2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Özel hastanede herhangi bi doktora git cinsiyetini öğrenmek istiyorum de bnm oğluşlarım tam 14 haftalıkken öğrenmiştim
Cikolata yiyip gitmek lazim
Devlette once baska bir doktora gidip o da soylemezse ozele gidicem sadece cinsiyet icin muayene parasi odemiyim dedim

Cikolata yiyip gitmek lazim
Devlette once baska bir doktora gidip o da soylemezse ozele gidicem sadece cinsiyet icin muayene parasi odemiyim dedim
Karışık meyve suyu çikolata veya şeker ama etkisi az sürüyor bebiş sonra tekrar sakinleşiyor ultrasona girmeden 5 10 dk önce ye birde girerken at hemen ağzına benımki bugün sakin sakin yatıyordu keyfi yerinde doktor azıcık cihazı gezdirince rahatsız oldu da anca hareket ettiben şeker yemeyi unuttum öncekinde yemiştim acile gittiğimde o zaman çok hareketliydi

Bende şeker cikti o yuzden küçük bir çikolata yerim anca :)

Benimki anca 1 ay sonra soylerim diyor herkes ogrendi bi biz kaldik
Benimde tahmin bile yok 1 ay sonra dedi ama ben kanama olunca bir hafta sonra gittim alttan baktığı halde hiçbir şey demedi cumartesi günü kontrolümüz var ama kanama için çağırmıştı normalde aybaşında cinsiyet için deqmişti bakalım bu sefer dermi sağlıklı olsun geç öğreneyim ama güç olmasın

15.haftada artik soylemesi lazim

Teyzeleri küçücüğüm size el sallıyor bende bi cinsiyet yorumu alırım sizlerden

Eklentiler

• E40229C0-1D38-4E16-B1C3-10E636E3BC73.webp
    10,3 KB · Görüntüleme: 51
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…