2020 Şubat Anneleri

Allah yardimcin olsun canim ya senin isinde cok zor😞😥 emzirmek varken sagmak zorunda kaliosun😐 git biraz nefes alirsin en azindan
Tek başıma zorlanıyorum. Yıpranmaya başladım. Eşimle aram da çok kötü. Onu görünce aklıma gelen tek şey 1-2 saat ilgilense de uyusam oluyor :KK70:
O da ilgisizlikten bunaldı. Hepimiz çok haklıyız bence ama yapıcak da bişey yok :KK70:

Tek başıma zorlanıyorum. Yıpranmaya başladım. Eşimle aram da çok kötü. Onu görünce aklıma gelen tek şey 1-2 saat ilgilense de uyusam oluyor :KK70:
O da ilgisizlikten bunaldı. Hepimiz çok haklıyız bence ama yapıcak da bişey yok :KK70:
Bencede git canım iyi gelir sanada zamanın nasıl geçtğini anlamazsın bile o yorgunlukta hissedilmiyo neşe oluyo yani sohbet falan sen sağmanı yaparken biri ilgilenir bebekle en azından
bende arada nefes almaya kaçıyorum şu pazarıda hayırlısıyla atlatıyım da yine kaçıcam 🤣
2. Ay kontrolümüz pazartesi günü çarşamba aşı ben aşıyı yaptırsam cumarteside kontrole gitsem geçmi kalırım 6 gün geç gitmiş olucam genel muaneye 🥴

Bencede git canım iyi gelir sanada zamanın nasıl geçtğini anlamazsın bile o yorgunlukta hissedilmiyo neşe oluyo yani sohbet falan sen sağmanı yaparken biri ilgilenir bebekle en azından
bende arada nefes almaya kaçıyorum şu pazarıda hayırlısıyla atlatıyım da yine kaçıcam 🤣
2. Ay kontrolümüz pazartesi günü çarşamba aşı ben aşıyı yaptırsam cumarteside kontrole gitsem geçmi kalırım 6 gün geç gitmiş olucam genel muaneye 🥴
Aynı gün halletsen? Ben öyle yaptım.

Aynı gün halletsen? Ben öyle yaptım.
Asm evimin orda hastanemde annemlerin orda çok zıt yerdeler o tarafa geçince anneme geçiyorum cumartesi daha rahat olur annem olur yanımda bende kendi doktoruma görünürüm diye düşündüm kilo boy kontrolü yapmıyomu zaten

Bizde 4. Te uyuduk eşim işe giderken uyandım kızımda mızırdanıyodu altını değiştim emzirdim geri uyudu bende bu fırsat diyip uyudum telefonumda sessizdeydi eşim aramış aramış ulaşamamış tam uyandım kapı açıldı çıkmış gelmiş aklınada neler gelmiş bi sarıldı gözleri doldu resmen bittim bende 😞
ay cok guzel ya seni düşünmesi😊 masallah cnm sizde guzelce uyumussunuz vala en iyisini yapmissin 😁
Ilk cocukda duzeni oturtana kadar bende ayni senin gibiydim esimle hep aram kotuydu ilgilensede uyusa gozuyle bakıyordum 6 7 aylik oldukdan sonra gece kalkmalari azalınca ve uyuma suresi uzadigi zaman normal hayata donebilmisdim cok kotuydu yani uykusuzluk ilgi bekleyen koca ve bir bebek seni cok iyi anliyorum 2. Cocukla dahaaa da zorlaşıyor bunlar ilk cocugu mumla arıyorsun😁 az daha zaman ver cnm kendine hersey daha guzel olur biraz daha buyuduklerinde

Canım sizde de mi süt alerjisi var. Bana doktor sadece süt ürünlerini kesti yumurta kesmedi. Ama yüzünde kırmızı döküntü var baya acaba yumurta mı yapıyor. Mukus da tamamen geçmedi. 10 gündür süt ürünleri yemiyorum ama yumurta yiyorum.
yumurtada en yaygin alerjenlerden oldugu icin doktor onuda kestirdi canim , gazi hala cok var tabi ama kismen işe yaradi ,
ilk kizimda 2 ay sadece kuzu eti ve patates yedim , benim cocuklar boyle gazli oldu niye anlamadim

Asm evimin orda hastanemde annemlerin orda çok zıt yerdeler o tarafa geçince anneme geçiyorum cumartesi daha rahat olur annem olur yanımda bende kendi doktoruma görünürüm diye düşündüm kilo boy kontrolü yapmıyomu zaten
İlk ay kalça ultrasonu çekilmediyse onu ister.

Deniz bana nefes aldırmıyo. Dün bütün gün uyanıktı; sağma işi beni çok zorluyo. Dün sağmama bile fırsat vermedi.. kaç defa sağarken uyandı bırakıp onu alamadım
Karşılıklı ağladık. Sanırım anneme gidicem. Pes ettim :KK43:
Bir emzirme danışmanı ile görüşmeyi düşünmez misin memeye dönüş olabiliyormuş. İnstagramda Özgür kalkır diye bir bayan var ama Ankara’da diye biliyorum. o bazen video paylaşıyor ödevler veriyormuş annelere .

Uyku diye ölecem artık. Gece 2-4-6-8 kalkıyor ilk zamanlar bu kadar sistematik değildi 🤣 denizi de iki gecedir ben uyutuyorum ninniler şarkılar söylüyoruz saçlarını okşuyorum sarılıp yatıyoruz. Çok güzel oluyor. Sabahta gülerek yanıma geliyor sarılıp biraz daha yatıyoruz. Defne hemen sabote ediyor tabi 🥴 ben ne ara bu kadar büyüdüm de çocuklarım oldu diyorum 👨‍👩‍👧‍👦

Biz arkadaş gibi olduk bazen hiç cinsellik çağırıştırmıyor. 🤣 ilgileniyor sağolsun onunda işi çok stresli. Artık ona iyi davranmayı düşünüyorum 🤩

ay cok guzel ya seni düşünmesi😊 masallah cnm sizde guzelce uyumussunuz vala en iyisini yapmissin 😁

Ilk cocukda duzeni oturtana kadar bende ayni senin gibiydim esimle hep aram kotuydu ilgilensede uyusa gozuyle bakıyordum 6 7 aylik oldukdan sonra gece kalkmalari azalınca ve uyuma suresi uzadigi zaman normal hayata donebilmisdim cok kotuydu yani uykusuzluk ilgi bekleyen koca ve bir bebek seni cok iyi anliyorum 2. Cocukla dahaaa da zorlaşıyor bunlar ilk cocugu mumla arıyorsun😁 az daha zaman ver cnm kendine hersey daha guzel olur biraz daha buyuduklerinde
Umarım düzelir böyle giderse işimiz zor .
2.yi düşünmüyorum ama biraz zaman geçince şeytan dürter diyolar :KK70:
3 tane mi yapıyorlar aşıyı. yarın sabah 10’dan sonra gideceğiz verem aşısı o saatte açılıyormuş . Denizi de çağırdı boyuna kilosuna bakıcakmış. Deniz onu hep iğne yaparken gördüğü için kesin direnecek 🤣
Evet 3 tane. Kola ve iki bacağa.
3 gün banyo yok

Bir emzirme danışmanı ile görüşmeyi düşünmez misin memeye dönüş olabiliyormuş. İnstagramda Özgür kalkır diye bir bayan var ama Ankara’da diye biliyorum. o bazen video paylaşıyor ödevler veriyormuş annelere .
Geçen hafta hastanede emzirme danışmanıyla bire bir görüştüm. Emzirdim o da bizi izledi. İnanır mısın danışman bile ümitsizdi.:rolleyes:
Çok isteksiz dedi.
Son olarak her seferinde biraz emzirip sonra biberonla desteklemeyi önerdi.
Anne bebek iletişimi devam etsin dedi. Zaten sürekli emziriyorum ama her seferinde olmuyo çünkü meme verirsem biberonu almıyo. Ben de bazı öğünleri emzirme ile geçiriyorum acıkınca yine biberon. Her seferinde ikisini birden vermek için sürekli süt bulundurup ısıtmam lazım. Ben denk getirebildiğim müddetçe sağıp hemen veriyorum. İşte karışık işler :KK43:

Deniz bana nefes aldırmıyo. Dün bütün gün uyanıktı; sağma işi beni çok zorluyo. Dün sağmama bile fırsat vermedi.. kaç defa sağarken uyandı bırakıp onu alamadım
Karşılıklı ağladık. Sanırım anneme gidicem. Pes ettim :KK43:
Tek mi bakıyorsun canım sende

Heryerim agriyo ne kadar zormus ya bebek bakmak dün akşam çok ağladı kendimi çok caresiz hissettim en son duş aldırıp emzirip uyudu ama eşime ve anneme baya çıkıştım sonrada üzüldüm benim neyime çocuk bakmak bile dedim millet o kadar çocuğu yapıp nasıl büyütüyor anlamıyorum valla bu akşam ve yarında ayni saatlerde ağlarsa kolik olduğunu düşüncem artık
Yarında hastaneye gitmemiz gerekiyor TSH bakilcak ama hiç gitmek istemiyorum malum virüsten dolayı 😔

İlk ay kalça ultrasonu çekilmediyse onu ister.
Çekildi göz muanemiz var sadece onu 1 bucuk aylıkken yaptırın daha küçük büyük istiyolar biraz dedi fırsat bulamadım gittiğimde göz muanemizide olucaz inşallah annem olsun yanımda diyorum o yüzden göz muanesi zormuş ya

X