2020 Şubat Anneleri

Bana biraz fazla geldi canım bu menü tadım da yarım çay bardağı diye biliyorum ben günlük yenecek miktar

B BsraGkhn Zeyf mermermermer
İlk günler için miktar az olmalı ama bir ay boyunca hep iki kaşık yemeyecek, zamanla artacak. Doktor üst sınırı belirtmiş. Ay sonuna doğru iki çay bardağı makul. Kademe kademe öğün miktarına yaklaşacak.
Bence ilk başta ne kadar vereceği de yazıyordur yanlış aktarılmıştır :)

Kızlar merhabalar nasılsınız gördüğüm kadarıyla sizler ve bebişleriniz iyisiniz çok şükür Uzun Ca bir zaman giremedim fırsat bulupta anne olmak harika birşey ama bebeler huysuz olunca zor olmuyor değilAma sağlıklı olsun lar da buna da şükür Defne 4 ay 13 günlük oldu ek olarak mama vericem günü birlik şehir dışına gitmem gerekiyor kızı anneme bırakıcam SütÜm eskisi Gibi çok ypk sağınca çıkmıyor süt arttırcıda kullanıyorum aslında geçen haftada defne sadece 300 gram almıştı takviye olarak mama sordum doktorumuza hipp combioyik veya bebelac GOLD 1 ver dedi sizler bu mamalardan birini kullandınızmı?hangisini önerirsiniz ??şimdiden teşekkür ederim

Geçen ay demek istedin sanırım çünkü haftada 300 çok :)
Hipp organik kullanıyorum, combiotic olanını kullanmadım gazlı bir bebek değildi. Ama iyi bir mamadır öneririm tabi.

Geçen ay demek istedin sanırım çünkü haftada 300 çok :)
Hipp organik kullanıyorum, combiotic olanını kullanmadım gazlı bir bebek değildi. Ama iyi bir mamadır öneririm tabi.
Evet canım geçen Ay yanlış yazmışım daha sonra 8 günlün ölçtü kilo alımını yine azdı 170 gram almıştı benimki gazlı olduğu için demekki bunu önerdi o zaman bunu vereyim 2 çeşit söyleyince baya kafam karıştı çok teşekkür ederim

Evet üst sınır iki çay bardağı yani bir öğünde bir çay bardağı 2 3 kaşık ver sever yerse devamını verebilirsin dedi Benim doktor biraz rahat sanırım

Geçmiş olsun eşinin sizi araba iile götürme ihtimali ?

8 günde 170 iyi aslında ayda 650 gr kadar olur ki bu aylarda normal

Kaan Alp 2 aydir agzindaki artan ve bitmek bilmeyen tukuruklerinle basa cikmayi ogrendi soyle ki dilini yandan cikariyo sonra puuuu yapiyo her yer tukuruk agzindakileri bu sekilde bosaltiyo garibim sonrada sevincten ciglik atiyo tabi bunu bir de emdikten sonra agzinda sut varken yapmasa daha guzel olacak 5 aydir emziriyorum kaan in emerken ziyan ettigi sutlerle 1 bebek daha emzirirdim heralde

selozy canım sideferi nasıl kullanıyosun ? Sulandırmadan vermeyin yazıyo çay bardağında su ile karıştırıp kaşık ile mi içirmeliyim bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…