2020 Şubat Anneleri

Çok zor gerçekten allah yardımcınız olsun.Umarım ailede size yardım eden birileri vardır yoksa yek başınıza daha da zor olur. selozy nin güzel ve mantıklı fikirleri oluyor. Belki o yardımcı olabilir İnşallah

Bende bugünden itibaren diyetteyim sabah 83.800 geldim bakalım habire gidip tartılıyorum sanki hemen 1 kilo vercem

Evet cok şükür bugun biraz daha iyi sanki. Insallah gün gectikce daha iyi olur. Tam duzeliyolar aşılar başlıyor. O bitiyor baska bisey başlıyor. Cocuk büyütmek ne zormuş. Hele de gazli ve kolik olunca

Bugün aşının 5. Günü. Internette baktim karma aşı 4-6 gün huzursuzluk yapar. Insallah aşıdandır ve geçer.
Kolik krizleri gectiyse asidandir buyuk ihtimal. Tabi kii hemen birden kesilmiyo gaz olayi ama yavas yavas duzene giriyorlar once o saatlerce sesi kisilana kadar aglamalar kesiliyo sonra gunduz uykulari oluyo sonrada tamamen bitmis oluyo insaAllah henuz o kisma bizde gelemedik ama cok sukur ki eskiye oranla suanki hali hicbir sey degil yani
Bu durumdan dr nuzun haberi var mi peki ?
Evet cok şükür bugun biraz daha iyi sanki. Insallah gün gectikce daha iyi olur. Tam duzeliyolar aşılar başlıyor. O bitiyor baska bisey başlıyor. Cocuk büyütmek ne zormuş. Hele de gazli ve kolik olunca
Bizim payimizada boyle bebisler dustu
Sagliklari yerinde olsunda tek dertleri gazlari olsun.
Etrafimda ve bu forumda cocuk sahibi olmak isteyen senelerce deneyen ama olmayan o kadar cok insan var ki onlar aklima gelince soylenmeyi birakip sukrediyorum hemen.
Rabbim bizim bebislerimize saglik, olmayanlara da tez zamanda hayirlisiyla evlat nasip eder insaAllah

Yaaa kıyamamm ama bu kadar kendini üzme bebegede etki eder kuzum deneyerek anlarsın neye alerjisi olduğu umarım kısa süreli bi durumdur da hemencik geçer
Doktora gidememek ne kötü bende bu ay gidemedim kiloda almamış onu stres yaptım

Canım doktora gitmelisiniz belki başka biseydir önlem alıp gitsen ya da doktorunu arayıp danissan veya sağlık ocağına görürsen

oyy kıskançlık var yani
ilk zamanlarda Begüm de bilerek uyandırmaya çalışıyodu ama artık yapmıyo. zamanla geçer bence canım. Ela daha küçük bir de, gerçekten bir kaç ay bile farkediyor. Begüm daha anlayışlı, Ela da büyüdükçe alıştıkça öyle olacak. ama yine de çocuklar işte, bazen öyle huysuz ki anlatamam. yine de şükür, eminim eve tıkılıp kalmasak daha da iyi olurdu.

şu yazı nasıl geçiricez, bu kabus ne zaman bitecek çok merak ediyorum. yazın da geçmezse kv lerin yanına köye giderim bir süre. onlar bu salgından dolayı köye kaçtılar hemen.
en azından bahçe kocaman, müstakil ev. çocuklar için iyi olur apartman dairesine tıkılmaktan.
ama bakalım bu süreç ne gösterecek

Şu kolik aglamalari bitti ya Allaha ne kadae şükretsem azdır. Aksam olunca beni stres aliyordu ne yapacagim nasil sakinlestirecegim diye. Hala o gunleri geride biraktigima inanamiyorum aksam olunca sanki yine kolik aglamasi tutacak gibi hissediyorum aynen cok şükür ki sagliklilar. Insanin cocugunun olmamasinin ne demek oldugunu iyi bilirim. Çünkü tam 13. Ayda hamile kaldim. 1 sene boyunca kafayi sıyırmıstım olmayacak diye

Amin çok teşekkür ederim Annelerde kalıyorum evimle arada Bi apartman var ama eve gitmek ne mümkün. Annem ablam babam eşim ben 5 kişi İnanın pert oluyoruz. Tek başıma kesinlikle bakamazdım. Allah razı olsun anneler oyalıyorlar da ben 3.4 saat uyuyorum gün içinde çok şükür. Ama nereye kadar böyle gidicek evimi özledim. Nekadar olursada insanın kendi evi gibi olmuyor.

Anneler içiyormuş onu. Ama biz zaten emmediğimiz için sütten geçemiyor. Anason ıhlamur vermeyi de denedim ama hiç fayda etmedi

oyle yeriniz varsa muhakkak gidin valla temiz hava oh mis cocuklar mutlu olur, bizde bu mevzular gecerse yazliga gideriz insallah,
okullar acilsada eylulde gonderirmiyim bilmiyorum.tam olarak virusun bittiginden nasil emin olucazki ,sen gondericenmi eylulelde okul acilirsa

Dimi insanin beyninde yer ediniyo o aksam saatleri vakti varmis minigin doldurunca gelmis hosgelmis tekrardan

Bizde aynı durumdayız Deniz koca sesiyle sürekli bağırıyor oyuncakları çat çut yere atıyor. Birşey anlatmak isteyince kabul etmiyor. Tek çocuklu hayatımız ikiye kıyasla daha rahatmış. Bizde kızıyoruz sonra bin pişmanlık . Çocuk olmakta zor anne baba olmakta.

Kızlar bugün video seyredip eşimin saçını kestim kıvırcık üstelik saçı dünyanın saçını kestim sonuç birşeye benzedi kızı da jiletle kazıdık yağladık konakları gitti. Eşime sende benimkinin ucundan al diyorum . Deniz istemedi bonus saçlarıyla mutluymuş

inşallah çocuklara yasak kalkar da gidebiliriz. gerçi araba yolculuğuyla bir evimizden başka evimize gitmek de yasak mıdır? arayıp sormak lazım.

yarın kalça usg var, bi radyoloji merkezinden randevu aldım. 184’ü arayıp sordum, hastane için tabiiki çıkabilirsiniz ama çıkmadan 155’i arayıp bildirin dediler, arayacağım bakalım. şu kalçayı da bi halletsek. sen ne yaptın çektirdin mi canım kalça usg?

eylüle kadar durum ne gösterir bilmiyorum, ama tamamen geçmezse bende göndermem. bu yıl zaten özele göndermicektim, evimin yanındaki ilkokulun anasıfına başlayacaktı. listede çıkacak orda zaten otomatik olarak, kaydını yaptırıcam ama duruma göre gönderirim ya da göndermem. inşallah hayat normale döner ama bu tip salgınlarda bir kaç ay sonra ikinci dalga olabiliyor allah korusun

Uyku eğitimi için bir bekleyen ben değilmişim demek bizimki de kucakta uyumaya alıştı zor oluyor, inşallah üstesinden gelebilirim Bir Anasınıfı öğretmenç olarak Okulda direkt adı çıkıyor diye düşünüp kaydı geciktirmemenizi tavsiye ederim. Gerçi belki biliyorsunuzdur belki, Birçok kişi kaydı çıktığı için yaptırmıyor bu sefer kontenjanlar doluyor açıkta kalıyor birçok kişi

İyi akşamlar kızlar, sizlerebi sorum olacak. Benim kızım meme emerken 2 yudum alıp kendini geri çekiyor ağlıyor. Tekrar veriyorum yine 2 yudum emip ağlıyor. Sizin bebisler de mi böyle?
Neden böyle yapıyor bi bilgisi olan var mı acaba

Dimi insanin beyninde yer ediniyo o aksam saatleri vakti varmis minigin doldurunca gelmis hosgelmis tekrardan
Bu aksamda aglama krizi tuttu ama kolay sakinlesti. Ödüm kopuyor geri gelecek diye. Insallah bi daha gelmez ya. Kac aksamdir gayet iyidi. Bugun neden böyle oldu anlamadim teşekkür ederiz teyzesi hosbulduk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…