İsitilmis halis zeytnyagiyla karnina ve ayaklarinin altindaki oyuntuya saat yonunde masaj yapiyorumKızlar gaz problemi için uyguladığınız taktikler neler yıldırdı bu gece beni
Ama sicak olmayacak dikkat et ilik olsun hafifKızlar gaz problemi için uyguladığınız taktikler neler yıldırdı bu gece beni
Nasıl temizliyosun yanmiyomuki gözüSerum fizyolojik ile temizliyorum oluyor yine tabi ama mikrop kapmamasi için en steril o.
Bizimki de gülüyorBence o çok güzel bir duygu bizim kibar hatun ağzını açacakta emecek nasıl dil döküyorum anlatamam. Birde yarım ağız gülüyor Halime. Gündüz uyuyor gece ayakta.
Bende tekim zannediyordum bende çok gıcığım var her hareketi batıyor bana bayağı bayağı görmek istemiyorumŞubat annelerinin 40ları çıkmaya başladı ve konu yeniden eşlere geldi
Sevişin gitsin kızlar cinselliği tabu haline getirmeyin
Ben eşime hala gıcığım. Lohusa teri gitti, saç dökülmesi gitti, kilolar gitti ama bu önlenemez nefret hissi gitmiyor
Bugün 10 saat filan uyudu, sorsan benden yorgun.
2 gundur fenayiz canim bugunde gelicekleray ama bence de haklı kız daha ilk günden bu kadar gelinir mi
Dr bize bunu vermisti.Kızlar bbebeklerinizin gözleri capaklaniyormu neyle temizliyorsunuz ya çayla yapıyorum yine aynı ılık suyla yapıyorum aynı
Al benden de o kadar. Sürekli tersliyorum bu ara. İyi sabrediyor biri bana öyle davransa isyan ederdim.Bende tekim zannediyordum bende çok gıcığım var her hareketi batıyor bana bayağı bayağı görmek istemiyorum
O seninle alakali cnm sen üşütmussun bizde oleyiz arada yesile donuo sonra sariya dönüyorGaz damlası kullanan arkdaşlar bebegin kakası hafif yeşilimsi oluyomu ? Ondan mı yoksa üşüttüm mü acaba
evet canim ela koyduk oyle cnm uykusuz gecio ama cildirmamak için kendini tutuomaa ismini elami koydun
malesefki bir sure boyle uykusuz takilicaz ,bu gunlerde gecicek artik napalim ☺
Canim doktor bize damla verdi onu kullaniom sabah aksam ismi de tobrased diyeKızlar bbebeklerinizin gözleri capaklaniyormu neyle temizliyorsunuz ya çayla yapıyorum yine aynı ılık suyla yapıyorum aynı
Gaz damlası kullanan arkdaşlar bebegin kakası hafif yeşilimsi oluyomu ? Ondan mı yoksa üşüttüm mü acaba
Kızlar bu kaka kaçıncı gün sarıya dönüyo peki yani bizim bebiş 5 günlük bugün daha sarı olmadı kakası ilk 3 gün siyahımsıydı dün ve bugün yeşil acaba bebişi üşüttükmü yaO seninle alakali cnm sen üşütmussun bizde oleyiz arada yesile donuo sonra sariya dönüyoryaparkende cok kivranio o yesil oldugunda bu ter varya o yuzden boleyiz sen atlattin 40 cikdi bizde daha 20 gün var
yani aslinda donmesi lazim ama canim belki üşütmüş olabilirsin agliyormu yaparken benimki yesil olunca aglio fena haldeKızlar bu kaka kaçıncı gün sarıya dönüyo peki yani bizim bebiş 5 günlük bugün daha sarı olmadı kakası ilk 3 gün siyahımsıydı dün ve bugün yeşil acaba bebişi üşüttükmü ya
Anne sutu alanlarin belli gun yapmamasi normal ama kac gundu hatırlamıyorum canimKızlar günaydınGerçi herkes çoktan uyanmıştır ama
Kızım 3 gündür kaka yapmıyor ama osuruyor
Dün 1 çay kaşığı zeytinyağı verdik ama yapmadı hala
Öneriniz var mı? Ben kabız değilim bu arada
Bizimde birakiodu sonra oda bitti canim suan yokKızlar bizim göbek düşeli 10 gün oluyo ya gala kuru değil nemli leke bırakıyor.eczaneden krem aldım antibiyotikli işe yararmı bilmiyorum.böylr olan varmı aranızda.
Yok normal daha 5. Günlükmüş ilkten siyah sonra koyu yeşil sonrasında sarımtırak hardal denilebilir ona dönüyor. Endişe etme canım.Kızlar bu kaka kaçıncı gün sarıya dönüyo peki yani bizim bebiş 5 günlük bugün daha sarı olmadı kakası ilk 3 gün siyahımsıydı dün ve bugün yeşil acaba bebişi üşüttükmü ya
ÜşütmüşmüyümO seninle alakali cnm sen üşütmussun bizde oleyiz arada yesile donuo sonra sariya dönüyoryaparkende cok kivranio o yesil oldugunda bu ter varya o yuzden boleyiz sen atlattin 40 cikdi bizde daha 20 gün var