2020 Şubat Anneleri

Kızlar biz de dr dan geldik göz muayene kalça usg karın usg göbeği içinde cerrah baktı bi ilaç sürdü haftaya tekrar bakacak.bunun dışında vucudu da sararmış durumda bu kadar uzun sürmesi emdiği halde bende emiyor duyuyor diye götürmedim daha önce dr uzamış sarılık dedi tahliller istedi bakalım ne olacak inşallah basit birşeyle geçer😰
Gecmis olsun cnm insallah basittir de birsey cikmaz 😞

Goturmedim cnm haftaya goturcem kalca ultrasonuda var doktorunda pek fayda etceni dusunmuom acikcasi kime sorduysam 5 6 ay surer diyor yani yaz gelene kadar cekecegm var Birde mama verdigimden beri kakasi katilasti ya varmi oneriniz kizlar🙄
Ben ilk başta mama kullandım hipp combiotik kabız yapmıyor tavsiye ederim canım

Geçmş olsun cnm gbeği dynce dikktimi çekti fıtık mı var bebeğinde bzde de var cerrah sze ne dyor ? çok takip edemyrm bebeğim gerçktn hiç durmuyor kolik ve gurbette tek başıma bakıyrm
Yok cnm fıtık değil göbeği düşeli 20 gün oluyor ama akıntı geliyor cwrrah bi ilaç sürdü haftaya tekrar bakacak

Kızlar biz de dr dan geldik göz muayene kalça usg karın usg göbeği içinde cerrah baktı bi ilaç sürdü haftaya tekrar bakacak.bunun dışında vucudu da sararmış durumda bu kadar uzun sürmesi emdiği halde bende emiyor duyuyor diye götürmedim daha önce dr uzamış sarılık dedi tahliller istedi bakalım ne olacak inşallah basit birşeyle geçer😰
Canım kalça usg için çoçuk cerrahına gidiliyor demi çoçuk doktoruna gerek yok 2.ay için

Sağım yaparak tazik artırıyorsun çok az elle sağım yapıp bebeği kendimüstüne yatırarak emzirebilirsin
Sağmazsam ben çok rahatsız oluyorum. Günde bir kere yada iki günde bir kere sağıyorum. Emerken boğuluyor ağlamaya başlıyor .diğer türlü Azıcık emip bırakıyor. Ablamın oğlu bir emmede iki memeyi boşaltırdı benimkiler boşaltmıyor ya. Birini azıcık emiyor ona rağmen kilosu iyi diyorlar 🤷‍♀️ Ellede sağınca benim meme acıyor sonrasında. Ama kendi üstüme yatırıp emzirmeyi denicem .

Canım kalça usg için çoçuk cerrahına gidiliyor demi çoçuk doktoruna gerek yok 2.ay için
Bize radyoloji uzmanı baktı canım ultrasonla hatta 2li Testimi yaptırdığım yerde baktı dedim bak kızım sen karnımdayken burda yatmıştık 😍 bezi çıkarmıyo kalçasına bakıyo çok kısa sürüyo ölçüm alıyo gebelikteki ölçümler gibi düşün

Sağmazsam ben çok rahatsız oluyorum. Günde bir kere yada iki günde bir kere sağıyorum. Emerken boğuluyor ağlamaya başlıyor .diğer türlü Azıcık emip bırakıyor. Ablamın oğlu bir emmede iki memeyi boşaltırdı benimkiler boşaltmıyor ya. Birini azıcık emiyor ona rağmen kilosu iyi diyorlar 🤷‍♀️ Ellede sağınca benim meme acıyor sonrasında. Ama kendi üstüme yatırıp emzirmeyi denicem .
Faceden emzirme akademisine girip tazyikli süt diye aratırsan orada öneriler var bu konuda ben de o şekilde başettim yoksa sağımdan kurtulamazdım.ben imli de bir memeyi iki emmede anca boşaltıyor zaman geçtikçe ikisini de emdiği günler gelecek tabiki şu an sen sağdıçla beyne daha çok süt lazım daha çok üretmem gerekiyor mesajı gidiyor o yüzden de sürekli bebeğin ihtiyacından daha çok sütün oluyor

Bizim burda sizin anlattıklarınızı yapmıyorlar çok canım sıkılıyor ne gözüne bakıyorlar ne karnına ne kalçasına şaştım kaldım valla. 🤷‍♀️ Virüsten başka hastaneye de gidemiyoruz. Olmazsa çocuk doktorunu değiştireceğim.

Goturmedim cnm haftaya goturcem kalca ultrasonuda var doktorunda pek fayda etceni dusunmuom acikcasi kime sorduysam 5 6 ay surer diyor yani yaz gelene kadar cekecegm var Birde mama verdigimden beri kakasi katilasti ya varmi oneriniz kizlar🙄
Mamanın içine bir çay kaşığı zeytinyağı koyanlar var ama ben denemedim danışmak lazım

Faceden emzirme akademisine girip tazyikli süt diye aratırsan orada öneriler var bu konuda ben de o şekilde başettim yoksa sağımdan kurtulamazdım.ben imli de bir memeyi iki emmede anca boşaltıyor zaman geçtikçe ikisini de emdiği günler gelecek tabiki şu an sen sağdıçla beyne daha çok süt lazım daha çok üretmem gerekiyor mesajı gidiyor o yüzden de sürekli bebeğin ihtiyacından daha çok sütün oluyor
Emzirme akademisi beni kabul etmedi ya istek gönderdim ama olmadı bir türlü 🤷‍♀️

Bunlara bak canım

Eklentiler

• 9C69D52C-3A43-436F-BB7F-4FECCF510F93.png
    9C69D52C-3A43-436F-BB7F-4FECCF510F93.png
    329,2 KB · Görüntüleme: 39
  • 07DB0478-F6CA-406D-98D4-46E0D02E0396.png
    07DB0478-F6CA-406D-98D4-46E0D02E0396.png
    354,1 KB · Görüntüleme: 42
  • 2E13AA1C-B03F-4CA6-BB12-32CF604D30FC.png
    2E13AA1C-B03F-4CA6-BB12-32CF604D30FC.png
    411,1 KB · Görüntüleme: 39
  • C91EC336-9087-452E-9991-0DE69D536940.png
    C91EC336-9087-452E-9991-0DE69D536940.png
    399,3 KB · Görüntüleme: 32
  • 8BE894FF-C175-4EE0-868E-812040E79832.png
    8BE894FF-C175-4EE0-868E-812040E79832.png
    322,7 KB · Görüntüleme: 32
  • 62880762-C295-4DDF-B8BE-6C01D627DCB1.png
    62880762-C295-4DDF-B8BE-6C01D627DCB1.png
    417 KB · Görüntüleme: 27
Ben ilk başta mama kullandım hipp combiotik kabız yapmıyor tavsiye ederim canım
tesekkur ederim canim esime soledim aksama gelince bende ona baslicam insallah bizdede faydali olur
sut artirmak icin yaptigin birsey varmi canim burdaki denilenlerin cogunu denedim ama nafile🙄
Mamanın içine bir çay kaşığı zeytinyağı koyanlar var ama ben denemedim danışmak lazım
Aklima geldide bende yapmak istemedim

X