evet bizim de öyle, demir damlası etkiler rengini.Demir damlası alan bebislerin kakalari yeşilimsi oluyor mu oglumunki damlayı aldığından beri yeşilimsi ondan mı acaba
hadi bakalım şimdiden hayırlı olsun ve geçmiş olsun canımYarin olacagiz kuzum
Tesekkurlerhadi bakalım şimdiden hayırlı olsun ve geçmiş olsun canım
Meteye de geçmiş olsun :)hadi bakalım şimdiden hayırlı olsun ve geçmiş olsun canım
teşekkürler selozyciğim. şimdi okudum 6. ay aşınız alerjik reaksiyon göstermiş, çok çok geçmiş olsun ya çok korkmuşsundur. hiç duymadım bunu, ilk kez duyuyorumMeteye de geçmiş olsun :)
Teşekkür ederim :)selozy şimdi sağlık bakanlığının sitesinden baktım da çok nadir görülen yan etkiler kısmında varmış. demek ki o ihtimal de sizi buldu ya çok üzüldüm canım, bir daha böyle bir şey yaşamazsınız umarım. hiç birimiz yaşamayalım
Eki Görüntüle 2660277
allah korusun evet o olmamış daha hafif reaksiyon göstermiş, ama tabii baktırmak gerek. inşallah sorunsuz atlatırsınız.Teşekkür ederim :)
Anafilaksi olmadı çok şükür. Ama kurdeşen anafilaksi belirtisi olduğu için çok çok korktuk. Bir daha aynı allerjenle karşılaşırsa olmayacağının garantisi yok o nedenle bir ay sonra çocuk allerji bölümünde testlerimiz yapılacak. Aşıların devamına ona göre karar verilecekmiş.
Kızlar ya ben bebişi uyurken yanlız bırakamıyorum gün içinde yanımızda uyuyunca da en ufak bi tık sesinde uyanıyor. Bebek telsizi aldık ama bizim bebiş uyanırken ağlamak yerine kafasını sağ sola çeviriyorO yüzden kamera almak istiyorum. İçinizde kamera kullanan varmı memnunmusunuz hangi marka aldınız sizce almalımıyım Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda
İnşallah.allah korusun evet o olmamış daha hafif reaksiyon göstermiş, ama tabii baktırmak gerek. inşallah sorunsuz atlatırsınız.
İnşallah.
Yebcim sitenin linkini atabilir misin ben de okumak istiyorum, bulamadım. Aşının içeriğine bir bakayım.
Allerji testleri hemen yapılamıyor. Şuan nelere allerjisi var bilmiyorum.
Geçen gün ilk kez ateşlendi, daha önce hiç ateş düşürücü içmediği için vermeye korktum. Neyse ki soğuk uygulayınca normale döndü ve gerek kalmadı ama şu süreçte herhangi bir ilaç kullanmam gerekirse ne yaparım bilmiyorum
bende kameralısını kullanıyorum o markanın çok memnunumweevel kullaniyorum , bebis icerde uyurken balkonda bile rahatca oturuyorum
Ateşi çıkınca bir doktor tanıdığa ulaştım. Calpol en masumudur ama bir şey yapmaz diyemeyiz dediAşı Sonrası İstenmeyen Etkiler
aşı, aşı rehberi, aşı nedir, aşı türleri, alı tarihçesi, aşı faydaları, aşı yan etkileri, aşı takvimi, seyahat aşılarıasi.saglik.gov.tr
burdan baktım selozycim.
calpolün bir şey yapacağını sanmam ama tabii korkman normal
Canım ben de kamera kullanıyorum memnnm ve gayette uyguna trendyoldan bebevo markasını aldımKızlar ya ben bebişi uyurken yanlız bırakamıyorum gün içinde yanımızda uyuyunca da en ufak bi tık sesinde uyanıyor. Bebek telsizi aldık ama bizim bebiş uyanırken ağlamak yerine kafasını sağ sola çeviriyorO yüzden kamera almak istiyorum. İçinizde kamera kullanan varmı memnunmusunuz hangi marka aldınız sizce almalımıyım Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda
Galiba bizim oğlanlar birbirine çok benziyor Çınar da çok huysuz bir bebekUyaninca kendi kendine oynamak mi ne guzel kaan alp apartmani inletiyo uyurkende uyanirkende
Çok geçmiş olsun cnm aşıdan dolayı mı ateşlendi şmdi nasıl oldu ?Ateşi çıkınca bir doktor tanıdığa ulaştım. Calpol en masumudur ama bir şey yapmaz diyemeyiz dedi
Tekrar teşekkür ederim hemen inceleyeyim.
Yok dişinden sanırım. Arada yükselip düşüyor.Çok geçmiş olsun cnm aşıdan dolayı mı ateşlendi şmdi nasıl oldu ?
Benim memeler bitti zaten