• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Kızım ve oğlum var çok şükür kızımda yemeklerden tiksinmiştim oğlumda çok iyidim iştahım iyidi bu hamilelik çok zor geçiyor o yüzden cinsiyetini çok merak ediyorum
Bnm de 2 oğlum var bunu hiç tahmin edemiyorum ama meraktan çatlamazsam iyidir 🙈 çevremdeki herkes eşim ve çocuklarım da dahil kız 👧🏼 diyo bakalım ne olcak hayırlısı İnşAllah

BEnde iki oğlumda sabah bulantıları ve kusma yaşamıştım bunda az bi bulantım oldu kusma olmadı çok şükür (ztn bulantı kusma durumuyla cinsiyetin alakası yokmuş youtube dan uzman dr dinledim) bu hafta daha iyiyim kokulara karşı hassasiyet oldu sadece cinsiyetini çok merak ediyorum iki oğlandan sonra bakalım ne olacak hayırlısı olsun inşAllah
Hayırlısı olsun. 😊 Ben de çok merak ediyorum cinsiyetini. Kızmış gibi geliyor.

Demek ki her hamilelik farkli.. Hayirlisi olsun insallah..:-)
Bu arada hamileliginiz ile ilgili şeyleri not ediyor musunuz:) ben oglumda ilk hamile oldugumu hangi gun ogrendim, ilk defa kese ne zaman goruldu bebek ne zaman goruldu kalp atisi ne zaman duyuldu herseyi not etmistim. Size de öneririm..ozellikle ilk kez anne olacaklara :-)

Bnm de 2 oğlum var bunu hiç tahmin edemiyorum ama meraktan çatlamazsam iyidir 🙈 çevremdeki herkes eşim ve çocuklarım da dahil kız 👧🏼 diyo bakalım ne olcak hayırlısı İnşAllah
İnşallah kız olur kız annesi olma dugusunuda tadarsın bende gönlümden erkek geçiyor benim erken menepoz riskim var o yüzden iki oğlum bi kızım olsa çok mutlu olurum rabbim gönlümüze göre versin inşallah 🙏🏻😊

Ben de tam tersi cok cabuk acikiyor ve yiyorum. Kizimda gebelik sekeri cikmisti. Kilolu da dogmustu sekerden dolayi. Acikmam yine sekerden mi bilmiyorum. Olcturmem gerekir mi acaba? Kizimda 18-20 kg almistim. Bunda dikkat etmek ve fazla almamak istiyorum ama bu gidisle mumkun degil gibi.
gebelik sekeri oldugunu nasil ogrendin.bu hamileligimde bende de cok kan sekerim dusuyor galiba
Bu arada hamileliginiz ile ilgili şeyleri not ediyor musunuz:) ben oglumda ilk hamile oldugumu hangi gun ogrendim, ilk defa kese ne zaman goruldu bebek ne zaman goruldu kalp atisi ne zaman duyuldu herseyi not etmistim. Size de öneririm..ozellikle ilk kez anne olacaklara :-)
ben herseyi saklayip klasor yapmistim.idrar testi dahil 😁😁

İnşallah kız olur kız annesi olma dugusunuda tadarsın bende gönlümden erkek geçiyor benim erken menepoz riskim var o yüzden iki oğlum bi kızım olsa çok mutlu olurum rabbim gönlümüze göre versin inşallah 🙏🏻😊
İnşAllah diyim yani bunu ne kdr çok istediğimi anlatamam ☺️ evlenmeden önceden beri kız bebekleri kız çocuklarını çok seviyorum ama yinede Rabbim hayırlısını versin sağlıklı olsun da Rabbim görüyo biliyo
Bu arada hamileliğimin başından beri et yiyemiyorum yani tiksinti mi bilmiyorum ama et kıyma görmek istemiyorum 😐😑

Mide bulantısı olanlara İnşAllah faydası olur

Eklentiler

• 22CDF57B-2080-4BFA-8EF8-6600517F198E.jpeg
    22CDF57B-2080-4BFA-8EF8-6600517F198E.jpeg
    127,3 KB · Görüntüleme: 24
Kızımda not etmemiştim ama her şeyi kadınlar kulübüne yazmışım. Arada 6 yıl önceye gidip okuyorum 😂

Hanımlar bişi sorucam bu sabah rüyamda kız kardeşimle dışarı çıkıyoruz kavuncunun yanına gidiyoruz canım çok çekiyor bende para YÖK kıZ kardeşimden alıyorum kavun alıyoruz kavuncu bize dilimleyip veriyor ikimizde yiyiyoruz ama nasıl tatlı güzel kavun diyorum bundan sonra kocam senden kavun alsın çok güzel sapsarı olgun rüya tabirleri erkek bebek diyor bu arada kız kardeşimde 9 haftalık hamile sizce anlamı ne siz gördünüz mü böyle bi rüya çok etkisinde kaldım😊

Cok guzel bir rüya bence..hayirlara ciksin insallah. Demek ki her ikiniz de saglikla kucaginiza alacaksiniz yavrularinizi. Hayra yoralim oyle ciksin:-)

Ben bu limonu içsem sanırım gün boyu başımı kaldıramam.
Tansiyonum düşük benim, bunu içersem gün boyu dünya döner etrafımda:))
Sizin kaç tansiyon Benin’de hep düşük 8 9 çıkıyor

Hanımlar bişi sorucam bu sabah rüyamda kız kardeşimle dışarı çıkıyoruz kavuncunun yanına gidiyoruz canım çok çekiyor bende para YÖK kıZ kardeşimden alıyorum kavun alıyoruz kavuncu bize dilimleyip veriyor ikimizde yiyiyoruz ama nasıl tatlı güzel kavun diyorum bundan sonra kocam senden kavun alsın çok güzel sapsarı olgun rüya tabirleri erkek bebek diyor bu arada kız kardeşimde 9 haftalık hamile sizce anlamı ne siz gördünüz mü böyle bi rüya çok etkisinde kaldım😊

Evde iyiki kavun var yoksa rüyayı bilmem ama ben etkisinden çıkamayabilirdim😂
Şaka bir yana hayır olsun rüyanız gündüz niyetine diyelim 😊

Back