2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar bizim de 14 haftamiz bitti bugün. Ikili tarama testimiz temiz çıktı cok şükür. Cinsiyeti söylemedi. Yan oturuyordu hic bozmadi pozisyonu. Başka bir doktor 2 hafta once erkek gibi demisti. Erkek olsa şimdiye netlesir miydi acaba diye düşünüyorum? Sanki erkekler genelde erken netlesiyor degil mi

Park yatak bana da en mantikli gelen seçenek açıkçası kış bebeği olunca pusetle arabaya koy çıkar rahat olur diye düşünüyorum ben o yuzden pusetli bakıyorum arabayı kisin sadece puset yaza da araba daha sık kullanılır diye düşündüm

Ikinci çocuksa sizin deneyimlerinizi dinlemek lazim ben aslında kraft pocket diye bir model beğendim hem puset takılıyor hem de katlandığında bayaa küçük bir bakabilirmisin kullanışlı mi anlarsınız bence

Sling bende düşünüyorum almayı çok kullanışlı görünüyor. Ilk bebek olunca bizde hiç eşya yok herşey baştan alınacak kafam o yuzden fena karisik

Kızlar merhaba ben kromozom testi ile cinsiyetini öğrendim ama henüz ultrasonda net bir şey söylemedi doktor ısrarla görmek istediğim için eşimin radyoloji uzmanı arkadaşına gidiyorum iki defadır ve dün bana cinsiyet net söylemek doğru değil çünkü ultrasonda oran yüzde 87 doğruluk payı varmış. Ve dün biraz araştırdım çok fazla erkek denilip kızı olanlar kız denilip oğlu olanlar olmuş. Ama dedi en net yani doğruluk oranı en yüksek ayrıntılı ultrasonda görünüyor dedi bu yüzden aklınızın bir köşesinde olsun tabi ki her zaman değil ama yanılmalar oluyoruz

Benim tatilde 1 hafta ağrımadı, düşünüyorum farklı ne yaptım ettim, yüzme ya da su iyi gelmiş olabilir bana da
Bnde cok yurudugumde flan herhalde cok agriyoo anlamiyorm ama geceyi berber geciriyorm ki cok erken ilerleym aylarsa ne olcak acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…