- 16 Ekim 2014
- 2.160
- 2.354
- 32
Canim ya insallah yapar sabahaEvett 7. Gunumuzde bitiyo hala kakamiz yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim ya insallah yapar sabahaEvett 7. Gunumuzde bitiyo hala kakamiz yok
1 aylikken cikardmKızlar eldivenleri ne zaman çıkardınız ?
45 günlükkenKızlar eldivenleri ne zaman çıkardınız ?
Bizimde yedinci gün geçen hafta 11.günde yapmıştı.Evett 7. Gunumuzde bitiyo hala kakamiz yok
İnsaAllah canim yaaCanim ya insallah yapar sabaha
Kendiliginden mi yapti ve sadece anne sutu mu aliyo bebisin ?Bizimde yedinci gün geçen hafta 11.günde yapmıştı.
1 aylikken cikardm
Bende çıkarmk istiyorum artık 37 günlük olduk korkuyorum kendini çizer diye45 günlükken
İllaki çiziyorlar kaçış yok bundan ne kadar tırnaklarını kessem de yapıyor bir şekilde. Ben 1 haftalıktı çıkardım o zaman değilde eldiveni şimdi mi taksam diye düşünmüyor değilim ellerini çok kullanıyor uyanıyor başlıyor yüzünü gözünü ovuşturmya ama nasıl ,saçına asılıyor. Kundak yapmadığıma pişman oldum kendini uyandırıyor.Bende çıkarmk istiyorum artık 37 günlük olduk korkuyorum kendini çizer diye
Bi kullanmadigimiz o kaldi canim.Zeyf sap simlex den vermion mu
Kendiliğinden yaptı sadece anne sütü ile besleniyoruz.Kendiliginden mi yapti ve sadece anne sutu mu aliyo bebisin ?
Hadi gözün aydın ben bile rahatladımBi kullanmadigimiz o kaldi canim.
Cok sukur sabah 7de yapti kakasini
Nette kayisi suyu icin sutunuzden bebeginize gecsin yaziyodu bende aksam kuru kayisi yedim 5 tane yatmadan once gecede bol bol emdi o ise yaradi sanirim
Elini yumruk yapıp emiyo ısırıyo her yerimiz de tükürük oluyo.kızlar merhaba sizinde minnaklarınız parmaklarını emiyor mu? Emzik vermiyorum vermek istemiyorum.
Sagol valla zil takip oynadimmHadi gözün aydın ben bile rahatladım
Bende çıkartıp denicem bakalım bizi neler bekliyo bi şekilde alışması lazım ama nereye kadar eldivenli duracakkiİllaki çiziyorlar kaçış yok bundan ne kadar tırnaklarını kessem de yapıyor bir şekilde. Ben 1 haftalıktı çıkardım o zaman değilde eldiveni şimdi mi taksam diye düşünmüyor değilim ellerini çok kullanıyor uyanıyor başlıyor yüzünü gözünü ovuşturmya ama nasıl ,saçına asılıyor. Kundak yapmadığıma pişman oldum kendini uyandırıyor.
Ya bende 45-50 günlükken çıkarttım ama geceleri takıyorum yine, yoksa uyku uyuyamıyoruz elleri hep yüzünden gözünde ve çok derin çiziyor. Benim bile elimi göğsümü kanattı. Yavaş yavaş alışacaklar ama bikaç güne gece de çıkarıcamKızlar eldivenleri ne zaman çıkardınız ?
Totomun üstüne ancak oturdum eşim geldi gitti. Karantinada olanlarda da virüs çıkmaya devam ettiği için belki haftada bir belki hiç gelmeyecekmiş. çocuklarla uğraşıyorum Allah’tan annem yanımda onunla takılıyoruz, kız kardeşimle de arada tartışarak sosyal hayattan kopmamaya çalışıyorum sen ne yapıyorsun?Kizlaarr napiyosunuzz