2020 Şubat Anneleri

Kızlar yine grip oldum heryerim ağrıyo belim çok kötü boğazlarım şiş burnum tıkalı. Doğum sancısı olsa anlamıycam şuan gripten mi yoksa gerçek mi zaten ağrıyo bütün kemiklerim Yarın kontrolüm var inş çıkmaz sancı falan

Kizlarrr 14 Şubat'ta dogurcak derken bu sabah suyum geldi ve sezeryana alındım .. bebeğimi doğurdum .. Allah hepinize nasip etsin inşallah
Ay maşallah Rabbim analı babalı sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin inşallah canım kaçıncı kaftandaydın bir andamı geldi suyun

Kizlarrr 14 Şubat'ta dogurcak derken bu sabah suyum geldi ve sezeryana alındım .. bebeğimi doğurdum .. Allah hepinize nasip etsin inşallah
gözünüz aydın allah analı babalı büyütsün inşallah.

geçmiş olsun canım yarın doktoruna da danış belki kullanabileceğin bir kaç şey önerir. ama doğal şeyler bizim en önemli ilacımız, ve dinlenmek tabii.

kaçıncı haftandasın sen? aslında imzanda hamilelik takvimi koysaydın keşke hep soruyoruz böyle takip edilmiyo :)

kesinlikle vücutla alakalı bence büyük oranda. hiç bişey sürmeyende de olmayabiliyor. napalım o izler de evlatlarımızın bir hatırası vücudumuzda

kesinlikle vücutla alakalı bence büyük oranda. hiç bişey sürmeyende de olmayabiliyor. napalım o izler de evlatlarımızın bir hatırası vücudumuzda ☺

Benim annemin kardeşlerimin çatlakları var annem harita gibi. Sanki bende olmadı gibi banyodan sonra bebe yağı sürdüm. Birkaç kerede hindistan cevizi yağı sürdüm. Eşime anneme soruyorum var mı çatlak diye yok diyorlar bence doğumdan sonra belli olacak. Çünkü benim kilo alıp vermekten bacaklarımda falan eski çatlaklarım var. Ama bence de olsun önemli değil bebişlerimizin hatırası

Deniz kuzucuğuma maşallah bak annesi erken diye üzülüyordun ama nasıl depar attı :)

inşallah siz de hasta olmazsınız. bazı ilaçlar var ilaç değil aslında böyle hasta olcağını hissettiğinde veriyorsun toparlıyor. doktora danışıp kullanabilirsin en azından bu kış. umca damlaydı bi tanesinin adı.

aynen ancak doğumdan sonra belli olur o :) ben hiç takılmıyorum artık ya, çok değil benim zaten. çok olsa da yapacak bir şey yok tabii.
kalçalarda bende de var, çoğu kadının ortak kaderi :)

Dinleniyorum canım portakal limon bal tüketiyorum, sadece burnum için sprey kullanıyorum bide gece yatarken ağrı kesici içicem doktor vermişti önceki gribimde.

36+6 yım ben o hamilelik takvimini bulamadım ya başkasını da göremiyorum o yüzden kendimde aramadım diyebilirim

Sağol canım aminn. Benimde eski sezaryen yerim incelmiş..ondan.
Anladim. Dr bana da inceldigini soylemisti ameliyatta. Zaten sanci olmasaymis yine acillik olurmustum ben. Neyse saglikli bir sekilde aldik kucagimiza, onemli olan da bu.
Bol sütün olsun, hemencecik iyiles insallah.
Ben aslinda haftamdan dolayi erken diye degil de kuveze girecek cok kucuk diye cok aglamistim o gun, birde hazirliksiz yakalandım haliyle şok içindeydim. Kilosunu 2300 lerde beklerken 2700 dediklerinde resmen yalan soyluyorsunuz dedim ustune odaya getirdiklerinde dahi inanamadim dusun nasil sartlanmisim. :)

Aklimda olsun, cok tesekkur ediyorum canim.
Bu arada sen ve canan in dogumunu bekliyorum 4gozle :))))

kesinlikle vücutla alakalı bence büyük oranda. hiç bişey sürmeyende de olmayabiliyor. napalım o izler de evlatlarımızın bir hatırası vücudumuzda ☺
aynen oyle canim, yarin gidicem bende kontrole kilosu kac olmus merak ediyorum , birkac gundur felaket canimi acitiyor hareketleri bi sorucam nedendir hanfendi ne haltlar karistiriyor icerde

Seso35 kız sen doğurdunmu ben şok şimdi görüyorum. Sağ salim analı babalı büyüt inşallah kuzunu❣
@sekerim00 sende analı babalı büyüt inşallah canım tebrik ederim❣
Nasil yeni farkedersiiiin gecen instada da foto paylasmistim hatta Biraz daha doğurmasaydım çocuk içeride turşu olacaktı amin canım benim insallah

Vulva varisi yani,3. hamilelikte çıktı baştan beri son zamanlarda arttı bebek baskı yapınca.öyle zor cidden kadın olmak, sağlıklı sıhhatli gelsin bebişler inşallahh
Merhaba bu varis konusu beni endiselendiriyor bende de var ve 2 tane cikinti olmus tuvalete oturunca cikiyo agrisi yok fakat cok baskim var atl tarafa normal dogum yapacakmiyim bilmiyoru. Artarsa ne kadar artar bilmiyorum ikinci hamileligim ilkinde hic biseyim yoktu bu surekli asagilarda baski yapiyo yatinca iyi ama kalkinca ayni simdiden boyle ise sonu nasil gelecek kafamda bir suru soru tavsiyelerinizi bekliyorum birde insallah normal dogum olursunuz sizde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…