NeyyyyyyUmarım düzelir böyle giderse işimiz zor .
2.yi düşünmüyorum ama biraz zaman geçince şeytan dürter diyolar
Evet 3 tane. Kola ve iki bacağa.
3 gün banyo yok
Kesinlikle. Benim kızımda gündüzleri hiç uyumuyor ağlayınca nasıl sakinleştireceğimi bilmiyorum bende ağlıyorumEvet tekim. Bu süreç acemilikle de birleşince tek başına çok zormuş.
Hmm o zaman aynı gün olmasın zaten.Çekildi göz muanemiz var sadece onu 1 bucuk aylıkken yaptırın daha küçük büyük istiyolar biraz dedi fırsat bulamadım gittiğimde göz muanemizide olucaz inşallah annem olsun yanımda diyorum o yüzden göz muanesi zormuş ya
Hmm o zaman aynı gün olmasın zaten.Çekildi göz muanemiz var sadece onu 1 bucuk aylıkken yaptırın daha küçük büyük istiyolar biraz dedi fırsat bulamadım gittiğimde göz muanemizide olucaz inşallah annem olsun yanımda diyorum o yüzden göz muanesi zormuş ya
Ben bebeği sürekli uyuyan bişey sanırdım değilmişKesinlikle. Benim kızımda gündüzleri hiç uyumuyor ağlayınca nasıl sakinleştireceğimi bilmiyorum bende ağlıyorum
Aynen aynen kayınvalidem ben emzirir yatırırdım uyurlardı diyor hayret ediyorumBen bebeği sürekli uyuyan bişey sanırdım değilmiş
Folik asit bebesi bunlarAynen aynen kayınvalidem ben emzirir yatırırdım uyurlardı diyor hayret ediyorumbizimkiler de mi var acaba bişey
AynenFolik asit bebesi bunlar
Aşkolsun ne çektirecem ben ona asıl o bana çektiriyorBence de iyi davran bazen senin eşini düşünüp üzülüyorum adama ne çektirdin
Annemde bizim kız bırakacak diye nasıl korkuyordu aman kızım diyordu sürekli. Bugün biberon Verde karnı adam akıllı doysun uyusun demez mi . Anne ne diyorsun bu ara iyiyiz dedim. Sürekli sağmak zor oluyordur ısısını ayarlamak filan .ablam 18 ay boyunca sağıp vermişti. O birde eliyle sağıyordu öyle pratik geliyordu ona. Analık ne zor ya. Allah yardımcımız olsun .Geçen hafta hastanede emzirme danışmanıyla bire bir görüştüm. Emzirdim o da bizi izledi. İnanır mısın danışman bile ümitsizdi.
Çok isteksiz dedi.
Son olarak her seferinde biraz emzirip sonra biberonla desteklemeyi önerdi.
Anne bebek iletişimi devam etsin dedi. Zaten sürekli emziriyorum ama her seferinde olmuyo çünkü meme verirsem biberonu almıyo. Ben de bazı öğünleri emzirme ile geçiriyorum acıkınca yine biberon. Her seferinde ikisini birden vermek için sürekli süt bulundurup ısıtmam lazım. Ben denk getirebildiğim müddetçe sağıp hemen veriyorum. İşte karışık işler
Bendede var bu hemde nasıl normalde fazla sevmem hamileyken eşim yaptı ev süpürmedim bile 9 ay şimdi nefes almak adına iş yapasım geliyoAynendün akşam eşim ilgilendi çocukla mutfağımı topladım evimi süpürdüm makineye Çamaşır attım kızımın kıyafetlerini yerleştirdim çok iyi geldi normalde canım istemez ama insan ev işi yapmasını da özlüyormuş bende mi var sadece bu
Bozayi en basindan beri iciyorum zaten tarcinla iciyodum ama tarcinin sonradan gaz yaptigini ogrendim simdi sade iciyorum. Bende en az 6 ay anne sutu almasini istiyorum. İncirin suyunu iciyosun dimi onu bende duymustum. Evet beyaz uzumde sut arttiriyomus zamani gelsede yesek hemen. Senin sut azalmasi nasil olmustu ? Resmen annem gitti sutum gitti uzuntuden dun aksamda geldiler yine bana aglama krizine girdim gece yarisiGelir benim iki defa azaldı sonra normale döndü. Artacak diye düşünürsen artar. Biraz daha kendine iyi bak düzelir.
Annemin de başta sütü çokmuş ama iki çocuğunu da 3 ay emzirebilmiş.Benim de mi öyle olacak diye korktum açıkçası.
Ben süt azalınca memeyi reddetmişim. Yada reddetmişim diye azalmış. Biraz soyaçekim diye düşünüyorum :)
Annem Denizin meme görünce sinirlenmesine aynı sen diyo :)
O emmezsen emme kafasındaymış ve bırakmışım ama ben hiç değilse 6 ay anne sütü vermek istiyorum. Bozanın çok faydası oluyor. Zaten çok severim. Bikaç gündür de inciri kesip suda bekletiyorum. O da iyi geliyor.
Zamanı gelince de bol bol üzüm. Asıl süt yapıcı oymuş.
Bizde fototerapi gorduk canim kan uyusmazligindan olan bi durumdu bizimki nasil oldu senin bebis bide degerin kac old bakmak icin topuk kani bazende el kani alıyorlar en zoru buuu: (Bol bol emzirmeksekerli su duydum ama oyle seylere karsi oldugum icin yapmadim hic
Nasil oldu bebek canimKizlar 20 günlük olduk sarilgimiz geçmedi ya ne yapabilirim .s.ne zaman nasıl geçer bu moralim coook kotu
sorma canim ya vala anam agliyor derler ya ayni oyleBu kızlar ne fena çıktıDeniz koyduğum gibi uyanırdı pamuk oğlum benim
oyle oluo canim kardesi olsun diosun bi daha yapiosun ve deliriosun bi temizUmarım düzelir böyle giderse işimiz zor .
2.yi düşünmüyorum ama biraz zaman geçince şeytan dürter diyolar
Evet 3 tane. Kola ve iki bacağa.
3 gün banyo yok
bu yorumuna cok güldüm yaaBen bebeği sürekli uyuyan bişey sanırdım değilmiş
Bende varimmAynendün akşam eşim ilgilendi çocukla mutfağımı topladım evimi süpürdüm makineye Çamaşır attım kızımın kıyafetlerini yerleştirdim çok iyi geldi normalde canım istemez ama insan ev işi yapmasını da özlüyormuş bende mi var sadece bu
Temizlik yapmak terapi gibi bişiy zaten. Öğrenci evinde yaşayan arkadaşlarıma gittiğimde evi süpürürdüm ben ruh hastası olduğmu düşünüyolardıAynendün akşam eşim ilgilendi çocukla mutfağımı topladım evimi süpürdüm makineye Çamaşır attım kızımın kıyafetlerini yerleştirdim çok iyi geldi normalde canım istemez ama insan ev işi yapmasını da özlüyormuş bende mi var sadece bu
Kilo takibi yapılıyo ve durumu gayet iyi demek ki doyuyor hiç gerek yok.Annemde bizim kız bırakacak diye nasıl korkuyordu aman kızım diyordu sürekli. Bugün biberon Verde karnı adam akıllı doysun uyusun demez mi . Anne ne diyorsun bu ara iyiyiz dedim. Sürekli sağmak zor oluyordur ısısını ayarlamak filan .ablam 18 ay boyunca sağıp vermişti. O birde eliyle sağıyordu öyle pratik geliyordu ona. Analık ne zor ya. Allah yardımcımız olsun .