2020 Şubat Anneleri

Bu 2. Ay aşıları neymiş yaaaa bugün yaptırdık bebişin aşılarını 71 günlük şu an kıyamam ne çok ağladı sonra da göğsümde uyuya kaldı sonra da ben ağladım😭😭😭 sanki kötülük yapmışım gibi 2 aydır normal olan psikolojim çöktü resmen inşallah ateş fln yapmaz da geceyi kolay atlatırız🙏🙏
Bizde az önce olduk 2 ay aşılarını giderken çok korkarak gittim ayaklarım geri geri gitti resmen çok ağlıcak diye ama çok şükür fazla ağlamadı kızım 🙏 sonrada arabasında uyuyakaldı evde de calpol verdim şimdi yine uyuyor 😊 biraz calpolu fazla verdim ama acemilikle ona üzüldüm ilk defa süt harici bişey içmek zorunda kaldı çocuğum zorlana yuttu ağladı 😔
Bizimkiler yarisiyor kiloda 🤣
Valla ben tutamiyorum 5 dk dan sonra kucagimda kanguruyuda istemiyo ne yapacagiz hic bilmiyorum :KK43: kanguruda bacaklarini yana dogru acinca sinirleniyo kasiyo kendini agliyo sıkıntılı cocuk 🥴
Bizde dün akşam ilk kez koyalım dedik kanguruya yırttı kendini 😒 hemde yüzü dışa dönük koydum dur işte bakın biraz demi yok ama. Dursaydı benim için çok rahat olcaktı inş sonrasında alışır kucakta zorlanıyorum artık bende

Bizde az önce olduk 2 ay aşılarını giderken çok korkarak gittim ayaklarım geri geri gitti resmen çok ağlıcak diye ama çok şükür fazla ağlamadı kızım 🙏 sonrada arabasında uyuyakaldı evde de calpol verdim şimdi yine uyuyor 😊 biraz calpolu fazla verdim ama acemilikle ona üzüldüm ilk defa süt harici bişey içmek zorunda kaldı çocuğum zorlana yuttu ağladı 😔

Bizde dün akşam ilk kez koyalım dedik kanguruya yırttı kendini 😒 hemde yüzü dışa dönük koydum dur işte bakın biraz demi yok ama. Dursaydı benim için çok rahat olcaktı inş sonrasında alışır kucakta zorlanıyorum artık bende
Geçmiş olsun. Bir çay kaşığı diyorlardı calpol için. Biraz uyuyabilir 🥴endişe etme.

Kızlar ben hala regl olmadım. Korkmalı mıyım. Test aldıracam. Değilimdir diye düşünüyorum çok faal değiliz🤪 ama yine de belli olmaz. 🤷‍♀️

Kızlar ben hala regl olmadım. Korkmalı mıyım. Test aldıracam. Değilimdir diye düşünüyorum çok faal değiliz🤪 ama yine de belli olmaz. 🤷‍♀️
Bende 40 gunden sonra 15. gunde oldum 4 gun surdu normde reglim 8 gun surerdi sonra 10 gun sonra tekrardan kanamam oldu hangisi regliydi bilmiyorum o da 5 gun surdu 🙄 simdi gelen giden yok 🤷🏻‍♀️

Ay benim bile suan supriz bir bebek kaldiracak halim yok seni tahmin bile edemiyorum 😀 esimde dalga geciyo oglum simdi sira kardesinde Sare nerde kaldi diyip duruyo manyak 🤣 (kiz olsaydi ben adini sare koyacaktim)

Geçmiş olsun. Bir çay kaşığı diyorlardı calpol için. Biraz uyuyabilir 🥴endişe etme.
Evet doktorumuzda öyle dedi ben içinden çıkan kaşıkla vereyim dedim biraz fazla gitti. Normalde 2.5 ml vercektim kaşığa 5 ml döktm sanırım acemilikle hepsini içemedi gerçi birazı aktı birazı kaldı faln ama yine de tahminimce 2.5 mlden fazla içmiştir 😔 eczacı arkadaşım var ona sordum o da bişey olmaz dedi bi dahaki sefere çay kaşığıyla vercem daha iyi olucak öyle sanırım

Ay benim bile suan supriz bir bebek kaldiracak halim yok seni tahmin bile edemiyorum 😀 esimde dalga geciyo oglum simdi sira kardesinde Sare nerde kaldi diyip duruyo manyak 🤣 (kiz olsaydi ben adini sare koyacaktim)
Eşine çok güldüm. Onlar için bebek sahibi olmak ne kolay. Benimki de 3. Olursa adını bile düşünmüş. Ay gerçekten kaldıramam ya. Benimki çok kötü geçiyor hemde sürekli iğne olmam gerekiyor. Gerçekten iki tane küçük çocuk çok zor oluyor .

Ay Kızlar çok mutluyum. Sabah Başhemşireyle konuştum haftaya gidip 1 ay rapor alacağım. Alamayacağım diye çok korkmuştum
Özel hastanemi sağlık ocağı mı canım. Bende pazartesi gidicem. Ne kadar verir bilmiyorum. 1 ay iyiymiş acaba sağlık ocağı ne kadar verir?

Eşine çok güldüm. Onlar için bebek sahibi olmak ne kolay. Benimki de 3. Olursa adını bile düşünmüş. Ay gerçekten kaldıramam ya. Benimki çok kötü geçiyor hemde sürekli iğne olmam gerekiyor. Gerçekten iki tane küçük çocuk çok zor oluyor .
Aynen oyle cok kolay saniyorlar. Benimkiside cok rahat gecti sayilmaz doguma kadar mide bulantisi 7. Ayda baslayan sancilar durdurmaya calismalari benim o ara odem tutan vucudum erken dogum kuvoz sureci 🥴 hiç boyle bir hamilelik gecircegimi tahmin etmezdim. Evet senin isin daha zor Deniz biraz buyuk olsaydi bu kadar zorlanmazdin ama olsun buyuyunce yaslari yakin olacak arkadas gibi olurlar 🥰

İlk çocukta pimpirikli oluyor insan ister istemez ama ikinci de fazla endişeli olmuyorsun. Oğlanda ay ay gelişimini takip ederdim aman dönsün emeklesin yürüsün diye uğraşırdık normal akışına bıraksak çocuk kendi halledecekti. Eşim kızda kendi yapsın ne kadar geç o kadar iyi demişti. Çünkü emekleyip yürümeye başlayınca peşinden koşmak gerekiyor daha çok yoruluyorsun . Ama kız oğlandan da erkenci bizim desteklememize gerek yok. Yine erkenden koşturacağız 🤣
Ya valla sorma acayip pimpirikliyim biraz burnu tıkansa uykular haram bana😂😂 eşimde yok bugün nöbetçi onun stresi de var gerçi annemler yanımda ama yine de eşim olsa diyorum
Bizimki çok ağladı ya kıpkırmızı oldu çok üzüldüm. Bana hemşire ateşi 37,8 e çıkarsa ver dedi ateş düşürücü sen niye hemen verdin canım bende mi versem şimdi
Ayyyy bizde korunmuyoruz hemşirede bugün sordu nasıl korunuyosunuz diye bende korunmuyoz dedim😂😂 dikkat edin dedi😂😂 ben adet oldam spiral taktırayım diyorum ama nasıl bişey merak ediyorum

selozy selozy çok mutluyum boşu boşuna kendimi yemişim 😂komşumun terazisi yanlış sonuç vermiş. Kızım 6 kilo 2.5 aylık 72 günde 1 kilo almış. Bu doydugu anlamına geliyor değil mi
2.5aylık 6 kiloysa süper.
72 günde 1 kilo değildir yanlış hesaplıyoorsun zaten 72 günlük değil mi?

X