2020 Şubat Anneleri

Bozayi en basindan beri iciyorum zaten tarcinla iciyodum ama tarcinin sonradan gaz yaptigini ogrendim simdi sade iciyorum. Bende en az 6 ay anne sutu almasini istiyorum. İncirin suyunu iciyosun dimi onu bende duymustum. Evet beyaz uzumde sut arttiriyomus zamani gelsede yesek hemen. Senin sut azalmasi nasil olmustu ? Resmen annem gitti sutum gitti uzuntuden dun aksamda geldiler yine bana aglama krizine girdim gece yarisi 😔 tamamen gitmedi cok sukur ama oyle gunde 2 kere sutlu atlet degistirmeler tas gibi memeler yok artik oglum emiyo emdikce yutkundugunu goruyorum ama memelerim yumusacik cis kakada yapiyo ama bilmiyorum o eski sut suan olmadigi icin sanki fazla kilo alamicak beslenemicekmis gibime geliyo daha cok uzuluyorum. Senin sutun sonradan nasil artti ?
Benim de ilk bebeğim tecrübeli değilim ama bildiğim kadarıyla o taş gibi memeler sonraki aylarda olmuyo zaten vücudun bi düzen oturtuyo ve bebeğin emdiği kadar süt üretiyo. İkinci üçüncü çocuğu olanlar daha iyi bilir.
Belki azalmamıştr bile kuruntu yapıyosundur. Ben sağdığım için miktarı görüyodum stres ve üzüntü çok etkiliyor.

şaka gibi bende 1 günde grip oldum dün hiç bişeyim yoktu bugün burun akıntısı hapşırık başladı evde maskeyle dolaşıyorum bebişe bulaştırmayım diye onunda bugün sürekli emesi var inşallah bulaşmaz yaa😭😭😭

Benim de ilk bebeğim tecrübeli değilim ama bildiğim kadarıyla o taş gibi memeler sonraki aylarda olmuyo zaten vücudun bi düzen oturtuyo ve bebeğin emdiği kadar süt üretiyo. İkinci üçüncü çocuğu olanlar daha iyi bilir.
Belki azalmamıştr bile kuruntu yapıyosundur. Ben sağdığım için miktarı görüyodum stres ve üzüntü çok etkiliyor.
evet doğru Zeyf Zeyf , memeler eskisi gibi taş olmuyor. gerektiği kadar süt üretiyor 2-3 aydan itibaren.

vitamin kullanmiyomysun cnim vinalac iciyorum ben 3 ay daha devam edicen dedi.
evet cok sıkıcı gercekten peynirsiz yumurtasiz kahvalti ama kakasi mukuslanmaya baslayinca eli mahkum yine basladim diyete🙄
laktamax vermişti doktor, emziren anneler için takviye. vitamin değil herhalde. bir de ferrum yazmıştı ama on gündür kullanmıyorum bıktım kabızlıktan. cuma aşısı var Metenin, bende bi kan aldırır değerlerime baktırırım artık.

evde de gerginlik var biraz, herkes gergin sanki onlar doğurmuş gibi. bir türlü toparlanamadım.

inşallah diyetin işe yarar canım, çok zor gerçekten alerji durumu :KK43:

Kilo takibi yapılıyo ve durumu gayet iyi demek ki doyuyor hiç gerek yok.
O neden sağmıştı aynı sebepten mi?
Erken mi doğmuştu peki?
Bugün iki aylık 5 kilo çıktı. Yarın hemşireye sorarım nasıl diye. Ablamınki Erken doğdu gelişimi durmuştu 2.200 doğdu 10 gün kuvözde kaldı 4ay kadar zar zor emdi sonra reddetti. Ablamda sağıp verdi. 8 yaşında şimdi. Çok emek verdi kızına şimdi maşallah hiç erken doğmuş gibi değil boylu poslu kilosu da iyi.

Bizde fototerapi gorduk canim kan uyusmazligindan olan bi durumdu bizimki nasil oldu senin bebis bide degerin kac old bakmak icin topuk kani bazende el kani alıyorlar en zoru buuu: (
Bizde de ab0 kan uyusmazligi vardi kuvozde kalinca araliklarla almis isik tedavisi en son deger 10un bir daha dr bakmadi rengi falan duzelmisti cunku
evet doğru Zeyf Zeyf , memeler eskisi gibi taş olmuyor. gerektiği kadar süt üretiyor 2-3 aydan itibaren.
Ay kizlar insaAllah oyledir yaa cok sevinirim o zaman :KK43: ne biliyim annem gider gitmez boyle oldu ama ona bagladim bende

Bozayi en basindan beri iciyorum zaten tarcinla iciyodum ama tarcinin sonradan gaz yaptigini ogrendim simdi sade iciyorum. Bende en az 6 ay anne sutu almasini istiyorum. İncirin suyunu iciyosun dimi onu bende duymustum. Evet beyaz uzumde sut arttiriyomus zamani gelsede yesek hemen. Senin sut azalmasi nasil olmustu ? Resmen annem gitti sutum gitti uzuntuden dun aksamda geldiler yine bana aglama krizine girdim gece yarisi 😔 tamamen gitmedi cok sukur ama oyle gunde 2 kere sutlu atlet degistirmeler tas gibi memeler yok artik oglum emiyo emdikce yutkundugunu goruyorum ama memelerim yumusacik cis kakada yapiyo ama bilmiyorum o eski sut suan olmadigi icin sanki fazla kilo alamicak beslenemicekmis gibime geliyo daha cok uzuluyorum. Senin sutun sonradan nasil artti ?
Ben yazdım sandımmm🤪 aynı benimde sütüm akmıyor artık doymuyor gibi geliyor bazen memeyle kavga ediyor süt bitince
Çişte kakada sorun yok şükür
Kilo da aldı
Ama emiyor emiyor ağlıyor tekrar emmek istiyor kalmayınca kavga ediyor ne yapacağımı sapıtıyorum
Günde 1 kez filan mama veriyorum az

Kizlar kizim grip oldu ya ben nasil iyilestircem varmi onerisi olan mamayi icemedi doru düzgün nefes alamadigi icin😭😥
Ben ıhlamur ile akbaşlı Verdim. Akbaşlı deniyor bizim burda ama sizin orda ne deniyo bilmiyorum ayvadana filan duymuştum ama
Birde sürekli emzirdim. Burnunu da aspiratörle temizledim

laktamax vermişti doktor, emziren anneler için takviye. vitamin değil herhalde. bir de ferrum yazmıştı ama on gündür kullanmıyorum bıktım kabızlıktan. cuma aşısı var Metenin, bende bi kan aldırır değerlerime baktırırım artık.

evde de gerginlik var biraz, herkes gergin sanki onlar doğurmuş gibi. bir türlü toparlanamadım.

inşallah diyetin işe yarar canım, çok zor gerçekten alerji durumu :KK43:
her doktor farkli veriyor demekki canim ben sadece vitamin iciyorum ama dedigin gibi kan aldirsam iyi olucak.

Kızlar malum türkiyede corona çıktı ne kadar doğru içeriği bilmiyorum sayı fazla diyolar,
Pazar bebek mevlüdüm vardı iptal etmelimiyim hiç içim atmıyo kendimden çok o kadar insan bişey olsa benim evimde olmuş olucak ne biliyim kafam çok karıştı diyorum daha fazla yayılmamıştır çıksın aradan ama bilemedim akıl verin lütfen 😞
Canım bi kaç hafta erteleyemez misin insan korkuyor 🥺 bi de çok kalabalık oluyor mevlüt yine de sen bilirsin ama bence mevlütü şimdi yapma

Hele anne sütü hem mama alan bebekler kaç günde bir kaka yapması normal 😔 oğlum Pazartesi’den beri kaka yapmıyr ya delircem

Canım bi kaç hafta erteleyemez misin insan korkuyor 🥺 bi de çok kalabalık oluyor mevlüt yine de sen bilirsin ama bence mevlütü şimdi yapma
Canım şuan çok yaygın değil ya yapmaya karar verdik evde gerekli önemleri alıcağım elimden geldiğince inşallah hayırlısıyla atlatırım heralde bi 40 kişi falan olucaz işi olan varmış,
belkide çekinirler gelen fazla olmaz aile arasında olmuş olur ne biliyim çıksın aradan misafir kabul etmedim gelecek bi çok kişi var kv gidicek mevlüdü bekledi kadın onların tarafı kalır laf olur belki onlarıda ağırlamış olurum bidaha kimseyi kabul etmicem 😞

yumurtada en yaygin alerjenlerden oldugu icin doktor onuda kestirdi canim , gazi hala cok var tabi ama kismen işe yaradi ,
ilk kizimda 2 ay sadece kuzu eti ve patates yedim , benim cocuklar boyle gazli oldu niye anlamadim

Çok şükür gaz problemimiz yok gibi biogaiga probiyotik veriyorum sadece arada bazen oluyor. Yumurta bende yemiyeyim bir müddet bakalım döküntüleri düzelecek mi. Dana eti de mi yasak canım kuzu eti yedin? Ben kuzu eti de yiyemiyorum.
Gebelik de şekerden dolayı diyet emzirirken Alerjiden dolayı diyet. Sağlıklı olsunlar da ben razıyım. Buna da şükür.

X