1.ay aşısı hafif ama 2.ay aşısında ateş olabiliyomuş. Bizde olmadı.1. ay aşısında ateş oldu mu canım. Ben ateşten çok korkuyorum
Tek başıma zorlanıyorum. Yıpranmaya başladım. Eşimle aram da çok kötü. Onu görünce aklıma gelen tek şey 1-2 saat ilgilense de uyusam oluyorAllah yardimcin olsun canim ya senin isinde cok zoremzirmek varken sagmak zorunda kaliosun git biraz nefes alirsin en azindan
Bencede git canım iyi gelir sanada zamanın nasıl geçtğini anlamazsın bile o yorgunlukta hissedilmiyo neşe oluyo yani sohbet falan sen sağmanı yaparken biri ilgilenir bebekle en azındanTek başıma zorlanıyorum. Yıpranmaya başladım. Eşimle aram da çok kötü. Onu görünce aklıma gelen tek şey 1-2 saat ilgilense de uyusam oluyor
O da ilgisizlikten bunaldı. Hepimiz çok haklıyız bence ama yapıcak da bişey yok
Aynı gün halletsen? Ben öyle yaptım.Bencede git canım iyi gelir sanada zamanın nasıl geçtğini anlamazsın bile o yorgunlukta hissedilmiyo neşe oluyo yani sohbet falan sen sağmanı yaparken biri ilgilenir bebekle en azından
bende arada nefes almaya kaçıyorum şu pazarıda hayırlısıyla atlatıyım da yine kaçıcam
2. Ay kontrolümüz pazartesi günü çarşamba aşı ben aşıyı yaptırsam cumarteside kontrole gitsem geçmi kalırım 6 gün geç gitmiş olucam genel muaneye
Asm evimin orda hastanemde annemlerin orda çok zıt yerdeler o tarafa geçince anneme geçiyorum cumartesi daha rahat olur annem olur yanımda bende kendi doktoruma görünürüm diye düşündüm kilo boy kontrolü yapmıyomu zatenAynı gün halletsen? Ben öyle yaptım.
ay cok guzel ya seni düşünmesiBizde 4. Te uyuduk eşim işe giderken uyandım kızımda mızırdanıyodu altını değiştim emzirdim geri uyudu bende bu fırsat diyip uyudum telefonumda sessizdeydi eşim aramış aramış ulaşamamış tam uyandım kapı açıldı çıkmış gelmiş aklınada neler gelmiş bi sarıldı gözleri doldu resmen bittim bende
Ilk cocukda duzeni oturtana kadar bende ayni senin gibiydim esimle hep aram kotuydu ilgilensede uyusa gozuyle bakıyordum 6 7 aylik oldukdan sonra gece kalkmalari azalınca ve uyuma suresi uzadigi zaman normal hayata donebilmisdim cok kotuydu yani uykusuzluk ilgi bekleyen koca ve bir bebek seni cok iyi anliyorum 2. Cocukla dahaaa da zorlaşıyor bunlar ilk cocugu mumla arıyorsunTek başıma zorlanıyorum. Yıpranmaya başladım. Eşimle aram da çok kötü. Onu görünce aklıma gelen tek şey 1-2 saat ilgilense de uyusam oluyor
yumurtada en yaygin alerjenlerden oldugu icin doktor onuda kestirdi canim , gazi hala cok var tabi ama kismen işe yaradi ,Canım sizde de mi süt alerjisi var. Bana doktor sadece süt ürünlerini kesti yumurta kesmedi. Ama yüzünde kırmızı döküntü var baya acaba yumurta mı yapıyor. Mukus da tamamen geçmedi. 10 gündür süt ürünleri yemiyorum ama yumurta yiyorum.
İlk ay kalça ultrasonu çekilmediyse onu ister.Asm evimin orda hastanemde annemlerin orda çok zıt yerdeler o tarafa geçince anneme geçiyorum cumartesi daha rahat olur annem olur yanımda bende kendi doktoruma görünürüm diye düşündüm kilo boy kontrolü yapmıyomu zaten
3 tane mi yapıyorlar aşıyı. yarın sabah 10’dan sonra gideceğiz verem aşısı o saatte açılıyormuş . Denizi de çağırdı boyuna kilosuna bakıcakmış. Deniz onu hep iğne yaparken gördüğü için kesin direnecekGeçen hafta yaptırdık. Uyku ve kabızlık yaptı.
Bir emzirme danışmanı ile görüşmeyi düşünmez misin memeye dönüş olabiliyormuş. İnstagramda Özgür kalkır diye bir bayan var ama Ankara’da diye biliyorum. o bazen video paylaşıyor ödevler veriyormuş annelere .Deniz bana nefes aldırmıyo. Dün bütün gün uyanıktı; sağma işi beni çok zorluyo. Dün sağmama bile fırsat vermedi.. kaç defa sağarken uyandı bırakıp onu alamadım
Karşılıklı ağladık. Sanırım anneme gidicem. Pes ettim
Bu kızlar ne fena çıktıBenimkide kusuyor cnm hem mamada hemde emdigi zaman yatirsamda yan kendi bildigi gibi duz dönüyo
Biz arkadaş gibi olduk bazen hiç cinsellik çağırıştırmıyor.Tek başıma zorlanıyorum. Yıpranmaya başladım. Eşimle aram da çok kötü. Onu görünce aklıma gelen tek şey 1-2 saat ilgilense de uyusam oluyor
Umarım düzelir böyle giderse işimiz zor .ay cok guzel ya seni düşünmesimasallah cnm sizde guzelce uyumussunuz vala en iyisini yapmissin
Ilk cocukda duzeni oturtana kadar bende ayni senin gibiydim esimle hep aram kotuydu ilgilensede uyusa gozuyle bakıyordum 6 7 aylik oldukdan sonra gece kalkmalari azalınca ve uyuma suresi uzadigi zaman normal hayata donebilmisdim cok kotuydu yani uykusuzluk ilgi bekleyen koca ve bir bebek seni cok iyi anliyorum 2. Cocukla dahaaa da zorlaşıyor bunlar ilk cocugu mumla arıyorsunaz daha zaman ver cnm kendine hersey daha guzel olur biraz daha buyuduklerinde
Evet 3 tane. Kola ve iki bacağa.3 tane mi yapıyorlar aşıyı. yarın sabah 10’dan sonra gideceğiz verem aşısı o saatte açılıyormuş . Denizi de çağırdı boyuna kilosuna bakıcakmış. Deniz onu hep iğne yaparken gördüğü için kesin direnecek
Bence de iyi davran bazen senin eşini düşünüp üzülüyorum adama ne çektirdinBiz arkadaş gibi olduk bazen hiç cinsellik çağırıştırmıyor.ilgileniyor sağolsun onunda işi çok stresli. Artık ona iyi davranmayı düşünüyorum
Geçen hafta hastanede emzirme danışmanıyla bire bir görüştüm. Emzirdim o da bizi izledi. İnanır mısın danışman bile ümitsizdi.Bir emzirme danışmanı ile görüşmeyi düşünmez misin memeye dönüş olabiliyormuş. İnstagramda Özgür kalkır diye bir bayan var ama Ankara’da diye biliyorum. o bazen video paylaşıyor ödevler veriyormuş annelere .
Tek mi bakıyorsun canım sendeDeniz bana nefes aldırmıyo. Dün bütün gün uyanıktı; sağma işi beni çok zorluyo. Dün sağmama bile fırsat vermedi.. kaç defa sağarken uyandı bırakıp onu alamadım
Karşılıklı ağladık. Sanırım anneme gidicem. Pes ettim
Evet tekim. Bu süreç acemilikle de birleşince tek başına çok zormuş.Tek mi bakıyorsun canım sende
Çekildi göz muanemiz var sadece onu 1 bucuk aylıkken yaptırın daha küçük büyük istiyolar biraz dedi fırsat bulamadım gittiğimde göz muanemizide olucaz inşallah annem olsun yanımda diyorum o yüzden göz muanesi zormuş yaİlk ay kalça ultrasonu çekilmediyse onu ister.