Gerçekten öyle yaa biz kaldıkultrason öncesi sordum 14 haftadan sonra söylüyorum dedi bende bir tahminde bulunursunuz o zaman dedim ben 13+6 yım bugün.bakayım görünürse derim dedi ama biizmki ııhh göstermedi uygun değil suan tahminde bulunmayayım diyince hayallerim suya düştü ayaklar çapraz duruyor bebişimin
Cikolata yiyip gitmek lazimÖzel hastanede herhangi bi doktora git cinsiyetini öğrenmek istiyorum de bnm oğluşlarım tam 14 haftalıkken öğrenmiştim
Karışık meyve suyu çikolata veya şeker ama etkisi az sürüyor bebiş sonra tekrar sakinleşiyor ultrasona girmeden 5 10 dk önce ye birde girerken at hemen ağzınaCikolata yiyip gitmek lazim
Devlette once baska bir doktora gidip o da soylemezse ozele gidicem sadece cinsiyet icin muayene parasi odemiyim dedim
Bende şeker cikti o yuzden küçük bir çikolata yerim anca :)Karışık meyve suyu çikolata veya şeker ama etkisi az sürüyor bebiş sonra tekrar sakinleşiyor ultrasona girmeden 5 10 dk önce ye birde girerken at hemen ağzınabenımki bugün sakin sakin yatıyordu keyfi yerinde doktor azıcık cihazı gezdirince rahatsız oldu da anca hareket etti ben şeker yemeyi unuttum öncekinde yemiştim acile gittiğimde o zaman çok hareketliydi
Öksürünce de hareketleniyor diyorlar yalandan daha başlamadan bir iki öksürBende şeker cikti o yuzden küçük bir çikolata yerim anca :)
Ahahha :) ben erkek diye dusunuyorum ama hadi bakalimÖksürünce de hareketleniyor diyorlar yalandan daha başlamadan bir iki öksür
Hayırlısı bende kendimi kıza cok kaptırdım inşallah öğreniriz en kısa zamandaAhahha :) ben erkek diye dusunuyorum ama hadi bakalim
Erkek mi canim ay bilemedim tambence alma kesin bisey demezse kafan karisir. ama insanda cok meral ediyor.senin tahminine gore benimkinin cinsiyet tutuyor mu bakarmisin merak ettimEki Görüntüle 2290012
Kiz kiyafetleri cok tatli yaaaHayırlısı bende kendimi kıza cok kaptırdım inşallah öğreniriz en kısa zamanda
Erkek mi canim ay bilemedim tam
Erkek dicem alin duz cene yuvarlak kafa kare :)Erkek mi canim ay bilemedim tam
kesin olmamakla birlikte erkek demisti. sende dogruladin.Erkek dicem alin duz cene yuvarlak kafa kare :)
Kizlarin kafasi daha narin oluyor alni bombeli cenesi sivri :)kesin olmamakla birlikte erkek demisti. sende dogruladin.
Neden kortizon kullanıyorsunuz ? Bende kullanıyorum şuan 4 mg prednol. Ben gebeliğin başından beri 1.5-2 kilo aldım60 kiloydum. Gerci bide ben bayadir bi kortizon kullaniyorum falan
Giymeden hemen önce yap inşallah bir an önce geçerToptan ütüleyip koyuyorum yerine de acaba giymeden mi yapmak gerek
Benimde tahmin bile yok 1 ay sonra dedi ama ben kanama olunca bir hafta sonra gittim alttan baktığı halde hiçbir şey demedi cumartesi günü kontrolümüz var ama kanama için çağırmıştı normalde aybaşında cinsiyet için deqmişti bakalım bu sefer dermi sağlıklı olsun geç öğreneyim ama güç olmasınBenimki anca 1 ay sonra soylerim diyor herkes ogrendi bi biz kaldik
15.haftada artik soylemesi lazimBenimde tahmin bile yok 1 ay sonra dedi ama ben kanama olunca bir hafta sonra gittim alttan baktığı halde hiçbir şey demedi cumartesi günü kontrolümüz var ama kanama için çağırmıştı normalde aybaşında cinsiyet için deqmişti bakalım bu sefer dermi sağlıklı olsun geç öğreneyim ama güç olmasın
Bilemiyorum çok garantici Bi Dr muş emin olmadan asla söylemiyor muş çok ona giden çok arkadaşım vardı15.haftada artik soylemesi lazim
İnş canımcım yaGiymeden hemen önce yap inşallah bir an önce geçer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?