reflü yatağının mantığı kafasının biraz yüksekte kalması. ben yatağının altına yastık koyup yükselttim biraz baş kısmını. sonra bir sağa bir sola yatırdım hep yan şekilde ve sırtını destekleyecek şekilde küçük bir yastık, ya da yumuşak bir battaniyeyi rulo yapıp koydum. o şekilde dene istersen dönemez kolay kolay :)
bizim beyfendiler birbirine çok benziyo
nedir bu meme aşkı anlamadım ya bazen sinirinden kavga ediyo memeyle. ne onunla ne de onsuz
sancılanmalarının nedeni sık aralıklarla emmeleri. 2 saat ara olmalı en az. keyif için emmek isteyince, önceki öğünündeki sütü daha hazmedemediğinden tekrar mideye süt gidiyor ve direkt sancılanıyorlar. ama bir yandan da emmek istiyorlar. bu durumda memeye kafa atıyorlar işte
emzik büyük kurtarıcı bu durumda, normal zamanlarda alıyor emziği ama bu kriz anında asla almıyor. ve uykuya dalmak için asla emzik kabul etmiyor illa mememde uyumak istiyor. allahım bu nasıl bi kısır döngü yaa.
annelerimiz gidince yine zor olur tabii ama sen en azından sadece oğlunla ilgilenirsin, en kötü ev işi yapma yemek yapma eşin yapsın
ama ben napıcam bir de kızım var
bende annemin peşine istanbula giderim herhalde başaramazsam