Hanımefendinin düşüncesini ben de doğru bulmuyorum. Ancak çok üstüne gitmiyor musunuz sizce de? Bir şey bir kere söylenir. Ve konu kapatılır. Bu kadar türetmek lüzumsuz. Hassasiyetinizi anlıyorum ama sinirlerim bozuldu diyecek kadar diretmenin ve içselleştirmenin de alemi yok.Ve bu instagram sayfasından bu kadar bilgi dolduğunuz için saygı duydum gerçekten :) sizinle yarışacak kadar bilgimiz yok maalesef o instagram sayfasından sonra bunu iyice anladım :) iyi günler diliyorum tekrar.
Hanımefendinin düşüncesini ben de doğru bulmuyorum. Ancak çok üstüne gitmiyor musunuz sizce de? Bir şey bir kere söylenir. Ve konu kapatılır. Bu kadar türetmek lüzumsuz. Hassasiyetinizi anlıyorum ama sinirlerim bozuldu diyecek kadar diretmenin ve içselleştirmenin de alemi yok.
Aşıların yan etkilerini çocuğumuzun bağışıklığını güçlü tutarsak atlatabilir diye düşünüyorum. Bağırsaklarını iyileştirelim anne sütü nasıl kalitesi arttırılır mesela probiyotik beslenen anbenin sütü... kemik suyu içen annenin sütü.. turşu suyu.. bağışıklığı güçlü olan bebekler daha kolay atlatır hatta etkilenmeye de bilir. Benim görümcem de aşı yaptırmadı. Rotaya yakalandı kızı. Büyük sorumluluk gerçekten. Bi ara bende dülünmüştüm yaptırmam diye. Ama artılarını eksilerini düşümdüm ve artıları daha ağır bastı. Bakın aşı zararsız demiyorum umarım anlatabilmişimdir. Çok zor karar evet haklısınız..gerçekten bende iyi niyetimle yazıyorum bu konuda zaten çok kararsızım yazdıklarınız tabiki mantıklı geliyor ama peki bu kadar 'aşı reddi' yapan aileler neden yapıyor? yokmu onlarında geçerli sebepleri? yada bazı hastalıklar gerçekten aşılardan sonra olan komplikasyonlardan dolayı olamazmı? yani ben şu an sorguluyorum. her iki tarafıda okuyorum okumuyorum sanmayın sakın. buraya yazarkende kesinlikle kötü niyetle yazmadım. hatta okuduklarım iyi bile geldi. ama araştırmayı bırakmıcam. anlamıyorum gerçekten kusursuz yaratıldığına inandığımız bir varlığın daha doğduğu ilk dakikalarda başlayan içeriğinin bile nerden geldiğini bilmediğimiz sadece o hastalığa karşı direnç oluşturduğunu bildiğimiz ve inandığımız o aşıları yaptırmak gerçekten doğrumu?
tuvalette yaşıyorum desem yeridirCok sık wc cikanlar var mi?
Inanılmaz sık çıkıyorum, cok su ictigim icin bu bi etken ama wc aralari neredeyse 10 dk oluyor bazen :)
canım hiç fikrim yok bunlar hakkında, internetten bakmak da sağlıklı değil, doktoruna göstermeyi bekle bence.Arkadaşlar test sonuçlarından anlıyomunuz yüksek değerler var araştırıyorum ama bi sorunuca varamadım ya diğer kan değerlerim normal dedi doktor ama bunlar bugün çıktı
Ben malesef. Özellikle geceleri kabus gibi. Sabah kalkana kadar rahat bi 4 5 kere kalkıyorumdur. Belki bazen daha fazla. Sürekli uykum bölünüyor. Çok sinir bozucuCok sık wc cikanlar var mi?
Inanılmaz sık çıkıyorum, cok su ictigim icin bu bi etken ama wc aralari neredeyse 10 dk oluyor bazen :)
Kendiniz söylüyorsunuz çocuk hanimefendisininse sizi de bu kadar enterese etmemeli. Fazla atarlısınız. Bu kadar sinir bünyeyi yorar.Üstüne gidilen bi durum yok, karşılıklı fikirlerimizi söyledik ve konuyu kapattık. Gerisi kendisi ve vicdanıyla alâkalı. çocuk hanımefendininse sinir de benim, bozulduysa ve sohbeti kendi adıma bu sebeple kapatıyosam bunu açıklamamak için bi sebebim yok, iyi akşamlar.
Araştırıyorum ama kızamıkçık mesela daha önce geçirmiş görünüyorum pozitif diyo onu anladım ama yüksek baya onu anlamadım neyse canım en sağlıklısı o sanırım haftaya kadar beklemelimiyim bilemiyorum onu pazar nöbetci ama nöbetteyken bile doktora ulaşmak çok zor 25 hasta bekliyo oluyo saatlerce bekliyosun devlet hastanesi gibi resmen dün başka bi hastaneye gittim yine yoğundu nöbetciydi ne yapıyım onu bekleyemem ki saatlerce yada randevu gününü beklicem bu durumda ayrı bi can sıkıcı ya başka böyle bişey yaşayan varmıdırcanım hiç fikrim yok bunlar hakkında, internetten bakmak da sağlıklı değil, doktoruna göstermeyi bekle bence.
Anti rubella kızamıkçıga bağısıklıginiz oldugunuArkadaşlar test sonuçlarından anlıyomunuz yüksek değerler var araştırıyorum ama bi sorunuca varamadım ya diğer kan değerlerim normal dedi doktor ama bunlar bugün çıktı
Anti hbs __ hepatit b ye bağışıklığinızin oldugunuArkadaşlar test sonuçlarından anlıyomunuz yüksek değerler var araştırıyorum ama bi sorunuca varamadım ya diğer kan değerlerim normal dedi doktor ama bunlar bugün çıktı
Ayyy bende aynı şeyi anladım o zaman canım internetten baktım bendeAnti rubella kızamıkçıga bağısıklıginiz oldugunu
Anti hbs __ hepatit b ye bağışıklığinızin oldugunu
Anti cmv----- enfeksiyonun daha önce geçirildigi
Anti rubella---kizamikciga bağısikliginizi gösteriyormuş
Internetin yalancısıyım.sıkıntı yok gibi geldi bana ama bildigimden degil
Bünye de benim :)Kendiniz söylüyorsunuz çocuk hanimefendisininse sizi de bu kadar enterese etmemeli. Fazla atarlısınız. Bu kadar sinir bünyeyi yorar.
arkadaş yazmış bak sende aynı şeyi anlamışsın zaten internetten bakınca, endişe edecek bir durum yoktur korkma. ay benim doktorum kan testi bile yapmadı hiç bende sormadım, bu ikinci hamileliklerde insan daha mı rahat oluyo acaba benimki de aşırı bi rahatlıkAraştırıyorum ama kızamıkçık mesela daha önce geçirmiş görünüyorum pozitif diyo onu anladım ama yüksek baya onu anlamadım neyse canım en sağlıklısı o sanırım haftaya kadar beklemelimiyim bilemiyorum onu pazar nöbetci ama nöbetteyken bile doktora ulaşmak çok zor 25 hasta bekliyo oluyo saatlerce bekliyosun devlet hastanesi gibi resmen dün başka bi hastaneye gittim yine yoğundu nöbetciydi ne yapıyım onu bekleyemem ki saatlerce yada randevu gününü beklicem bu durumda ayrı bi can sıkıcı ya başka böyle bişey yaşayan varmıdır
Napsaydik yani,bu tertemiz,oh mis gibi kafayi tebrik mi etseydik.Kimse kusura bakmasin boyle sacmaliklari ortaya atip bravo denmesi beklenemez.Eger sadece kendisinin cocugunu ilgilendiren bir durum olsaydi bir yerde bize ne derdik.Bu kadar sinir bence de bunyemizi bozdu.O yuzden daha fazla uzamasin bu mevzu,yeter.Kendiniz söylüyorsunuz çocuk hanimefendisininse sizi de bu kadar enterese etmemeli. Fazla atarlısınız. Bu kadar sinir bünyeyi yorar.
26 Şubat tahmini 40 haftasi 28 Şubat ta doluyor sat ne zaman senin?Canım benimde doğumum 26 şubat gözüküyor Allahın izniyle ama ben daha bugün 6+0 oldum senin nasıl 6+4
O değilde 3. Dünya ülkeleri bize aşı gönderin diye neredeyse yalvarirken bizim burada hala bunları konuşmamız ne bileyim bazen gerçekten de hayatı sorgulatiyor.daha önceki mesajlarımda anlattım, çevremizde çok tehlikeli şeylere maruz kalıyoruz. aşının milyonda bir görülebilecek bir yan etkisi için gruplar kurup insanların kafasını karıştırmaktansa o aşı karşıtı insanlar keşke çevremizdeki bu tehlikeleri nasıl önleriz, nasıl dünyayı daha güzel bir yer haline getirebiliriz diye düşünüp birşeyler yapsa. ben mesela bunun için elimden geleni yapıyorum.
bir aşıdaki cıva miktarı bir insana zarar verecek boyutta değildir ve tekrar sölüyorum bunu savunan bilim adamı da olsa BİLİMSEL OLARAK KANITLANMAMIŞ argümanlara göre savunur. o zaman sence hastalıktan kırılan ülkeler aşılardan sonra bu hastalıklardan dolayı tek bir kayıp vermemişse, bu hastalıkların kökü kurutulmuşsa sen çocuğuna aşı yaptırır mısın, yoksa hiç bir kanıta dayanmayan bir kaç kendini bilmez aşı karşıtı grubun dediğine mi inanırsın? daha başka birşey söylemeyeceğim bu konuda.
Napsaydik yani,bu tertemiz,oh mis gibi kafayi tebrik mi etseydik.Kimse kusura bakmasin boyle sacmaliklari ortaya atip bravo denmesi beklenemez.Eger sadece kendisinin cocugunu ilgilendiren bir durum olsaydi bir yerde bize ne derdik.Bu kadar sinir bence de bunyemizi bozdu.O yuzden daha fazla uzamasin bu mevzu,yeter.