2020 Şubat Anneleri

Arkadaşlar annem köye gitmişti anneannem için oda bypass olması şartmış önümüzdeki cuma randevu vermişler beklemek istemiyolar öne çekmeye çalışıyolar, annem köyde bizde gitmek istiyoruz kardeşimle niğdede havaalanı yok eşim otobüsle gitmemi istemiyo abimler karamanda yaşıyo konyaya uçsam alır beni köye bırakır ama oda korona var riske atma arya küçük falan dedi beni karamsara soktu, kendide ingiltereden geldi 14 gün ev karantinasına girdi bitti gerçi onun süresi bak ben nasıl bekledim yolculuk yaptım diye köyde bişey yok sıkıldın biliyorum ama risk dedi,
Annem otobüste koltukların çoğu boştu dedi arya ile 12 saat nasıl sürer bilmiyorum gece uyuyo saatinde uyuyunca ağrısı falan olmazsa hayatta uyanmaz arabalarıda seviyo zorlanırmıyım bide yollarda rezil olmayım diyorum kafam karıştı anneannemde çıkın gelin diyo sürekli gitmezsem bişey olursa Allah korusun çok üzülürüm, otobüsü eşimi ikna ederim bi nebze ama bilemedim napsam

Kızlar iki çocukla yine yollardayız. Kız 1.5 yaşına gelene kadar bir daha yolculuk yapmayı düşünmüyorum. Çok sinir bozucu bir yolculuk oluyor Deniz bile beni kucağına al diyor. Eşime ben kullanacağım diyorum gülüyor bana midem bulanıyor

Canm bebegimiz çok küçük bende gittim 3 saatlik yoldu arabayla annemlere kızım sıcaktan agladı kucaktan agladı ilgiden agladı rezillik ama napim babam hastaydı görsün istedim katlandım evdeki gibi huzurlu olmuyorlar en azından benimki öyleydi

Yaa bende o rezillikten korkuyorum canım ama arya gece uyuyo koltuklarda sınırlama varya arka 4 lünün cam kenarlarını veriyolar kardeşimle alsak orta boş olucak yine kullanabilicez yatırırım diye düşündüm uyursa rahat gecer gidince ordaki ortama uyum sağlaması olucak bide o var gerçi, ameliyat zamanı dayım arabasıyla gidicek ama daha zamanı var onunlada gidebilirim ama gündüz yolculukta hayatta uyumaz arya o daha rezil eder bizi bilemedim valla keşke annemle gitseymişim o güven verirdi bana eşimede tabi aklı bizde kalmazdı

Virusu gectim 12 saat otobus yolcugu bu bebeklerle iskence olur canim biz ucakla geldigimiz halde anam agladi bir de otobusu dusunemiyorum

Otobüs işi çok zor kalabalık olmaz inşallah birde klima falan örtsen terler örtmesen üşür Allah kolaylık versin canım

Virusu gectim 12 saat otobus yolcugu bu bebeklerle iskence olur canim biz ucakla geldigimiz halde anam agladi bir de otobusu dusunemiyorum
Otobüs işi çok zor kalabalık olmaz inşallah birde klima falan örtsen terler örtmesen üşür Allah kolaylık versin canım
Gece Uyuyo diye rahattım ama vazgeçtim gitmicem şuan, dayım ameliyat zamanı gidicek onunla gideriz belki eşim gönülsüz modumu düşürdü

Küçük çocukla yolculuk çok zor oluyor. Kız uyanıyor koltuğu olmasına rağmen kucağıma gelmek istiyor alıyorum yine memnun değil. Gitmeye karar verirsen Allah yardımcın olsun. Umarım çabucak kolaylıkla atlatırsın.

Kızlar bebeğim bazen uyurken ayaklarını karnına çekip yere bırakarak hareket ediyor ve uyanıyor sizce bu gazdan dolayı mıdır?

Ateşi yine 37 durduk yere ölçüyorum sıcaklayınca neden böyle anlamadım eli ayagı soguk halbuki sadece zıbınla duruyor

Ateşi yine 37 durduk yere ölçüyorum sıcaklayınca neden böyle anlamadım eli ayagı soguk halbuki sadece zıbınla duruyor
Havalar isindi onun etkisi olabilir, dis cikarmaya calisiyosa onun etkisi olabilir. 37 zaten normal, ates sayilmiyo yani panik yapmana gerek yok ama takipte kal yine de

Kızlar iki rota virüs aşısı arası maksimum kaç gün olmalı 2. Doz zamanı geldi tam günü gününe mi yapılmalı bilgisi olan var mı? Kendi ilimizde olmadığımızdan her yere gidip Soramıyorum da korkudan buralar kalabalık.

Maksimum 10 haftaydı galiba

Kızlar günaydın dün ki doktor kontrolümüz çok şükür güzel geçti ek gıdaya bugün başlıyoruz doktorumuz Bi liste hazırlayıp verdi hem sizlerde fikir olsun hem sizin de fikirlerinizi öğrenmek için listeyi yazıyorum fotoğraf eklemeyi beceremedim
Meyveler
Elma şeftali havuç muz armut kayısı
Sebzeler patlıcan ve bakla hariç herşey
Sebze püresi, çorbası
Tarhana çorbası
Yoğurt
2 öğün 2 çay bardağını geçmiycek. Ve 2 gün kuralı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…