- 9 Şubat 2019
- 4.506
- 9.447
Benim de ilk bebeğim tecrübeli değilim ama bildiğim kadarıyla o taş gibi memeler sonraki aylarda olmuyo zaten vücudun bi düzen oturtuyo ve bebeğin emdiği kadar süt üretiyo. İkinci üçüncü çocuğu olanlar daha iyi bilir.Bozayi en basindan beri iciyorum zaten tarcinla iciyodum ama tarcinin sonradan gaz yaptigini ogrendim simdi sade iciyorum. Bende en az 6 ay anne sutu almasini istiyorum. İncirin suyunu iciyosun dimi onu bende duymustum. Evet beyaz uzumde sut arttiriyomus zamani gelsede yesek hemen. Senin sut azalmasi nasil olmustu ? Resmen annem gitti sutum gitti uzuntuden dun aksamda geldiler yine bana aglama krizine girdim gece yarisi tamamen gitmedi cok sukur ama oyle gunde 2 kere sutlu atlet degistirmeler tas gibi memeler yok artik oglum emiyo emdikce yutkundugunu goruyorum ama memelerim yumusacik cis kakada yapiyo ama bilmiyorum o eski sut suan olmadigi icin sanki fazla kilo alamicak beslenemicekmis gibime geliyo daha cok uzuluyorum. Senin sutun sonradan nasil artti ?
Belki azalmamıştr bile kuruntu yapıyosundur. Ben sağdığım için miktarı görüyodum stres ve üzüntü çok etkiliyor.