• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar benim hamileligim rahat geciyor cok sükür kusmam bulantim cok olmadi 2 gündür istahim cok acik öyleki yemek yiyorum 1 saat sonra bayilcakmis gibi oluyorum karnim kaziniyor bende de mi seker var acaba

Kizlar benim hamileligim rahat geciyor cok sükür kusmam bulantim cok olmadi 2 gündür istahim cok acik öyleki yemek yiyorum 1 saat sonra bayilcakmis gibi oluyorum karnim kaziniyor bende de mi seker var acaba
bende sen gibiyim yemek yiyorum 1 saat sonra midem kaziniyor meyveyle findik fistikla bastirmaya calisiyorum yok olmuyor illa ekmek yicem.sut bastiriyor ama o ekmek illa yenecek. ilk hamilelikte 46ile hamilekalip 58 le doguma girdim simdi 50 kiloyum bu gidisle 60 kg yi gecerim 😣😣😣😣

Ne güzel en azından yiyebiliyorsunuz ben bulantıdan hiç bişi yiyemiyorum açlıktan başım dönüyor artık😔

Hanımlar saç dökülmesi sorunu yaşayan var mı ? Sağa dönsem saç sola dönsem saç kel kalıcakmışım gibi hissediyorum 🤦🏻‍♀️

Günaydın arkadaşlar dünden beri kaplamamın altında ki dişim çok felaket ağrıyo dişçiye gittik apse olmuş largopen antibiyotik ve minoset verdi dün gece içtim ama geçmiyor doğal bitkisel tavsiye edeceğiniz bişey var mı acill 🥴🤢

Günaydın arkadaşlar dünden beri kaplamamın altında ki dişim çok felaket ağrıyo dişçiye gittik apse olmuş largopen antibiyotik ve minoset verdi dün gece içtim ama geçmiyor doğal bitkisel tavsiye edeceğiniz bişey var mı acill 🥴🤢
Tkisel yöntemle iltihapı yokedemezsin malesef. Dr nin verdiği ilaçları içmen lazım

Benim haftalardır karnımın içinde farklı bölgelere kramp gibi şeyler giriyor. Canımı çok acıtıyor. Hareket etmemi engelliyor. Sonra uzanınca geçiyor. Dr karnımdan ultrasanlo baktı ben acaba kist varda o mu ağrı yapıyor dedim. Şükür kist yok. Acaba birde genel cerraha mı gitmeliyim? Kasık fıtığı falan yoktur inşallah

Günaydın kızlar... karne alır almaz anneme attım kendimi evin kokusu kıza yemek hazırlıcak olmak yok yapamadım🤷‍♀️ Simdi annem hep önüme yiyecek getırıyor mutfaga gırmedıgım için bayılmıcak kadar yiye biliyorum kızımda dolanıyor... bakalım herşey yolunda gitsin inş da ben bir müddet annemdeyim

Kızlar biraz şimdi şubat annelerine baktım ayy bizi sollamışlar 😆sohbet muhabbet 🤩

Kızlar biraz şimdi şubat annelerine baktım ayy bizi sollamışlar 😆sohbet muhabbet 🤩
Moderatörler asıl ocak anneleri sayfasını çoook geç açtıkları için herkes kendi grubunu kurdu, çok dağıldı ocak anneleri. En başından beri diyorum, 2 yıldır gördüğüm en sessiz grubuz.

Moderatörler asıl ocak anneleri sayfasını çoook geç açtıkları için herkes kendi grubunu kurdu, çok dağıldı ocak anneleri. En başından beri diyorum, 2 yıldır gördüğüm en sessiz grubuz.
Gercekten 2011 den beri çok grupta yer aldım ... özellıkle ay olarak anneler grubu nun en sessız ayı biziz sanırım 😬 çok azız zaten normal grup gibi 🤔bu kadar ocak annesi olmaz herhalde 😆

Aynen öyle malesef burdan birşeyler soruyorum merak ettiğim için hiçbirine yanıt alamıyorum. Başka şeyler için kkyi takip edicem ama hamilelikle ilgili konular için farklı bir foruma üye oldum çünkü kimseden ses soluk yok o zamanda takipte olmanın manası yok.

bende sen gibiyim yemek yiyorum 1 saat sonra midem kaziniyor meyveyle findik fistikla bastirmaya calisiyorum yok olmuyor illa ekmek yicem.sut bastiriyor ama o ekmek illa yenecek. ilk hamilelikte 46ile hamilekalip 58 le doguma girdim simdi 50 kiloyum bu gidisle 60 kg yi gecerim 😣😣😣😣
Evet süt bastiriyor acligimi benimde ama tartida kilom degismiyor az az sık sık yedigim icin 3. Ayda 1 kilo aldim sadece oda ilk ay 2 aydir kilom sabit 58 le hamile kaldim insallah 65 le bitiririm

Back