Anladım doğru son zamanlarda ne olacağı belli değil ne zor ya hem sağlıklı ol kilo alma ama bebek büyüsün kilonun fazlası zarar onu denk tut falanpeki beslenme konusunda neler önerdi bebeği beslemek için
Sağlıklı az beslenme yani.ekmek makarrna hamurişi abur cubur yok sulu yemek kuru baklagil yogurt meyve süt vs tüketimiZeytinyagli hafif ama.saglikli yemekler.. süt urunleri ozellikle peynir, ayran... hergun 1 porsiyon meyve... gereksiz yiyeceklerden kacinma... ya hamilelik sekeri cikmasinda asil o zaman zor.. arkadasim hamile.kaldigi kilodan daha zayif girmisti doguma oyle bi diyet listesi verdiler. Gerci bebek cok saglikli dogdu ama kizcagiz cok zorlandi
Canim idrarin ne gibi kokuyor balik gibi mi meselaKızlar sanırım idrar yolu enfeksiyonum geçmedi lokasit yüksekliğinden 2 adet fitil kullandım ama geçmedi afedersiniz akıntım kokulu şekilde. Kokuyada hassasiyetim var. Fena durumdayım yani günde 2 defa duş alır oldum. Ne yapmam lazım varmı çaresi
Valla canım kokuyu tanımlayamıyorum ama pis kokuyor. Günde 2 litrede su içiyorum geçmediCanim idrarin ne gibi kokuyor balik gibi mi mesela
Aynen ve protein..Sağlıklı az beslenme yani.ekmek makarrna hamurişi abur cubur yok sulu yemek kuru baklagil yogurt meyve süt vs tüketimi
Canim bir doktora git bakteriyel bir enfeksiyon ya da mantar olabilirValla canım kokuyu tanımlayamıyorum ama pis kokuyor. Günde 2 litrede su içiyorum geçmedi
Fem freshin probiyotikli vajinal sampuani var onu deneyin..Kızlar sanırım idrar yolu enfeksiyonum geçmedi lokasit yüksekliğinden 2 adet fitil kullandım ama geçmedi afedersiniz akıntım kokulu şekilde. Kokuyada hassasiyetim var. Fena durumdayım yani günde 2 defa duş alır oldum. Ne yapmam lazım varmı çaresi
gozun aydin cok sevindimSonuclarim iyi cikti kizlar 1 ay sonra gel 4lu test yapacaz dedi üstümden yuk kalkti ya
Sagol canim korkmustum baya. Cinsiyeti ogrenmek icin baska bi doktora randevu alicam doktor 1 ay sonra gel dedi cinsiyeti de o zaman soyleyecekmisgozun aydin cok sevindim
Bende hic kilo almadim hatta vermişimbana gecen sefer dr 2li yapmamisti. 3lu ve ayrintili ultrason yapilmisti. ultrason icin buyuk olasilikla devletten randevu alamayacagim.ozele gidecegim.
ben hic kilo almamisim. 3 ayi 0 kiloyla atlattim. sonrasina bakicaz artik
CAnım dogru etıketledin
Sagol canim cocuklara biseyler dagitacam simdi oyle demistim :)
[/
Allah kabul etsin canım
soracam unuttum sen neden korktun bukadar.ben yaştan dolayi cekindimSagol canim korkmustum baya. Cinsiyeti ogrenmek icin baska bi doktora randevu alicam doktor 1 ay sonra gel dedi cinsiyeti de o zaman soyleyecekmis
Serbest hcg yuksek ciktigi icin canimsoracam unuttum sen neden korktun bukadar.ben yaştan dolayi cekindim
İç Çamaşırını ütüleyip giy canım ek olarakKızlar sanırım idrar yolu enfeksiyonum geçmedi lokasit yüksekliğinden 2 adet fitil kullandım ama geçmedi afedersiniz akıntım kokulu şekilde. Kokuyada hassasiyetim var. Fena durumdayım yani günde 2 defa duş alır oldum. Ne yapmam lazım varmı çaresi
WhatsApp mı maşallah daha 3 ay da gruplaşma olmuşHerkes whats app mi kacti kimse kalmamis burda...
Kontrolden geldik bizim kiz ellerini yumruk yapip suratina koymus resmen cekmeyin rahatsiz etmeyin der gibiydi.. ben 1,5 kilo almisim. Doktorum gluteni kes dedi. Bebiste 131 gr olmus.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?