vay be devlet hastanesinde 5 te doktor oluyormuymus.Sevindim canim benimki 5te gelecekmis daha iki saatim var
Güvenmek zorundayız artık takmamaya çalışıyorum teşekkür ederimdoktoruna guveniyorsan kafana takma derim.
Hayir canim senden yuksek benim hcg 184 pap a 5.62vay be devlet hastanesinde 5 te doktor oluyormuymus.
bence seninki benden iyi. senin degerler benimkinden daha düşük.hayirli haberi biran once al sende
Vala bnde anlamdmm ki bu isibende agri degil kasılma oluyordu kramp giriyordu.oda gebeligin 7. aylarinda basliyor diye biliyorum. agri desiginiz icin duymadigimi soyledim
Park yatak bana da en mantikli gelen seçenek açıkçası kış bebeği olunca pusetle arabaya koy çıkar rahat olur diye düşünüyorum ben o yuzden pusetli bakıyorum arabayı kisin sadece puset yaza da araba daha sık kullanılır diye düşündümHayırlı olsun cinsiyet bıcır bıcır kız geliyorben büyüyen beşik ve normal çift taraflı kullanılan bebek arabası düşünüyorum travel sevmiyorum pusette 3 4 ay yatıyorlar ancak diğer bebeportu malesef 1 yasından sonra genelde küçük geliyor çocuk için o yüzden yenidoğandan itibaren kullanılan bebek arabaları en guzeli benım fikrim tabi
Ikinci çocuksa sizin deneyimlerinizi dinlemek lazim ben aslında kraft pocket diye bir model beğendim hem puset takılıyor hem de katlandığında bayaa küçük bir bakabilirmisin kullanışlı mi anlarsınız benceH Hercai14 yukarda alintiladim cevap yazmamisim :) ben ikinci cocugun tadini çıkarıyorum alisveris konusunda. Araba besik vs icin. Cinsiyet belli olunca kiyafet durumuna bakacagim artik. Erkek olursa benden rahati yok :) araba ben kraft twist air bebek arabasi almistim oglum iyice yuruyup arabayi birakana kadar isimi gordu. Alt sepeti cok genis isime yaradi. Ama araba cok genis tekerleri falan. Hem kullanimi rahat oluyor hic zorlanmadan guc sarf etmeden surdum hem de araba bagajin kucukse sorun oluyor. Hem arti hem eksi yon yani. Kraft’in yeni yeni modelleri cikmis hepsi boyle buyuk.
Kisa mesafeler icin de oglum biraz buyuyunce baston puset aldim. O da kucuk pratik her yere sigiyo ama normal bebek arabasinin konforu yok cok zor suruluyor vs
Sling bende düşünüyorum almayı çok kullanışlı görünüyor. Ilk bebek olunca bizde hiç eşya yok herşey baştan alınacak kafam o yuzden fena karisikBen cinsiyet öğrenmeden başlamak istemiyorum. Gerçi oğlumdan kalan park beşik var onu kullanacağım inş. Kardeşim küçük sallanan minik beşik verecek, ben otomatik sallanan salıncak almayı düşünüyorum hani yemek yaparken iş yaparken dursun diye. Bebek arabamız yenidoğandan beri kullanılandan vardi travel de cok merağım vardı ama bu sefer sling ve ergonomik kanguru alıcam inş. Bebek arabasını daha az kullanırım.
Benimde çok ağrıyor tarifi zor bir ağrı çok huzursuz oluyorum geceleriIyi geceler arkadaslar ya bnm inanilmaz derecede bacaklrm agriyor dayanamiyorum uykuya dalamiyorum agriyo
Bende iki tarafı da takip ediyorumKalanlar gidenler diye bir şey yok ki. Misal, ben iki tarafı da takip ediyorum.
AyneennBenimde çok ağrıyor tarifi zor bir ağrı çok huzursuz oluyorum geceleri
BendeeeBende iki tarafı da takip ediyorum
Ben Konyaya yeni tasindim öneriler üzerine buyuksehir belediye hastanesinde ayise gönenc var ona gittim. Hosuma gitti. Devam edicem insKonya da yaşıyorum konya da olupta doktor önerisi olan varmı
Benim tatilde 1 hafta ağrımadı, düşünüyorum farklı ne yaptım ettim, yüzme ya da su iyi gelmiş olabilir bana daAyni bnmde erken dedi ama cook rahatsz ediyor bn limon suruyorm biraz aliyo agriyi oseiklde daliyormmm yarnn kismetse kontrolm var yinr sorcmm
Bnde cok yurudugumde flan herhalde cok agriyoo anlamiyorm ama geceyi berber geciriyorm ki cok erken ilerleym aylarsa ne olcak acabaBenim tatilde 1 hafta ağrımadı, düşünüyorum farklı ne yaptım ettim, yüzme ya da su iyi gelmiş olabilir bana da
Hadi gözün aydın canm 4 lü test ne oluyorSonuclarim iyi cikti kizlar 1 ay sonra gel 4lu test yapacaz dedi üstümden yuk kalkti ya
Çok şükür canım gözünüz aydınSonuclarim iyi cikti kizlar 1 ay sonra gel 4lu test yapacaz dedi üstümden yuk kalkti ya
O da bir tarama testi canim bu ikili test gibiHadi gözün aydın canm 4 lü test ne oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?