak mısın a tipini . Yoksa b tipini yaptırman yeterli olacak mı?
Yok 1 yaştan sonra bir de a tipi olacak. İkisi ayrı.
Doktorumuz b tipi nadir görülüyor ama çok tehlikeli dedi. Göçlerle beraber artmış. Yaptırıp yaptırmamayı bize bıraktı. Ben yaptıracağım.

Kızlar kızamık aşısı 12.aydaki karma aşıda da var. Önceden takvimde 9.ayda aşı yokmuş yeni eklenmiş. Bazıları da yeniden takvimden çıkacağını söylüyor.
Hatta bir arkadaşıma artık yapılmıyor demişler. Karışık biraz, nasıl isterseniz.
Doktorunuz ne dersse uygularsınız.

Yok 1 yaştan sonra bir de a tipi olacak. İkisi ayrı.
Doktorumuz b tipi nadir görülüyor ama çok tehlikeli dedi. Göçlerle beraber artmış. Yaptırıp yaptırmamayı bize bıraktı. Ben yaptıracağım.
Selozy şu menenjiti Bi açıklasan yavrum be. Bende 1 yaşından sonra yaptırıyum diyordum. Sen şimdi iki tip deyince kafam karıştı. 1 yaşından önce yapılan b tipimi. O iki dozmu off devrelerim yandı :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…