2020 Şubat Anneleri

Ya valla sorma acayip pimpirikliyim biraz burnu tıkansa uykular haram bana😂😂 eşimde yok bugün nöbetçi onun stresi de var gerçi annemler yanımda ama yine de eşim olsa diyorum

Bizimki çok ağladı ya kıpkırmızı oldu çok üzüldüm. Bana hemşire ateşi 37,8 e çıkarsa ver dedi ateş düşürücü sen niye hemen verdin canım bende mi versem şimdi

Ayyyy bizde korunmuyoruz hemşirede bugün sordu nasıl korunuyosunuz diye bende korunmuyoz dedim😂😂 dikkat edin dedi😂😂 ben adet oldam spiral taktırayım diyorum ama nasıl bişey merak ediyorum
Benimkinin Allahtan nöbeti yok. 8gündür işe gitmedi. Yarın gidecek. Yanında ailen varmış ne güzel. Annem yeni gitti.😩 Kaldık çocuklarla başbaşa. Hakkaten niye korunmuyorsunuz 🤣 beni görün de korunun çok zor oluyor büyük arada kaynıyor . Spiral bende düşündüm doktor 6ay dolsun konuşuruz demişti. Biraz kanamayı artırıyormuş.

Özel hastanemi sağlık ocağı mı canım. Bende pazartesi gidicem. Ne kadar verir bilmiyorum. 1 ay iyiymiş acaba sağlık ocağı ne kadar verir?
Özel hastane kuzum. Sağlık ocağı vermez bence 1 ay heyet raporu gibi oluyo diye biliyorum

Benimkinin Allahtan nöbeti yok. 8gündür işe gitmedi. Yarın gidecek. Yanında ailen varmış ne güzel. Annem yeni gitti.😩 Kaldık çocuklarla başbaşa. Hakkaten niye korunmuyorsunuz 🤣 beni görün de korunun çok zor oluyor büyük arada kaynıyor . Spiral bende düşündüm doktor 6ay dolsun konuşuruz demişti. Biraz kanamayı artırıyormuş.
Bende spiral düşünüyorum. Hap zaten emzirirken kullanılmıyor diğerini eşim sevmiyor. Ne saçma onda bile biz çekiyoruz çileyi yaaaaaaa

Ya valla sorma acayip pimpirikliyim biraz burnu tıkansa uykular haram bana😂😂 eşimde yok bugün nöbetçi onun stresi de var gerçi annemler yanımda ama yine de eşim olsa diyorum

Bizimki çok ağladı ya kıpkırmızı oldu çok üzüldüm. Bana hemşire ateşi 37,8 e çıkarsa ver dedi ateş düşürücü sen niye hemen verdin canım bende mi versem şimdi

Ayyyy bizde korunmuyoruz hemşirede bugün sordu nasıl korunuyosunuz diye bende korunmuyoz dedim😂😂 dikkat edin dedi😂😂 ben adet oldam spiral taktırayım diyorum ama nasıl bişey merak ediyorum
Bana da hemşire söyledi ver diye ondan verdim canım. Hem ateşi yükselmesin hemde ağrısı olmasın diye sanırım önden önlem amaçlı verdirtti tahminimce

Bende spiral düşünüyorum. Hap zaten emzirirken kullanılmıyor diğerini eşim sevmiyor. Ne saçma onda bile biz çekiyoruz çileyi yaaaaaaa
Bende sprial düşünüyorum ama 3 aylık ignede varmış. Hastane acilin dışında hasta kabul etmiyor. Mecburen asmde iğne yaptırırım herhalde bende😅

Eklentiler

• Screenshot_20200430-171708895_1.jpg
    Screenshot_20200430-171708895_1.jpg
    8,7 KB · Görüntüleme: 21
Vuuu korunmamak mi cok buyuk cesarettt 🤣🤣
Yaa valla eşim geri çe
valla hem büyük rahatlık anne olması hemde çok zor annem bişey diyo ben başka bişey diyorum istediğini yapmayınca da alınıyor kendi düzenimi oturtamıyorum bir türlü çok seviyor herşeye karışsın kaşıklığa koyduğum kaşıkların yerini bile beğenmiyor çatallarla yer değiştiriyor fln düşün artık🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️
ben 2. Çocuğu istiyorum aslında aralarında da çok yaş farkı olmasın 32 yaşındayım çok bekleyemem diye düşünüyırum ama tabi şimdi çok erken 2yaş iyi diyordum ama seni gördükçe gözüm korkuyor😫😫
Ayyy aynenn yaa paşam sevmiyormuş onu kullanamazmışşş😫😫
Bana da hemşire söyledi ver diye ondan verdim canım. Hem ateşi yükselmesin hemde ağrısı olmasın diye sanırım önden önlem amaçlı verdirtti tahminimce
Hmm tamam canım bende 8 gibi vereyim o zaman kaç saatte bir verilebiliyor acaba

Ayyy aynenn yaa paşam sevmiyormuş onu kullanamazmışşş😫😫

Hmm tamam canım bende 8 gibi vereyim o zaman kaç saatte bir verilebiliyor acaba
Halbuki ne kadar güzel bişey 😂 seven erkek yok gerçi heralde 🤦🏻‍♀️

calpol 4 saatte bi verebilirsin ben öyle yaptım ilk gün ateşi olmadı ama ağrısı olmasın diye düzenli verdim

Halbuki ne kadar güzel bişey 😂 seven erkek yok gerçi heralde 🤦🏻‍♀️

calpol 4 saatte bi verebilirsin ben öyle yaptım ilk gün ateşi olmadı ama ağrısı olmasın diye düzenli verdim
2 saattir kucağımda uyuyo minik danam uyansın emzirip calpol veriyim halsizliği gitsin en azından

Kızlar aranızda multitabs vitamin kullanan var mı? Yeni gittiğimiz doktor ondan yazmıştı da. Çok erken değil mi kullanmak için3 ay 2 günlüğüz d vitamini kullanıyorduk onun yerine bunu önerdi

Merhaba canlar. Ben de şubat annesiyim. Bebişleriniz kaç kilo?

X