- 24 Eylül 2014
- 1.151
- 1.566
Bana biraz fazla geldi canım bu menü tadım da yarım çay bardağı diye biliyorum ben günlük yenecek miktarKızlar günaydın dün ki doktor kontrolümüz çok şükür güzel geçtiek gıdaya bugün başlıyoruz doktorumuz Bi liste hazırlayıp verdi hem sizlerde fikir olsun hem sizin de fikirlerinizi öğrenmek için listeyi yazıyorum fotoğraf eklemeyi beceremedim
Meyveler
Elma şeftali havuç muz armut kayısı
Sebzeler patlıcan ve bakla hariç herşey
Sebze püresi, çorbası
Tarhana çorbası
Yoğurt
2 öğün 2 çay bardağını geçmiycek. Ve 2 gün kuralı
Ya rabbim sağlıklı nasip etsin bir an önce inşallah cnmDış gebelik benim canım malesef
Geçen ay demek istedin sanırım çünkü haftada 300 çok :)Kızlar merhabalar nasılsınız gördüğüm kadarıyla sizler ve bebişleriniz iyisiniz çok şükür Uzun Ca bir zaman giremedim fırsat bulupta anne olmak harika birşey ama bebeler huysuz olunca zor olmuyor değilAma sağlıklı olsun lar da buna da şükür Defne 4 ay 13 günlük oldu ek olarak mama vericem günü birlik şehir dışına gitmem gerekiyor kızı anneme bırakıcam SütÜm eskisi Gibi çok ypk sağınca çıkmıyor süt arttırcıda kullanıyorum aslında geçen haftada defne sadece 300 gram almıştı takviye olarak mama sordum doktorumuza hipp combioyik veya bebelac GOLD 1 ver dedi sizler bu mamalardan birini kullandınızmı?hangisini önerirsiniz ??şimdiden teşekkür ederim
Evet canım geçen Ay yanlış yazmışım daha sonra 8 günlün ölçtü kilo alımını yine azdı 170 gram almıştıGeçen ay demek istedin sanırım çünkü haftada 300 çok :)
Hipp organik kullanıyorum, combiotic olanını kullanmadım gazlı bir bebek değildi. Ama iyi bir mamadır öneririm tabi.
Evet üst sınır iki çay bardağı yani bir öğünde bir çay bardağıB BsraGkhnZeyf mermermermer
İlk günler için miktar az olmalı ama bir ay boyunca hep iki kaşık yemeyecek, zamanla artacak. Doktor üst sınırı belirtmiş. Ay sonuna doğru iki çay bardağı makul. Kademe kademe öğün miktarına yaklaşacak.
Bence ilk başta ne kadar vereceği de yazıyordur yanlış aktarılmıştır :)
Tam olarak kac ay kac gunluktunuzEvet üst sınır iki çay bardağı yani bir öğünde bir çay bardağı2 3 kaşık ver sever yerse devamını verebilirsin dedi Benim doktor biraz rahat sanırım
Geçmiş olsun eşinin sizi araba iile götürme ihtimali ?Arkadaşlar annem köye gitmişti anneannem için oda bypass olması şartmış önümüzdeki cuma randevu vermişler beklemek istemiyolar öne çekmeye çalışıyolar, annem köyde bizde gitmek istiyoruz kardeşimle niğdede havaalanı yok eşim otobüsle gitmemi istemiyo abimler karamanda yaşıyo konyaya uçsam alır beni köye bırakır ama oda korona var riske atma arya küçük falan dedi beni karamsara soktu, kendide ingiltereden geldi 14 gün ev karantinasına girdi bitti gerçi onun süresi bak ben nasıl bekledim yolculuk yaptım diye köyde bişey yok sıkıldın biliyorum ama risk dedi,
Annem otobüste koltukların çoğu boştu dedi arya ile 12 saat nasıl sürer bilmiyorum gece uyuyo saatinde uyuyunca ağrısı falan olmazsa hayatta uyanmaz arabalarıda seviyo zorlanırmıyım bide yollarda rezil olmayım diyorum kafam karıştı anneannemde çıkın gelin diyo sürekli gitmezsem bişey olursa Allah korusun çok üzülürüm, otobüsü eşimi ikna ederim bi nebze ama bilemedim napsam
Baban nasıl şimdi ?Canm bebegimiz çok küçük bende gittim 3 saatlik yoldu arabayla annemlere kızım sıcaktan agladı kucaktan agladı ilgiden agladı rezillik ama napim babam hastaydı görsün istedim katlandım evdeki gibi huzurlu olmuyorlar en azından benimki öyleydi
8 günde 170 iyi aslında ayda 650 gr kadar olur ki bu aylarda normalEvet canım geçen Ay yanlış yazmışım daha sonra 8 günlün ölçtü kilo alımını yine azdı 170 gram almıştıbenimki gazlı olduğu için demekki bunu önerdi o zaman bunu vereyim 2 çeşit söyleyince baya kafam karıştı çok teşekkür ederim
Hatirladim aramizda 1 gun vardi :)5ay 3 günlüğüz
Bugün kabak verdimHatirladim aramizda 1 gun vardi :)
Cogumuzun dr u 6. Ayi beklemiyo demek ki 5 dolunca tadimlara baslattilar
Baban nasıl şimdi ?
Şükürler olsun canım iyi sayılır kanser babam şu an durumunda degişiklik yok üremede yok hamdolsun ara ara kontrole gidiyor sen ne yaptın kaldınmı gittinmi canımBaban nasıl şimdi ?
Bizimkisi tadini begenmedi ama yine de yemek olsun mantigiyla yiyo oburixBugün kabak verdim
Herhalde versem bi tabagı yerdiküçük yarım çay bardağı kadar yedi çok şükür sevdi de
Sulandırmadan derken içinden çıkan çözeltiyi şişesine dökmekten bahsediyor. İkisi birleştikten sonra da buzdolabında saklanıyorselozy canım sideferi nasıl kullanıyosun ? Sulandırmadan vermeyin yazıyo çay bardağında su ile karıştırıp kaşık ile mi içirmeliyim bilemedim
Teşekkür ederim canım ekstra su eklenecek sandımSulandırmadan derken içinden çıkan çözeltiyi şişesine dökmekten bahsediyor. İkisi birleştikten sonra da buzdolabında saklanıyor