Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bizim doktorumuz verdi sidefer 5 buçuk aylık tahlilleri 6 ayda yaparız dediKızlar bu kan damlası kullananlara sorum. Kan değerlerine bakıldımı bebişlerinizin. Altıncı aydan önce tahlil yapılmadan pek önermiyo doktorlar o yüzden soruyorum
Yok canım yapılmadı bizde hatta bende öyle biliyorum tereddüt ettim kullanmak için daha başlamadım ama başlıcam pazartesiKızlar bu kan damlası kullananlara sorum. Kan değerlerine bakıldımı bebişlerinizin. Altıncı aydan önce tahlil yapılmadan pek önermiyo doktorlar o yüzden soruyorum
Bizim doktorumuz da öyle 6.ayda bir önceki ayın boy kilo ölçümüne bakcaz tahlil yapcaz öyle dedi. Bende ezbere başlamak istemiyorum ama burda herkes Bi kan damlası olayında olduğu için kullanmalıyım acaba oldumYok canım yapılmadı bizde hatta bende öyle biliyorum tereddüt ettim kullanmak için daha başlamadım ama başlıcam pazartesi
Bende başlamadım 6 aya az kaldı 6. Ayda kan değerlerine bakarız öyle başlarız demişti doktor sorun etmiyorum şuan eğer d vitamini kdar önemli oldaydı başlatırlardı direk çünkü d vitamnini her gittiğimde doktor soruyodu ordan yola çıktım ve sorun etmedimBizim doktorumuz da öyle 6.ayda bir önceki ayın boy kilo ölçümüne bakcaz tahlil yapcaz öyle dedi. Bende ezbere başlamak istemiyorum ama burda herkes Bi kan damlası olayında olduğu için kullanmalıyım acaba oldum
Ne kadar verdin muhallebiyi nasıl yaptın hangisinden aldın canım bende haftaya başlıcam sade yoğurdu sevdi şeftalili sevdi muzlu yemedi yada yiyesi yoktu o gün bu hafta yoğurt günü haftaya kahvaltı çorba akşm muhallebi yapmam gerek sanırım tam başlıyoruzTadımlardan. Muhallebiye geçtik bunu da sevdi çok şükür yoğurt alerji yaptığıniçin belki son aynbelkş diğer ay veririrm
Birde bazen yüzünde sivilce gibi birşey çıkoyor tek tük alerjik bebek mi sizce
Ben 100 veriyorum cnm. Benide emiyor ama öyle aman aman diğilKızlar bu hafta bizimki 100 gör almadı bile sanki neden sizce haftaya tekrar bakacağım 120 cc yi zor geçiyoruz anne sütü alsa toplam 40 cc olur aç olsa ağlar gündüz uykusu yok bu aralar gece çok kalkıyor kesintisiz 4/5 saat uyuyor bazen siz tek öğünde kaç cc veriyorsunuz
Daha önce de yazmıştım bebeğin iyi bile içiyor. Anne sütü ve 120 cc mama bu aydaki çoğu bebek içmez bile. Haftada 100gr alabilir artık ayda 400-500 gr alacaklar zaten.Kızlar bu hafta bizimki 100 gör almadı bile sanki neden sizce haftaya tekrar bakacağım 120 cc yi zor geçiyoruz anne sütü alsa toplam 40 cc olur aç olsa ağlar gündüz uykusu yok bu aralar gece çok kalkıyor kesintisiz 4/5 saat uyuyor bazen siz tek öğünde kaç cc veriyorsunuz
Canım ben bunu sordum doktorumuza eğer istemezsen başlama 6. Ayda başla ama bebeğinin gelişimi önden gidiyor bu durumda vücudunun takviyeye ihtiyacı olabilir dedi bana sorarsan başlayalım dedi o şekilde başladıkKızlar bu kan damlası kullananlara sorum. Kan değerlerine bakıldımı bebişlerinizin. Altıncı aydan önce tahlil yapılmadan pek önermiyo doktorlar o yüzden soruyorum
Muhallebiyi nasil yaptin ? Bende sebze meyve tadimlari bitince aksamlari uyumadan once muhallebi vermeyi planliyorum cunku saat basi uyanmaktan cok yoruldum belki tok tutarda hemen uyanmaz. Kaan icinde kotu bir durum gece uykusunu dogru duzgun alamiyo cunku ataktan sonra huy degistirdi cocuk o sekilde de kaldi gunduzde sicaktan dolayi ememiyo ter icinde kaliyo benim vucudumda sicak onunkide sicak yakiyoruz birbirimizi karnini doyurmuyo 1 saat icinde yine acikiyo bu yaz hic yaramadi bize ac acina geziyo cocuk sonrada huysuz oluyo surekli agliyo mizirdaniyoTadımlardan. Muhallebiye geçtik bunu da sevdi çok şükür yoğurt alerji yaptığıniçin belki son aynbelkş diğer ay veririrm
Birde bazen yüzünde sivilce gibi birşey çıkoyor tek tük alerjik bebek mi sizce
Anladım cnm. Ben de başlayım o zaman ya. Ne zararı olabilirki demir ilacının. Ama demiri düşükse o daha tehlikeliCanım ben bunu sordum doktorumuza eğer istemezsen başlama 6. Ayda başla ama bebeğinin gelişimi önden gidiyor bu durumda vücudunun takviyeye ihtiyacı olabilir dedi bana sorarsan başlayalım dedi o şekilde başladık
Allah şifa versin O hastalığı bilirim . Annem aylarca mücadele etti . Allah korusun size bağışlasın . Önümüz bayram . Kalayım dedim bayramdan sonra bakıcam bi olurunaŞükürler olsun canım iyi sayılır kanser babam şu an durumunda degişiklik yok üremede yok hamdolsun ara ara kontrole gidiyor sen ne yaptın kaldınmı gittinmi canım
Canım demir çok önemli 6, ay geç olabilir sidefer diye marka var temiz ve yan etkisi olmayan bir marka tavsiye ederimAnladım cnm. Ben de başlayım o zaman ya. Ne zararı olabilirki demir ilacının. Ama demiri düşükse o daha tehlikeli