Araştırdığım kadarıyla bu hastalıklara bağışıklığın olduğu anlamına geliyor pozitif çıkan değerler, ama için rahat değilse başka bir Dr a sonucumu göstermek istiyorum diye bı sor şansını dene hatta rubella pozitif yazıyor ne demek bu diye sor endiselendigini görünce bakma ihtimalleri daha yüksek olur benceArkadaşlar test sonuçlarından anlıyomunuz yüksek değerler var araştırıyorum ama bi sorunuca varamadım ya diğer kan değerlerim normal dedi doktor ama bunlar bugün çıktı
İnşallah canım ister bidahaki gittiğinde kesinarkadaş yazmış bak sende aynı şeyi anlamışsın zaten internetten bakınca, endişe edecek bir durum yoktur korkma. ay benim doktorum kan testi bile yapmadı hiç bende sormadım, bu ikinci hamileliklerde insan daha mı rahat oluyo acaba benimki de aşırı bi rahatlık
Araştırdığım kadarıyla bu hastalıklara bağışıklığın olduğu anlamına geliyor pozitif çıkan değerler, ama için rahat değilse başka bir Dr a sonucumu göstermek istiyorum diye bı sor şansını dene hatta rubella pozitif yazıyor ne demek bu diye sor endiselendigini görünce bakma ihtimalleri daha yüksek olur bence
Günaydın arkadaşlar, bende dün kendimi kötü hissettim ilk gebeliğim hem heyecan hem korku var içimden atamıyorumda dün dayanamadım hastaneye gittim bebegi görelim en azından dedim çok şükür herşey yolundaydı hatta ellerini oynatışını gördük resmen bize el sallıyodu yavrucum ama rahat olamıyorum nedense 12. Haftaya kadar doktor gelmene gerek yok demişti ama dün gittim 12. Haftaya kadar nasıl dayanırım bilmiyorum artık
Miğde bulantım yok aslında buda beni korkutuyodu
Ama fena halsizlik var öğlen uykusu oluyo fena bazen kolumu kaldırıcak halim olmuyo iştah yok fazla çok şükür ama abur cubur çekiyo canım yiyiyorumda bazen inşallah zararı olmaz
Rabbim şu zamanlarımızı hayırlısıyla atlatmayı nasip etsin inşallah
kızlar çocuklarınıza aşı yaptırmayı düşünüyomusunuz ben düşünmüyorum
Kızlar bu konuya hamile olup yazmak cok guzeldi... Allah hepinizi yavrunuza kavustursun... ben yarin kurtaja gidiyorum, hakkımda hayirlisi buymus, beebegim kalbini duyamadim bile 5 haftalık kalmış gelişimi durmus yani yolk kesesi buyuktu ondan olmus 2 doktor ayni seyi soyledi... kendinize iyi bakinF fromturkan evet canım ne yaptın bi gelişme var mı?
Yazdim canım basima gelenleri bir onceki mesajda
kızlar şubatta doğum yapacak annelerin face grubu var mı bir tane buldum ama buradakilerin kurduğu bir grup mu bilmiyorum. ilk bebeğimde forumdan anneler toplanıp kurulmuştu ve hala çok yararlı her aşamada sadece hamilelik değil doğum sonrası bebek bakımıyla ilgili de paylaşımlar ve sorularla çok yardımcı oluyoruz birbirimize. buradaki destek çok güzel. hepimiz bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alalım inşallah
Kızlar bu konuya hamile olup yazmak cok guzeldi... Allah hepinizi yavrunuza kavustursun... ben yarin kurtaja gidiyorum, hakkımda hayirlisi buymus, beebegim kalbini duyamadim bile 5 haftalık kalmış gelişimi durmus yani yolk kesesi buyuktu ondan olmus 2 doktor ayni seyi soyledi... kendinize iyi bakinsevgilerimle
Turkan yasadigin cok zor arkadasim.Cok gecmis olsun.Sakin umudunu kaybetme olur mu, inan bunu laf olsun diye demiyorum.Ben bunu 3 kez yasadim.Onlar da saglikli olmadigi icin sonlandi.Bir de doguma bir hafta kala kaybettim.Onun acisi elbette cok daha zordu.Sen de evladina kavusacaksin.Buna inan.Kendini toparlayip yoluna devam edeceksin.Kızlar bu konuya hamile olup yazmak cok guzeldi... Allah hepinizi yavrunuza kavustursun... ben yarin kurtaja gidiyorum, hakkımda hayirlisi buymus, beebegim kalbini duyamadim bile 5 haftalık kalmış gelişimi durmus yani yolk kesesi buyuktu ondan olmus 2 doktor ayni seyi soyledi... kendinize iyi bakinsevgilerimle
çok üzüldüm senin adına canım.. ama gerçekten bu dönemde kaybedilen bebekler sağlıksız olduğu için düşük oluyor zaten. biliyorum böyle demesi kolay, yaşamak çok zor ama inan bende hala her an herşey olabilir diye düşünerek yaşıyorum hamileliğimi. Allah sana bir dahakine sağlıklı bir bebek nasip etsin inşallah.Kızlar bu konuya hamile olup yazmak cok guzeldi... Allah hepinizi yavrunuza kavustursun... ben yarin kurtaja gidiyorum, hakkımda hayirlisi buymus, beebegim kalbini duyamadim bile 5 haftalık kalmış gelişimi durmus yani yolk kesesi buyuktu ondan olmus 2 doktor ayni seyi soyledi... kendinize iyi bakinsevgilerimle
Evet cok sukur ki erken belli olmus... cok tesekkur ederim destek oldugun icinCanım benim çok üzüldüm ama hayırlısı böyleymiş demekki. Sıkma canını zaten gebeliklerin ilk 12 haftasında %15i kaybediliyomuş, o yüzden daha ben de tam adapte olamadım aslında her an her şey olabilir diye. Yine de bu kadar erken farkedildiği için şanslısın. Allah en yakın zamanda bir bebek nasip edecek inşallah üzülme lütfen
Evet cok sukur ki erken belli olmus... cok tesekkur ederim destek oldugun icinAllah herdaim yardimcin olsun eger yine hamile olursam bu konuda paylasicam, burasi benim icin ozeldi
Canım ya... benim yasadklarm seninkinin yaninda cok kucuk kalır.. ben ilk kez hamile kaldim ve boyle oldu, sen çok guçlu birisin takdir ettimTurkan yasadigin cok zor arkadasim.Cok gecmis olsun.Sakin umudunu kaybetme olur mu, inan bunu laf olsun diye demiyorum.Ben bunu 3 kez yasadim.Onlar da saglikli olmadigi icin sonlandi.Bir de doguma bir hafta kala kaybettim.Onun acisi elbette cok daha zordu.Sen de evladina kavusacaksin.Buna inan.Kendini toparlayip yoluna devam edeceksin.
Amin , canım ❤ sen kotu seyler dusunme lutfen , bunu yapmayin hamile hanimlar hepinize soyluyorum sakın kotu dusunmeyin vaktinde kontrole gidin aksatmayin sakin...kotu dusununce kotu oluyor ..ben vaktinde kontrolumu aksatmadim o yuzden cabuk belli oldu yine her sey icin cok sukur Rabbime, isyan etmek bana dusmez ❤ sen de hep iyi dusunçok üzüldüm senin adına canım.. ama gerçekten bu dönemde kaybedilen bebekler sağlıksız olduğu için düşük oluyor zaten. biliyorum böyle demesi kolay, yaşamak çok zor ama inan bende hala her an herşey olabilir diye düşünerek yaşıyorum hamileliğimi. Allah sana bir dahakine sağlıklı bir bebek nasip etsin inşallah.
Amin canim amin hepimiz insallah.Hayirli haberlerini bekleyecegiz.Canım ya... benim yasadklarm seninkinin yaninda cok kucuk kalır.. ben ilk kez hamile kaldim ve boyle oldu, sen çok guçlu birisin takdir ettimevet ben de senin gibi yoluma devam edicem guclu olmam lazim ...her sey daha guzel olucak hepimiz icin insaAllah saglicakla yavruna kavusursun
sağol canım benim, allah gönlüne göre versinAmin , canım ❤ sen kotu seyler dusunme lutfen , bunu yapmayin hamile hanimlar hepinize soyluyorum sakın kotu dusunmeyin vaktinde kontrole gidin aksatmayin sakin...kotu dusununce kotu oluyor ..ben vaktinde kontrolumu aksatmadim o yuzden cabuk belli oldu yine her sey icin cok sukur Rabbime, isyan etmek bana dusmez ❤ sen de hep iyi dusun