Kizlar nasil gidiyor hamilelikleriniz ben 1 sene ugrastim bazen hala inanamiyorum hep tedirginim bir hareketlerini hissetsem tamamen rahatlicam ayrica tatli mi yiyorsunuz eksi aci mi ben gebelikten önce tatli hastasiydim uyanir uyanmaz agzima tatli atiyordum suan cok az yiyorum yine ama aci tuzlu eksi daha cok seviyorum
Kizlar nasil gidiyor hamilelikleriniz ben 1 sene ugrastim bazen hala inanamiyorum hep tedirginim bir hareketlerini hissetsem tamamen rahatlicam ayrica tatli mi yiyorsunuz eksi aci mi ben gebelikten önce tatli hastasiydim uyanir uyanmaz agzima tatli atiyordum suan cok az yiyorum yine ama aci tuzlu eksi daha cok seviyorum
Bende de var tedirginlik. 10.haftam bitti. 7 den sonra gitmedim hiç doktora. Merak ediyorum. Benim tatlıyla çok aram yoktu zaten. Canım hep ekşi şeyler istiyor.
Vallahı tıksıntı bulantı ve kusmalardan yemek yemek rüyalarımda hayal oldu artık Ekşi seyler atıyorum agzıma hep bastırdığı için bunun cinsiyet ile daha alakası yoktur annemde kalıyorum oyuzden daha iyiyim ama yemek yemek işkence canım hıc bişey istemiyorum neyse bakalım ☹ İyi olsun bebiş sadece ona odaklıyım kötü ve zor günler geçirince diken üstünde olmak hayal bile kuramamak yaşantım bu şu aralar ☹Ama içim heyecanlı ve mutlu herşey çok güzel olucak inanıyorum
Gunaydin kizlar :) ben de 33 yasindayim. Insallah ilk bebegim olacak. Bir onceki bebegimi kaybettigim icin cok gerginim ben de. Psikologum :) Yarismaci arkadaslarima basarilar dilerim
Gunaydin kizlar :) ben de 33 yasindayim. Insallah ilk bebegim olacak. Bir onceki bebegimi kaybettigim icin cok gerginim ben de. Psikologum :) Yarismaci arkadaslarima basarilar dilerim
Merhaba arkadaşlar 36 yaşındayım 5 yaşında bir kızım var. Sigortacıyım bende.midemiz biraz yoluna girsin o Zaman sohbetler artar bizim bir sonraki randevu 2 temmuz o zaman cinsiyeti öğreniriz belki
Burası daha aktif aslında hepimiz burada toplansak daha iyi olur belki ❣
Bende İstanbuldayım, 28 yaşındayım 3 yaşında oğlum var. Farklı sebeplerden kayıplarım var inşallah 12 haftayı sağlıkla tamamlayabilrisem bende rahat nefes alabilicem
Ortak noktalarımız çok kızlar farkındamısınız yaşlarımız ve nerdeyse hepımızın çocukları var çok şükür bendede 12 haftaya gelmıs ıkı kayıbım var oyuzden bende 12 atlatsam dıyorum igne ile tedavıdeyım inş korkularımız geride kalıcak
soruyu soran ben ama bilgi vermeyen yine ben. istanbuldan katiliyorum 35 yasindayim 9 yasinda biroglum var. avukat yaninda calisiyorum.hamilelikten sonra isten cikartildim.eve alismaya calisiyorum.bicogumuzun genelde 30 yas ustu ve cocugu var.ondan sessiz galiba buralar.