- 30 Ağustos 2018
- 1.538
- 2.885
- 35
Canım evde varsa mama versen bir kez eğer uyursa mamadan sonra yüksek ihtimalle süt az geliyodur ama uyumazsa sütle alakası yok demktir benceBişey sorucam kızlar bizim emme sülerimiz hep az oldu yani şöyle emiyo emme sırasınsa gaz geliyo bırakıyo bugün gazını çıkarıp tekrar emzirdim yine kıvrandı çıkardım biraz sonra yine verdim vermek mi gerekiyo gazı çıkarıp böylemi devam etmeliyim 2 memeyide verdim inşalllah uyur bugün doğru düzgün uyumadı 2 gündür çok huysuz sütüm mü yetmiyo acaba bu durum normal mi bi kaç dak sonra gaz sancısı oluyo
D3 vitamini bitmek üzereydi asm hemşireye ne önerirsiniz dedim ocean d3 400 lük önerdi araştırdım keşke baştan kullansaydım içeriği çok temiz sağlık ocağının verdiği iyi değilmiş nasıl pişmanım herşeye dikkat eden ben bunu nasıl atladım kaç gündür kendimi yedim bitirdim
Gaz sancısı yaptı gibi ama alışma süreci yada 3. Ay atağı diyorum diş falan konuşulmuş oda olabilir tabi
D vitamini bizde nutrigen kullanıyoruz asm nin verdiğini almadık bununda içeriği zeytinyağı ve kolekalsiferol yazıyo sadece senin kullandığında da öyle mi yazıyor. Özel doktorumuz verdi temizdir diye düşünüyorum bende araştırmadım hiç