- 16 Ekim 2014
- 2.160
- 2.354
- 32
Bizde bizdeebizde saat duzen yok suan allah ne verdiyse
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bizde bizdeebizde saat duzen yok suan allah ne verdiyse
Ay selozy bizde az önce gittik sağlık ocağından çıkar çıkmaz kafası düştü uyudu hala uyuyo arada çok az kıpırdıyo bende noluyo dedim ama sen böyle yazınca demekki böyle oluyo.İnşallah bizdede ateş olmaz. Seninki o gün baya uyudu mu sürekli?Boş yere verme derim. Kızım bol bol uyumuştu :)
menenjit 3 taneymis galiba canim bizim elayla begumede diger dozlarini yaptirmamiz lazim, arkadas sordu doktoruna o kendi 4 yasindaki kizina yaptirdi diger dozlarini , yarin eceyi asiya goturucez aslinda ,insallah unutmam sorarimMenenjit aşısını yaptıran var mı? ya da doktoruna soran? kaçıncı ayda yapılıyor bu yahu herkes farklı bir şey diyor eskiden yoktu bu aşı bilmiyorum o yüzden.
Evet o gün çok uyudu. Kaldırıp besledim yine uyudu. Gayet halinden memnundu ağrısı olsa ağlar huysuzlanırdı.Ay selozy bizde az önce gittik sağlık ocağından çıkar çıkmaz kafası düştü uyudu hala uyuyo arada çok az kıpırdıyo bende noluyo dedim ama sen böyle yazınca demekki böyle oluyo.İnşallah bizdede ateş olmaz. Seninki o gün baya uyudu mu sürekli?
Biliyorum ama önce ihtiyaç olacak mı görmek istedim. Kızım keyifsiz de değildi.sadece ateş düşürücü değilki aynı zamanda ağrı kesici etkisi de var. rahatlıyorlar birazcık olsun. ben aşılara gitmeden önce veriyorum.
Biz 1.5 yaşındayken tek doz yaptırdık çünkü o zaman haberimiz oldu bu açıdan. Bulunamıyordu birde o tarihte nimenrix’ti adı. Bu menenjit aşısında çoğu hemşire ve doktor bilgilendirmiyor maalesef. Sanırım özel olduğu için vatandaş çemkirmesin diye olabilir. Devlet niye karşılamıyor muhabbeti olabilir.Menenjit aşısının da iki çeşidi varmış. 1 yaşından sonra yapılan tek doz. 9.ayda yapılanın ikinci dozu da var. İkinci doz 23.aya kadar yapılmalı yazıyor. Yani daha epey vakti var.
Haziran da açılır belki diueceğim ama insanlar böyle umarsızca gezerse dediğin gibi eylülü görürüz. İnşallah yaz tatilinden almazlar gerçi şu virüs gitsin de başka bişey istemiyorumBen de öğretmenim iznim 11 Mayısta bitiyor. Muhtemelen de bu dönem açılmayacak okul rapor falan almaya gerek kalmayacak sanırım. Direkt başlayacak miyiz ki
Tamam bende öyle yapayım yarın aşılarımız var sorarım3.ay bitince olmuştuk oğlumda. Kızımda da hemşiremizde öyle söyledi boy kilosuna bakayım rota yaptıracaksan alırsın yaparız dedi. Bir rahatsızlık olmadı.
Mantıklı teşekkür ederimRotavirüs aşısı 2.ayda da yapılsa oluyor. Sadece 2.ay çok aşı olduğu için, rotavirüs aşısı 3.ay da yapılabildiği için genelde bi ay sonraya bırakılıyor çünkü 3.ay başka aşı yok.
Eve gelemicek mi nolcak peki ayy allah yardimcin olsun canim yaKızlar o kadar isyan ettim ki bugün. Beterin beteri varmış derler ya . Eşim aradı kötü haberi vereyim mi dedi. Hayır verme dedim çünkü biliyorum neler söyleyeceğini. 2. bir Emre kadar iş yerinden çıkışımız yasaklandı dedi. Şaka gibi. İnş. Korktuğumuz başımıza gelmiyordur burda bir çok yerde pozitif çıktığı için 14 gün karantina yapılıyor bizimde lojmandan çıkışımız yasaklandı. Araba eşimde kaldı adamın üstü başı hiçbirşey yok. İnş. Karantina değildir.
İnşallah inşallah içini ferah tut ne işi yapıyordu eşin? Gidişat hiç iyi değil yaKızlar o kadar isyan ettim ki bugün. Beterin beteri varmış derler ya . Eşim aradı kötü haberi vereyim mi dedi. Hayır verme dedim çünkü biliyorum neler söyleyeceğini. 2. bir Emre kadar iş yerinden çıkışımız yasaklandı dedi. Şaka gibi. İnş. Korktuğumuz başımıza gelmiyordur burda bir çok yerde pozitif çıktığı için 14 gün karantina yapılıyor bizimde lojmandan çıkışımız yasaklandı. Araba eşimde kaldı adamın üstü başı hiçbirşey yok. İnş. Karantina değildir.
Ben de öğretmenim iznim 11 Mayısta bitiyor. Muhtemelen de bu dönem açılmayacak okul rapor falan almaya gerek kalmayacak sanırım. Direkt başlayacak miyiz ki
Bende il dışındayım mayısta bitiyor benimde acaba son durum ne olur bende merak içindeyim kesin öğretmenleri çağırırlar diye düşünüyorum bende seyehat etmek istemiyorum bu dönemde Allah sonumuzu hayır etsin rapor da vermezler böyle bir dönemdeHaziran da açılır belki diueceğim ama insanlar böyle umarsızca gezerse dediğin gibi eylülü görürüz. İnşallah yaz tatilinden almazlar gerçi şu virüs gitsin de başka bişey istemiyorum
Geçmiş olsun bu süreci sıkıntısız atlatırsınız inşallahKızlar o kadar isyan ettim ki bugün. Beterin beteri varmış derler ya . Eşim aradı kötü haberi vereyim mi dedi. Hayır verme dedim çünkü biliyorum neler söyleyeceğini. 2. bir Emre kadar iş yerinden çıkışımız yasaklandı dedi. Şaka gibi. İnş. Korktuğumuz başımıza gelmiyordur burda bir çok yerde pozitif çıktığı için 14 gün karantina yapılıyor bizimde lojmandan çıkışımız yasaklandı. Araba eşimde kaldı adamın üstü başı hiçbirşey yok. İnş. Karantina değildir.
İyi ki annen gitmemiş. Umarım uzun sürmezKızlar o kadar isyan ettim ki bugün. Beterin beteri varmış derler ya . Eşim aradı kötü haberi vereyim mi dedi. Hayır verme dedim çünkü biliyorum neler söyleyeceğini. 2. bir Emre kadar iş yerinden çıkışımız yasaklandı dedi. Şaka gibi. İnş. Korktuğumuz başımıza gelmiyordur burda bir çok yerde pozitif çıktığı için 14 gün karantina yapılıyor bizimde lojmandan çıkışımız yasaklandı. Araba eşimde kaldı adamın üstü başı hiçbirşey yok. İnş. Karantina değildir.
Evet canım yeni 1 aylık olduk ya uyumasa bakınsa falan tamam ama ağlıyo sürekli hoplatıp zıplatmaktan sırtım çürüdü 2 saatte bir besleme olayını en başından beri hiç uygulamadım ben ne zaman uyanırsa o zaman emdi şu gaz dönemi bi geçse de rahatlasa çocuğumDaha küçük sanırım dimi? Gece gündüzü ayırt edene kadar uyku saatleri hep değişir. Ona saatin kaç olduğu farketmiyor henüz :)
2 aylık olduktan sonra doğru uyku alışkanlığı verilirse gece güzel uyur. 2 saatte 1 besleme de biteceğinden sen de uyursun. Biraz daha sabır :)
Eve gelemicek mi nolcak peki ayy allah yardimcin olsun canim ya
İnşallah inşallah içini ferah tut ne işi yapıyordu eşin? Gidişat hiç iyi değil ya
Geçmiş olsun bu süreci sıkıntısız atlatırsınız inşallah
İyi ki annen gitmemiş. Umarım uzun sürmez