- 24 Eylül 2014
- 1.151
- 1.566
3 ünü aynı anda istiyor olamaz amaaaBenim de en büyük problemim okucakta herşey harika yatağa koyduğum an gözler fal taşı hele şimdi aynı anda emerek pışpışlanarak ve sallanarak uyku modeli eklendi Ama kucaktaki son keyifli günleri beyfendinin, tadını çıkarsın, 3 hafta sonra yatağa
3 ünü aynı anda istiyor olamaz amaaainsan kıyamıyor da yaa yatağında korkuyo gibi geliyor alıyorum bende niye 3 hafta sonra peki
Teşekkür ederim canımMilena35 3.aydan 4.aya kadar ortalama 700 gr kadar alırlar.
Simdi asagi yukari ayni saatlerde uyuyo gunduz bende o yuzden gunduz toplam kac saat uyudugunu ogrenmek amacli not aldim ama 19 dan sonra ne olur bilememŞuan bunu not etmeye kalkarsan kafan baya karışacak :)
Daha uyku düzeni oturmadı. 19 haftalıkken uyku gerilemesi olacak. Uyku düzeninden bahsetmek için 4-4.5 aydan sonrasını beklemek gerekiyor.
Bizim uyku gerilemesi dönemimize çok az kaldı deneyimlerimi paylaşırım :)
Doğduğundan beri yatağında yatıyor hiç korkableceğini düşünmemiştim
Kabul et sen korkuyorsun
Doğduğundan beri yatağında yatıyor hiç korkableceğini düşünmemiştim
Kabul et sen korkuyorsun
Gazi olabilir benim oglum da gazi olunca oyle yapiyoKızlar sanırım bizde meme reddi yaşıyoruzbir iki gündür emzirmek istediğimde almıyor kavga ediyor ağlıyor. Her seferinde değil ama bazen yapıyor. Ayakta emzirdim bugün bir iki kez o şekilde emiyo bazende hemen alıyo sorun çıkarmıyo. 2 ay aşılarının etkisi olabilir mi bu başka neden yapabilir bilemedim
5 tane denedimÇok küçükken de kısa süreli kullanmıştı. Şimdi de verince hemen aldı ama çıkarıp parmağını emmeyi tercih ediyor.
Evet bazı bebekler hiç almazmış. Yine de bikaç farklı marka-model deneyebilrsin.
benimkide yapıyor genelde sol göğsümde yapıyor. Gazını alıyorum diğer göğsü emziriyorum. Bazen de emzirmiyorum emmek istemiyor diye düşünüyorum çünkü Ayağa kaldırınca filan susuyor evin içini turluyoruz biraz zaman geçince emziriyorumKızlar sanırım bizde meme reddi yaşıyoruzbir iki gündür emzirmek istediğimde almıyor kavga ediyor ağlıyor. Her seferinde değil ama bazen yapıyor. Ayakta emzirdim bugün bir iki kez o şekilde emiyo bazende hemen alıyo sorun çıkarmıyo. 2 ay aşılarının etkisi olabilir mi bu başka neden yapabilir bilemedim
Süt alerjisi olabilirBende normal sanıyordum canım ama değilmiş anlamadım buraya yazdım 5 dk sonra nokta şeklinde kan lı kaka yaptı,
Canim senin bebeginde gün icerisinde emerken kıvranıyor mu gaz sancisindan dolayi? Bazen o kadar kivraniyorki dogru düzgün ememiyor. Kaldirip gazini çıkarıyorum ama yinede kıvranıyorBelim koptu yaaa
Gazi olabilir benim oglum da gazi olunca oyle yapiyo
Kaka sayısı azalmaya başladı bu ara normalde neredeyse her bezde kaka olurdu artık büyüdüğü için diye düşünmüştüm ama emmeyide etkilermi ki. Bu zamana kadar hiç bu kadar inat etmemişti almamaktaBelim koptu yaaa
Gazi olabilir benim oglum da gazi olunca oyle yapiyo
Bende acaba karnı mı tok diye düşünüyorum aslında çünkü bazen alıyo direk bazen almıyo yada sütüm mü yetmiyo diyorum. Aslında öyle düşünmekde istemiyorum çünkü doktor kontrolümüzü yeni olduk 1 kilonun üstünde kilo almış bir ayda düşünp üzülürsem iyice azalır diye korkuyorumbenimkide yapıyor genelde sol göğsümde yapıyor. Gazını alıyorum diğer göğsü emziriyorum. Bazen de emzirmiyorum emmek istemiyor diye düşünüyorum çünkü Ayağa kaldırınca filan susuyor evin içini turluyoruz biraz zaman geçince emziriyorum
Evet emerken gazi gelince kizariyo gogsumu cekistiriyo bazen sinirden tirmaliyo ikiniyo ve gazini cikariyo sonrada basliyo aglamaya bende ara veriyorum ayaga kalkip 3 4 tur atiyoruz sakinlesince emmeye devam ediyoruzCanim senin bebeginde gün icerisinde emerken kıvranıyor mu gaz sancisindan dolayi? Bazen o kadar kivraniyorki dogru düzgün ememiyor. Kaldirip gazini çıkarıyorum ama yinede kıvranıyor
Kilo alimi yeterliyse o dusunceyi at aklindan canim.Kaka sayısı azalmaya başladı bu ara normalde neredeyse her bezde kaka olurdu artık büyüdüğü için diye düşünmüştüm ama emmeyide etkilermi ki. Bu zamana kadar hiç bu kadar inat etmemişti almamakta
Bende acaba karnı mı tok diye düşünüyorum aslında çünkü bazen alıyo direk bazen almıyo yada sütüm mü yetmiyo diyorum. Aslında öyle düşünmekde istemiyorum çünkü doktor kontrolümüzü yeni olduk 1 kilonun üstünde kilo almış bir ayda düşünp üzülürsem iyice azalır diye korkuyorum
Her bebek farklı. Zaten diyoruz ya ilk 3 ay her şey mübah :)senin yaptiklarini harfiyen oglumda uygulamistim gel gor ki kizim malesef ya ayagimda yada ortamızda yada benim yastigimda uyuya kalinca yatağın ucunda ben resmen kamyon gecmis gibi uyaniyorum hep yataginda yatan oglum nede usluymus bilemedim kiymetini emer yatardi iki dk sallamayla uyurdu sutum hep dolardi çünkü uyuyordum ne gunlermis bee
Cevap yazamadım kızı tartmamıştık bu akşam tarttık 6.700gram çıktı. 3aylıkken 6 kiloydu. Ayın 11inde 4ay bitecek.Canım 4. Ayda kilo alımınız ne şekilde? 4. Ayda yavaşlama oluyor diyorlar ya o sebeple soruyorum