2020 Şubat Anneleri

Canım öncelikle hakkında hayırlısı nasılsa öyle olsun inş güzel bir doğum geçirirsin bişey sormak istiyorum alttan muayene ile çatı muayenesi aynı şey mi doktorum bana bugün yada haftaya çatı muayenesi yapabilirim dedi de bu doğumu başlatır mı eğer öyleyse yaptırmak istemeyeceğim bu hafta daha 36+6 yız çünkü

teşekkür ederim canım.
doktorum bana ilk doğumumda da şimdi de hiç çatı muayenesi yapmadı, yani nasıl bişey hiç bilmiyorum. ama kızımda da son hafta vajinal muyane oldum, açıklığıma baktı. orada zarlar varmış onları yırtarak doğumu uyardı. o an nişanım geldi zaten. çatı muayenesi böyle bişey değildir mantıken.

Ayy Allah korumuş çok şükür olmadı galiba yoksa duramazdı şuan normal herşey

Hmm evet bence de aynı şey değil sanırım çünkü intte okuduğum kadarıyla çatı muayenesinde doğum başlama gibi bişey olmuyo. Bakalım saat 1de randevumuz ne diyecek

Canım üzülme her bebek düşebilir bu hepimizin başına gelebilir. Allah korumuş bence ağrısı falan olsa ağlar durmaz. Zaten düşme gibi değil de kayma gibi galiba. Allah'a emanet olsun.

Cok sinir oldum okurken Allah sabir versin onuda bildigi gibi yapsin sen bebegin icin guclu olmaya calis uzulme diyemem denmez bu durumda ama minigin icin sutun icin dikkat etmelisin. Herkesin orada olmasi cok iyi olmus herkes olaya sahit olmus kendi aileside gorsun cocuklarinin nasil biri oldugunu

Sabahtan beri düşünüyorum ne desem de sana moral olabilsek diye. Ama maalesef teselli cümleleri anlamsız kalacak. Ne boyutta bir şey ne yaşamış bilemiyoruz. Ama maalesef hamilelik döneminde çoğu kadın bu durumu yaşıyor bazısı fark etmiyor bile.

Ama sana tek diyeceğim önce kendini ve bebeğini düşün. Şu an olayı öğrenmenin sıcağı ile çok daha fazla sinirlisin. Ne karar vermen gerektiğini söylemek haddimize değil. Ben olsam şöyle yaparım böyle yaparım boş laflar. Ama bence çok fazla kişiyle paylaşma. Ne kadar çok kişi bilirse ilerde vereceğin karardan pişmanlık duymana sebep olabilir. Yaşadığın şeyden sonra bir de benim hakkımda bunu düşünüyorlar diye kafanda kurma. Ağla üzül evet ama bebeğin için güçlü de ol. En doğru karar senin kararın.

Hakkinda hayirlisi olsun canim annende geliyo bebiste gelir heralde artik saglicakla kavus minnakina

teşekkür ederim tatlım, bakalım hakımızda hayırlısı olsun. yarın uygun değilse tekrar beklemeye devam. tam belli değil yani. bu belirsizlikler beni çok yıpratıyordu ama bugün nedense çok rahatım. artık oluruna bıraktım ya elbet bi şekilde çıkacak ordan oğluşum

Yebcim doğuruyor musun. Ben diyodum ebru daha doğurmaz arka arkaya doğururuz heralde. Hakkında hayırlısı olsun cnm. Sağlıkla gelsin minik oğlan

Sağolun kızlar. Tek tek alıntılayamadım Kendimi çok yorgun bitkin hissediyorum. İçim feryat figan ama susuyorum. Birkaç gün sora annemle beraber memlekete döneceğim. İlk etapta kimseye birşey söylemeyeceğim insanların nasihatlerini biz sana dediydiklerini dinlemek istemiyorum. Biraz zaman sora toparlayınca yapılması gerekenleri yapacağım.

Böyle bir durumda ne desek boş cnm. Şöyle düşün en azından daha fazla uyutulmadın Allah Bi şekilde o insanın yaptıklarını sana gösterdi onunda ayağına dolandırdı. Sen onun gerçek yüzünü gördün bu şekilde. Bi memlekete git tebdili mekanın havasını solu ailenle ve evladınla vakit geçir. Daha sonra hiç etraf elalem ne der diye düşünmeden sadece kendi iç sesini dinleyerek bundan sonra ne yapmak istediğini düşün. Sanırım çalışıyo dun ekonomik özgürlüğü olan ayakları yere basan Bi kadınsın ne diyim cnm umarım bundan sonraki hayatında bu son yaşadığın üzüntüdür senin için

Cikar cikar icerde kalmaz

Yebcim doğuruyor musun. Ben diyodum ebru daha doğurmaz arka arkaya doğururuz heralde. Hakkında hayırlısı olsun cnm. Sağlıkla gelsin minik oğlan
yarın eğer muayeneden sonra uygun bulursa suni sancıyla doğumu başlatacak canım. normalde daha geleceği yok kendi kendine yine
inşallah hepimiz sağlıkla doğururuz artık doğumlar biter de bebişlerimizi alırız kucağımıza hepimiz

eger istersen bu pazara kadar bekle canim eger kendiliginden dogum baslamazsa pazartesi tejrar gidersin ozaman denersiniz

eger istersen bu pazara kadar bekle canim eger kendiliginden dogum baslamazsa pazartesi tejrar gidersin ozaman denersiniz
yarın çağırdı canım, eğer yarın doktorum giderse zaten sonraya kalır. ama çağırdığına göre gitmeyecek herhalde. yarın bakıcaz bakalım neler olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…