Bende buyuk ihtimal ayrintili usg yi cektirdigimiz radyoloji uzmaninda yaptiracagim kalca usg sini ozel klinigi var ne kadar az insan o kadar az risk insaAllah bir sorun cikmaz.
Bu arada ben tirnaklarini kesmeme ragmen hala eldivenlerini cikaramadim arada altini alirken bir de emerken cikariyorum memeyle temas kursun diye minciklayip masaj yapiyo emerken cok hosuma gidiyo
elleri hep soguk o yuzden takiyorum siz cikardiginizda da soguk oluyo mu ? Bebeklerin elleri ve ayaklari isinmazmis zaten vucudu gibi ama bana sanki hasta olacakmis gibi geliyo bilemedim
Bu arada bugun mecbur hastaneye gitmek zorunda kaldik ozel hastanede suan vaka duymadigimiz icin biraz ona guvenerek gittik. Oglum gunlerdir huysuz 7 24 agliyo sanki iskence yapiyosun bir yerlerini kesiyosun gibi ve surekli emmesine ragmen araniyo gaz cikarirken yanagimi ve burnumu emiyo cuk cuk diye istahli istahli bir de reflu olduk sanirim emdikten sonra 2 corba kasigi kadar kusuyo ve uykusunda oguruyo agzina geliyo ictikleri yuzunu eksitiyo
acaba dedim refluden mi bu huysuzlugu belki midesi ona rahatsizlik veriyodur. Bir de hipp i degistirdim gaz yapiyo diye similac aldim icerisinde palm yagi olmadigi icin guvenip aldim kabiz olduk 3. Gun bugun kakasini yapamiyo ikiniyo ikiniyo kizariyo sonra basiyo yaygarayi dedim fitil falan versin bari.
Muayene etti doktorumuz hicbir seyi yok dedi sadece ufurumu hala devam ediyormus bebek bu aglar dedi reflu icin suanlik bir sknti yok cunku kilo alimi iyi eger kilo alamazsa reflunun tedavisine basliyoruz dedi oglum 5450 gr olmus doktora sutum mu yetmiyo acaba o yuzden mi huysuz agliyo diye aksamlari 1 olcek mama verdim dedim sutun yetmese bu cocuk boyle kilo alir mi doyuyo masaAllahi var bana 2 ayda 1800 gr yetiyo siz fazlasiyla almissiniz dedi anladim ki oglum tamamen huysuz ve gercek anlamda arsiz bir bebek doyma hissiyati hayatta yok meme mama corba versen hepsini sirayla icer o yuzden artik sutum mu yetmiyo acaba hasta mi bir yeri mi agriyo diye kuruntu yapmaktan vazgectim