2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar nasil gidiyor hamilelikleriniz ben 1 sene ugrastim bazen hala inanamiyorum hep tedirginim bir hareketlerini hissetsem tamamen rahatlicam ayrica tatli mi yiyorsunuz eksi aci mi ben gebelikten önce tatli hastasiydim uyanir uyanmaz agzima tatli atiyordum suan cok az yiyorum yine ama aci tuzlu eksi daha cok seviyorum

Ben bulantılardan daha aşermeye geçemedim ama ekşi acı şeyler sanki bulantımı azaltıyor tatlı hiç yemek istemiyorum

Bende de var tedirginlik. 10.haftam bitti. 7 den sonra gitmedim hiç doktora. Merak ediyorum. Benim tatlıyla çok aram yoktu zaten. Canım hep ekşi şeyler istiyor.

benim belli olmuyor herturlu yiyorum.

hareketlensin buralar kim hangi şehirden katiliyor yas kac kaçıncı cocuk meslek ne tanisak mi birbirimizi. madem az ve oz kisiyiz

benim belli olmuyor herturlu yiyorum.

hareketlensin buralar kim hangi şehirden katiliyor yas kac kaçıncı cocuk meslek ne tanisak mi birbirimizi. madem az ve oz kisiyiz
Tanışalım. 30 yaşındayım. Öğretmenim. Midyat'ta yaşıyorum. 2. çocuğum olacak inşallah. 6 yaşında bir kızım var. Siz?

Vallahı tıksıntı bulantı ve kusmalardan yemek yemek rüyalarımda hayal oldu artık Ekşi seyler atıyorum agzıma hep bastırdığı için bunun cinsiyet ile daha alakası yoktur annemde kalıyorum oyuzden daha iyiyim ama yemek yemek işkence canım hıc bişey istemiyorum neyse bakalım ☹ İyi olsun bebiş sadece ona odaklıyım kötü ve zor günler geçirince diken üstünde olmak hayal bile kuramamak yaşantım bu şu aralar ☹Ama içim heyecanlı ve mutlu herşey çok güzel olucak inanıyorum

Bursa dayım 33 yaşındayım 7 yaşında bi kızım var ev hanımıyım ...

Merhaba arkadaşlar 36 yaşındayım 5 yaşında bir kızım var. Sigortacıyım bende.midemiz biraz yoluna girsin o Zaman sohbetler artar bizim bir sonraki randevu 2 temmuz o zaman cinsiyeti öğreniriz belki

Hepimizin yaşı yakın birbirine bende urfadayım 30 yaşındayım 12 yaşında kızım 8 yaşında oğlum var 3. Bebiş olucak inşallah şifa ev hanımıyım

Burası daha aktif aslında hepimiz burada toplansak daha iyi olur belki ❣
Bende İstanbuldayım, 28 yaşındayım 3 yaşında oğlum var. Farklı sebeplerden kayıplarım var inşallah 12 haftayı sağlıkla tamamlayabilrisem bende rahat nefes alabilicem

Ortak noktalarımız çok kızlar farkındamısınız yaşlarımız ve nerdeyse hepımızın çocukları var çok şükür bendede 12 haftaya gelmıs ıkı kayıbım var oyuzden bende 12 atlatsam dıyorum igne ile tedavıdeyım inş korkularımız geride kalıcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…