2020 Şubat Anneleri

sorma canim ya 17.gun bizde bir basladi 8.aya kadar,biz 3 cocuk buyuttuk gibi bisey bence ,umarim Allahim.busefer bize acir yuzumuze bakar😂

oyy sizin daha uzun sürmüş canım 😯 bizim her akşam olurdu ama 3 buçuk ay sürdü şükür. hatta çok acayipti bir anda bitti. uçağa bindik, annemlere istanbula geldik ve artık o günden itibaren bitti o gaz sancıları. çocuğun uçağa binmesi gerekiyomuş demekki :KK70: hala da çok sever uçağa binmeyi 😂

amin Canancım amin tek temennim önce sağlıkları sonra bu 🙈

Cıktı şükürler olsun teyzesi.
15.4 le yatmıştık 11.1 le taburcu oldu.
Öğlen evimize geldik yıkadık onu güzelce doyurdum uyudu :)
Mama aldık 3-5 gün emdikten sonra alıyomu diye bi denicez.
Almazsa kalıcak alırsa doymuyo demektir
Ama hastanede mesela bir kez mama verdiler sonra hep benim sütümle beslediler yetiyo demekki.
Yarın birdaha ölçülcek inşallah artmaz sabit kalır.
Sizde durumlar ne kuzum ? Nasıl oğluşun
gözün aydın canım geçti bitti 🥰
bir daha ayırmasın allah.

Evet canim o zaman belli oldu enfeksiyon. Boyle olmasi gerekiyomus yasanacak seyler varmis diyip avuttum hep kendimi elimden baska bir sey gelmedi. Umarim senin hayal ettigin gibi olur her sey saglicakla alirsin yavrunu kucagina 🤲
İnsallah canım yaa hayirlisi olsun bakalım zaman ne gostercek

Cıktı şükürler olsun teyzesi.
15.4 le yatmıştık 11.1 le taburcu oldu.
Öğlen evimize geldik yıkadık onu güzelce doyurdum uyudu :)
Mama aldık 3-5 gün emdikten sonra alıyomu diye bi denicez.
Almazsa kalıcak alırsa doymuyo demektir
Ama hastanede mesela bir kez mama verdiler sonra hep benim sütümle beslediler yetiyo demekki.
Yarın birdaha ölçülcek inşallah artmaz sabit kalır.
Sizde durumlar ne kuzum ? Nasıl oğluşun
Çok şükür canım çok sevindim 🤗 Allah bidaha ayırmasın 🥰Bizde iyiyiz teyzesi sesimizle binayı inletiyoruz🤯🤣

Instagramda daha önce bı kere muayeneye gittiğim doktora yazdım bebeğin kilosu düşük diye sezeryan olmaz dedi
Merhaba, ben kontrollerimi devlette yaptırıyorum ankarada en fazla doğumun olduğu hastanede.
Devlet hastanelerinin vatandaşı “kontrollerini bizde yapmamışsın şimdi de doğum yapamazsın” gibi bir durum asla söz konusu değil, hamileliğiniz boyunca hiçbir hastanede muayene olmasanız bile o an kontrolleriniz yapılır nst bağlanır ardından uygun şekilde doğumunuz gerçekleşir.
Zaten bazı durumlarda özel veya devlet hastaneleri de büyük devlet hastanelerine doğum için sevk edebiliyor.
Hangi şehirdesiniz bilmiyorum ama ankarada iseniz devletteki kendi doktorumu önerebilirim.
İnş hakkınızda hayırlısı olsun.
Benim de bebeğim de gerilik var normal doğum düşünüyorum

Herkese merhaba dogum yapanlar sağlıkla büyütmeyi nasip etsin ❤ bnde yarına doğuma gidiyorum sezeryan 38+olrak oğlum.var 28aylik bukuzuda oğlum 😘😘epidural sezeryan olacağım bnm gibi olanlar varmı acaba ❤
Sancılarım artmış kızlar yarın alıyor bizi de dr. Korkum azalsa da geçmedi, bize de dua edin ihtiyacımız var ...
Yarın bende doğuma giriyorum kızlar.cmtsi doğum yapacak baya kişi var sanırım. Beni de baya bi korku ve heyecan aldı. İnşallah sağlıcakla bebişlerimlze kavuşuruz🥰😍 dua edin bizlere kızlar😘

hepiniz güzel bir doğumla kucağınıza alırsınız evlatlarınızı sağlıkla inşallah 🤲

oyy sizin daha uzun sürmüş canım 😯 bizim her akşam olurdu ama 3 buçuk ay sürdü şükür. hatta çok acayipti bir anda bitti. uçağa bindik, annemlere istanbula geldik ve artık o günden itibaren bitti o gaz sancıları. çocuğun uçağa binmesi gerekiyomuş demekki :KK70: hala da çok sever uçağa binmeyi 😂

amin Canancım amin tek temennim önce sağlıkları sonra bu 🙈
ucakla geciyosa hergun bindiririz gerekiyorsa 😀
insallah canim aynen oyle

Herkese merhaba dogum yapanlar sağlıkla büyütmeyi nasip etsin ❤ bnde yarına doğuma gidiyorum sezeryan 38+olrak oğlum.var 28aylik bukuzuda oğlum 😘😘epidural sezeryan olacağım bnm gibi olanlar varmı acaba ❤
ilk dogumumu epidural sezeryan oldum , ikincisi genel.anestezi olucak insallah ,allah saglikla kucagina almayi nasip etsin

Sancılarım artmış kızlar yarın alıyor bizi de dr. Korkum azalsa da geçmedi, bize de dua edin ihtiyacımız var ...
Yarın bende doğuma giriyorum kızlar.cmtsi doğum yapacak baya kişi var sanırım. Beni de baya bi korku ve heyecan aldı. İnşallah sağlıcakla bebişlerimlze kavuşuruz🥰😍 dua edin bizlere kızlar😘
Sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🙏 güzel haberlerinizi bekliyoruz 🥰

Bende yürekten normal doğuracağıma ve doğumumun güzel gececegine çok inanıyordum açıkçası hayırlısı tabi nasip diyelim başka bı doktorada gitmeyi düşünüyorum bakalım bu haftadan sonra kabul ederlermi bakalım hiç bilmiyorum ama
Benim doktorum tüp bebek eğitimi için Ankara’ya gidiyor sürekli artık hastanede değil . Çok sinirim bozuldu . Diyelim ki doğum başladı doktor Ankara’da arada 3.5 saatlik yol var . 38. Haftada yapılır mı bu . Oluyor işte . Bende ihtimaller dahilinde doğum yapmamak için B seçeceği oluşturdum başka doktorla görüştüm . Doğumu burada sizin kontrolünüzde yapmak istiyorum . Uygun mudur dedim. O da kabul etti sağolsun. Bence şansını dene . Başka doktorda kabul edebilir ama , doğum esnasında bebek küçük olduğu için oksijen sıkıntısı çekecekse örneğin , yada herhangi bir komplikasyon oluşma riski varsa hiç durma. Al bebişini koynuna . Bak 6 yıldır da evlisiniz . Bebeğinle taçlandir kendini 🙏🏼 2. Doktor önerisi de aynı cümleler içerirse hiç düşünme . Sağlıkla kavuşmanızı dilerim

Ya kızlar bu sancı nasıl bişey benim bu akşam karnım ağrıyo gibi belim ve kasıklarımda da ağrı var bebek hareket ettikçe sanki ağrım azalıyor bi rahatlama geliyor durunca yine karnım kasılıyor gibi🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️ Önümüzdeki 2 gün doğurmamam lazım eşim şehir dışına gidiyor ve yarın gece gelecek doğumu kaçırırsa çok üzülürüm inşallah sancı değildirr🙏🙏

Bende bugün kontrole gittim. 2 cm açıklık varmış 😍 ama sanci falan hic bisey yok. Beklemedeyim hala. Acaba ne zaman gelecek oglusum :KK17:
Açıklık olduğunu alttan muayene ile mi anladılar canım yani merak ettiğim açıklığı niye kontrol etme gereği duydu doktor ultrasonda yada nst de bişey mi çıktı

X