2020 Şubat Anneleri

Kullandigim uygulamada da 12 yaziyo ama anlamadim bir tek bize mi dendi 🤷🏻‍♀️

Yiyebilir bana bugun hemsire baligada basla yavastan dedi 7+13 gunluguz. Palamutun sirtindaki siyah et boy uzatiyo aklinda bulunsun
Palamutu evdeki kimse sevmedi🥴 öykü öğürdü bende vermedim çok kuru bir balık insanın boğazına takılıyor.

Ben pek sevmezdim ekşi bir tadı oluyordu buraya pek çeşit gelmiyor eşim bunu bulduğu için aldı. Bir daha almayız herhalde.
Allah Allah :) damak tadi herkesin farklidir gerci ama ben yerken bana hic eksi gelmiyo 😄 bir palamut 2 somon yerim baska balik sevmem bende :) bir de buraya gelince bir kac kez alabalik yedim idare ederdi tadi. Ben balik alip pisirmem anca kv falan gelir toplu yenir ama simdi kaan icin almam gerek balik sezonunu bizde acariz yakinda

Bugun hemsire kaan in yediklerini sorunca cevizi soylerken bademde ver dedi çiğ ya da kavrulmus farkeder mi dedim çiğ olsun suya koy kabuklari ciksin kurut o sekilde rondodan gecir ver dedi aklinizda bulunsun kizlar 💁

İnşallah canım ya ama bende çok rahat hamilelik geçirmedim daha önce 2 defa kalbi durdu bebeklerimin 3. Sü sağlıkla devam etti ama hep bir korku vardı ya bişey olursa diye mesela doğru düzgün hamileyken çekilmiş fotoğrafım yoktur bişey olursa sonradan görüp üzülmeyim diye🥺 şimdide bi 3 ay geçmeden sanırım rahatlatamam

kızın büyüdükçe oğlunla çok iyi anlaşacaklar bence❤❤❤

Gözün aydın canım🙈🙈 emziriyormusun canım emziririken hap kullanılmıyor diye biliyorum ama bir araştır mutlaka birkaç sene düşünmüyorsanız iyi bir şekilde korunun derim. Bizde eşimle düşünüyoruz ne zaman olmuştur bebiş diye ne yumurtlama zamanı ilişki oldu ne öyle sık ilişki oldu ne de korunmasız toplam 4 kere fln olmuştur zaten kv de deydik fırsat bile yoktu ama olmuş işte o yüzden sende iyi bir önlem al derim🙈
Evet canom emziriyorum. Ben 40 kontrolüme gittiğimde de önermişti doktorum canım ilk 6 ay cezeretta mıdır nedir onu kullan sonra yasmine geçebilirsin emzirmeye zararı yok dedi doktorum da gerçekten alanında iyi biridir. Dün bir korkuyla sordum regli olmadım haos başlasam olur mu diye herhangi bir gün başlayabilirsin yazdı. Ama haktan ziyade spiral mi taktirsam diye düşünüyorum ama biraz da canım yanar mı diye de korkuyorum 🙈

Allah Allah :) damak tadi herkesin farklidir gerci ama ben yerken bana hic eksi gelmiyo 😄 bir palamut 2 somon yerim baska balik sevmem bende :) bir de buraya gelince bir kac kez alabalik yedim idare ederdi tadi. Ben balik alip pisirmem anca kv falan gelir toplu yenir ama simdi kaan icin almam gerek balik sezonunu bizde acariz yakinda
Eşim sağolsun anlar bu işlerden tazesini bayatını da bilir. Haftada bir veya iki gün yapardık. Kolay yemek bence 👍Balığı da hiç ayıklatmaz kendi açar filetosuna kadar çıkarır. Hamsiyi kılçığına kadar temizler. Çiftlik balıklarını tercih etmez onlar yapay besleniyor der. Denizde olan Genelde küçük balıkları alır onlarda hile olmaz der. bulursa büyüklerden çipura levrek alır. Eşim sayesinde baya et türleri hakkında bilgim oldu 🤣🤣🤣

Slm kizlar nasılsınız uzun süredir giremedim. Yürüteç kullaniyormusunuz almak istiyorum zararlı yazıyor nette çekimser kaldım birde kızım oturmak istemiyor ellerinden tutunca direk kalkıyor güzelde basıyor oyun oynarken genelde karnının üstüne yatıyor yuvarlaniyor oturmayı sevmiyor sizde durumlar nasıl

Slm kizlar nasılsınız uzun süredir giremedim. Yürüteç kullaniyormusunuz almak istiyorum zararlı yazıyor nette çekimser kaldım birde kızım oturmak istemiyor ellerinden tutunca direk kalkıyor güzelde basıyor oyun oynarken genelde karnının üstüne yatıyor yuvarlaniyor oturmayı sevmiyor sizde durumlar nasıl
Bizde 6 ay 11 günlük olduk hala oturmuyo koltuk altından tuttuğumda ayaklarının üstünde dimdik durabiliyo yürüteç de kullanıyoruz valla evet her yerde zararlı yazıyo ama bu zamana kadar kullanmayan bebek mi vardı hiç birine de bişey olmamış ben doktorumuza da sordum o da kullanma dedi çok belim ağrıyo dedim günde yarım saat durabilir o zaman dedi, bu ara yarım saatide geçiyor ama 😊🙈 tv de zararlı diyolar benim kızım onu da izliyo 🙈

Bizde 6 ay 11 günlük olduk hala oturmuyo koltuk altından tuttuğumda ayaklarının üstünde dimdik durabiliyo yürüteç de kullanıyoruz valla evet her yerde zararlı yazıyo ama bu zamana kadar kullanmayan bebek mi vardı hiç birine de bişey olmamış ben doktorumuza da sordum o da kullanma dedi çok belim ağrıyo dedim günde yarım saat durabilir o zaman dedi, bu ara yarım saatide geçiyor ama 😊🙈 tv de zararlı diyolar benim kızım onu da izliyo 🙈
Tv açmazsanız izleyemez.
Sosyal gelişimi için iyi olur. Karı koca sizin sosyaliteniz bile zenginleşecek göreceksin :KK70:
Ben eve tv almadım. Kafam rahat

Benimki de bir hafta sonra 7aylik olacak taşı taşı benimde belim ağrıyor maşallah boyu kilosu üst sinirda bide.Tv fazla açmıyorum ama süt sağlarken durmadigi zaman bebek şarkıları dinletiyorum sakinlesip oynuyor 😔. Yiyenlerim hepsi yürüteç kullandı yaşında da yürüdüler neden zararliki. Birde kızımın popo havada bacaklar dik kafası yerde daha idrak edemedi kollarıyla desteklemeyi😅

Evet canom emziriyorum. Ben 40 kontrolüme gittiğimde de önermişti doktorum canım ilk 6 ay cezeretta mıdır nedir onu kullan sonra yasmine geçebilirsin emzirmeye zararı yok dedi doktorum da gerçekten alanında iyi biridir. Dün bir korkuyla sordum regli olmadım haos başlasam olur mu diye herhangi bir gün başlayabilirsin yazdı. Ama haktan ziyade spiral mi taktirsam diye düşünüyorum ama biraz da canım yanar mı diye de korkuyorum 🙈
Benim arkadaş spiral taktırmıştı hiç anlamadım dedi ama bikaç ay regl miktarı artmış. Hap kullanmak daha kolay ama hormon sonuçta onun yerine spiral tsktırsan daha sağlıklı olur diye düşünüyorum tabi sen bilirsin yine de
Benimki de bir hafta sonra 7aylik olacak taşı taşı benimde belim ağrıyor maşallah boyu kilosu üst sinirda bide.Tv fazla açmıyorum ama süt sağlarken durmadigi zaman bebek şarkıları dinletiyorum sakinlesip oynuyor 😔. Yiyenlerim hepsi yürüteç kullandı yaşında da yürüdüler neden zararliki. Birde kızımın popo havada bacaklar dik kafası yerde daha idrak edemedi kollarıyla desteklemeyi😅
Ya benim eltim kullandı yürüteç oğluna günde nekadar koydu bilmiyorum ama 15 aylık anca yürümüştü oğlu o yüzden ben hiç sıcak bakmıyorum yürütece

Geç yürüme o kadar önemli değil, o bir ayrıntı. Yürütecin zararlı olmasının asıl sebebi ortopedik sorunlara yol açabiliyor olması.
Şunlar kullandı bir şey olmadı denecek bir şey değil bu. Herkeste sorun olacak diye bir şey tabiki yok.

Benim arkadaş spiral taktırmıştı hiç anlamadım dedi ama bikaç ay regl miktarı artmış. Hap kullanmak daha kolay ama hormon sonuçta onun yerine spiral tsktırsan daha sağlıklı olur diye düşünüyorum tabi sen bilirsin yine de

Ya benim eltim kullandı yürüteç oğluna günde nekadar koydu bilmiyorum ama 15 aylık anca yürümüştü oğlu o yüzden ben hiç sıcak bakmıyorum yürütece
Yaa almayım ozaman tembellik yapıyor kaslarda demekki tamda emeklemeye çalışırken...

Bu arada hayırlı olsun canım hamileymissin tebrik ederim. Ben hala adet olmadım arada kahverengi lekelenme oldu o kadar. İkinciyi bende istiyorum 😅

İkinci olunca görürüm ben sizi 🤣🤣🤣
Başın sağolsun canım mekanı cennet olsun inşallah. Zor günler atlatmissin.Allah sizi bebeklerini korudu şükür. Ankara çok kötü yürüyüşü bile bırakmak zorunda kaldım apartmanda karantinada olanlar var çok zor stresli zamanlar.Allahim korusun☹️

Tv açmazsanız izleyemez.
Sosyal gelişimi için iyi olur. Karı koca sizin sosyaliteniz bile zenginleşecek göreceksin :KK70:
Ben eve tv almadım. Kafam rahat
Bizim evde de tam tersi 3 tv var 😂 valla koca olayına hiç girmeyeyim şu ara onunla sosyalleşmek en son isteyeceğim şey 😏 ben televizyonumla mutluyum ama şu ara Badenin odasına geçtik orada tv yok gündüzleri izleyemiyorum o yüzden gece de masterchef olduğu günler bakmaya çalışıyrum ne kadar olursa işte 😂
Geçen gün bende düşündüm de annelerin işini kolaylaştıracak ne varsa hepsi zararlı 😏 bütün gün etkinlik yap kitap oku oyun oynat ee evdeki işleri kim yapcak diyen yok. Çocuğumun ayrı dadısı olsa bende yürüteçe binmesin tv izlemesin derim ama tek başına hem ev hem çocuk öyle olmuyo maalesef. Bizimkide geri itiyo kendini ileri gitmeyi bilmiyo daha arada kafasını yere koyup popoyu kaldırıp kurt gibi ilerlemeye çalışıyo 😂

9.aya aşı eklenmiş aynısı 12.ay karma aşısında da var. Bazı doktorlar 9.aydakine gerek duymuyor
Size hemsireniz soyledi mi peki 9. Ayda vurulacak misiniz ?
Geçen gün bende düşündüm de annelerin işini kolaylaştıracak ne varsa hepsi zararlı 😏 bütün gün etkinlik yap kitap oku oyun oynat ee evdeki işleri kim yapcak diyen yok. Çocuğumun ayrı dadısı olsa bende yürüteçe binmesin tv izlemesin derim ama tek başına hem ev hem çocuk öyle olmuyo maalesef. Bizimkide geri itiyo kendini ileri gitmeyi bilmiyo daha arada kafasını yere koyup popoyu kaldırıp kurt gibi ilerlemeye çalışıyo 😂
3 tv bir ev icin cok fazla degil mi :)
Cocugumun dadisi degilde eve bir yardimci isterdim boylelikle bende cocugumla sabahtan aksama kadar ilgilenebilirdim. Pandemi dolayisiyla esim haftanin 3 ya da 4 gunu evde suan cok isime yariyo. Ben normalde de tv izlemeyi pek sevmem izleyeceksemde nete baglar film izlerim 😄 kaan dan sonra hic acmadik diyebilirim kendisi de zaten sevmiyo tv ye bakip sinirli sinirli bir seyler soyleyip kiziyo bagiriyo annemlerdeykende actirmadi 🤣

Su an meme
Bizim evde de tam tersi 3 tv var 😂 valla koca olayına hiç girmeyeyim şu ara onunla sosyalleşmek en son isteyeceğim şey 😏 ben televizyonumla mutluyum ama şu ara Badenin odasına geçtik orada tv yok gündüzleri izleyemiyorum o yüzden gece de masterchef olduğu günler bakmaya çalışıyrum ne kadar olursa işte 😂

Sana katılıyorum çok kuralcilik beni de yoruyor. gerçekten ben de tvyi akşam izliyorum Netflix e falan takılıyorum ne yapalım daha da ölelim mi 😂😂😂😂😂

X