2020 Şubat Anneleri

3 ünü aynı anda istiyor olamaz amaaa insan kıyamıyor da yaa yatağında korkuyo gibi geliyor alıyorum bende niye 3 hafta sonra peki

Simdi asagi yukari ayni saatlerde uyuyo gunduz bende o yuzden gunduz toplam kac saat uyudugunu ogrenmek amacli not aldim ama 19 dan sonra ne olur bilemem

Doğduğundan beri yatağında yatıyor hiç korkableceğini düşünmemiştim
Kabul et sen korkuyorsun
moro refleksleri varya ben onu hep korkuyomuş diye düşünüyordum tabi bende korkuyorum 40 gün gece gündüz annemlerle dönüşümlü olarak başında bekledik öyle de bi psikopatlık yani

Doğduğundan beri yatağında yatıyor hiç korkableceğini düşünmemiştim
Kabul et sen korkuyorsun
senin yaptiklarini harfiyen oglumda uygulamistim gel gor ki kizim malesef ya ayagimda yada ortamızda yada benim yastigimda uyuya kalinca yatağın ucunda ben resmen kamyon gecmis gibi uyaniyorum hep yataginda yatan oglum nede usluymus bilemedim kiymetini emer yatardi iki dk sallamayla uyurdu sutum hep dolardi çünkü uyuyordum ne gunlermis bee

Kızlar sanırım bizde meme reddi yaşıyoruz bir iki gündür emzirmek istediğimde almıyor kavga ediyor ağlıyor. Her seferinde değil ama bazen yapıyor. Ayakta emzirdim bugün bir iki kez o şekilde emiyo bazende hemen alıyo sorun çıkarmıyo. 2 ay aşılarının etkisi olabilir mi bu başka neden yapabilir bilemedim

Belim koptu yaaa
Gazi olabilir benim oglum da gazi olunca oyle yapiyo

5 tane denedim aventini çok kısa süreli almıştı ilk doğduğu zamanlar şimdi öğürüyor

benimkide yapıyor genelde sol göğsümde yapıyor. Gazını alıyorum diğer göğsü emziriyorum. Bazen de emzirmiyorum emmek istemiyor diye düşünüyorum çünkü Ayağa kaldırınca filan susuyor evin içini turluyoruz biraz zaman geçince emziriyorum

Belim koptu yaaa

Gazi olabilir benim oglum da gazi olunca oyle yapiyo
Kaka sayısı azalmaya başladı bu ara normalde neredeyse her bezde kaka olurdu artık büyüdüğü için diye düşünmüştüm ama emmeyide etkilermi ki. Bu zamana kadar hiç bu kadar inat etmemişti almamakta
Bende acaba karnı mı tok diye düşünüyorum aslında çünkü bazen alıyo direk bazen almıyo yada sütüm mü yetmiyo diyorum. Aslında öyle düşünmekde istemiyorum çünkü doktor kontrolümüzü yeni olduk 1 kilonun üstünde kilo almış bir ayda düşünp üzülürsem iyice azalır diye korkuyorum

Canim senin bebeginde gün icerisinde emerken kıvranıyor mu gaz sancisindan dolayi? Bazen o kadar kivraniyorki dogru düzgün ememiyor. Kaldirip gazini çıkarıyorum ama yinede kıvranıyor
Evet emerken gazi gelince kizariyo gogsumu cekistiriyo bazen sinirden tirmaliyo ikiniyo ve gazini cikariyo sonrada basliyo aglamaya bende ara veriyorum ayaga kalkip 3 4 tur atiyoruz sakinlesince emmeye devam ediyoruz

Kilo alimi yeterliyse o dusunceyi at aklindan canim.

Kakaya bakma mesela benim oglum yeni dogdugunda bile 24 saatte en fazla 5 kere kaka yapardi hic her altini actigimda kakayla karsilasmadim. Simdi ise 2 3 gunde bir yapiyo bi ara 6 8 gune cikmisti simdi 2 3 e dustu.

Sorununuz gazdandir diye dusunuyorum oyle oldugunda emzirmek icin zorlama al kucagina evde tur at bi 5 10 dk gecsin sonra tekrar emzirmeyi dene.

Her bebek farklı. Zaten diyoruz ya ilk 3 ay her şey mübah :)
Ama nasıl alıştırırsan öyle gittiği de kesin.
Umarım uyku eğitimiyle her şey oğlundaki gibi olur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…