- 11 Nisan 2019
- 653
- 793
- 18
- 32
Vardı da geçmediCanim bir doktora git bakteriyel bir enfeksiyon ya da mantar olabilir

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Vardı da geçmediCanim bir doktora git bakteriyel bir enfeksiyon ya da mantar olabilir
Aile hekimine git canimVardı da geçmedirandevuma da 15 gün var.
![]()
Teşekkürler tavsiyen için canım bi bakayım netten araştırayımFem freshin probiyotikli vajinal sampuani var onu deneyin..
Toptan ütüleyip koyuyorum yerine de acaba giymeden mi yapmak gerekİç Çamaşırını ütüleyip giy canım ek olarak
Öyle düşünüyorum doktorumada gittiğimde iletirim artıkAile hekimine git canim
benim bebeğim için de tahminde bulunur musunuz :)Çenesini falan goremedim ama cok narin duruyor kiz gibi :)
Erkek gibi geldi canim doktor bisey dedi mibenim bebeğim için de tahminde bulunur musunuz :)
Eki Görüntüle 2289988
Kıza benzettim canım benKızlaaarrr tahminlerinizi bekliyorum? 12+5 haftalığız
Benim doktorum hç bi yorum yapmadı canım o yüzden aşırı merak ediyorum. Nub dan mı tahmin ediyosunErkek gibi geldi canim doktor bisey dedi mi
Kafa yapisindan canimBenim doktorum hç bi yorum yapmadı canım o yüzden aşırı merak ediyorum. Nub dan mı tahmin ediyosun
Bende 3 ayda 4 kg vermişimBende hic kilo almadim hatta vermişim
Bende 3 ayda 4 kg vermişimBende hic kilo almadim hatta vermişim
Ben o kadar vermedim 51.2den 50.5e dusmustum biraz almaya basladimBende 3 ayda 4 kg vermişim
Sen kaç kg verdin cnm
Tahminleriniz doğru çıksın inşallah :)Kafa yapisindan canim
Senin bebişin cinsiyeti neydiBen o kadar vermedim 51.2den 50.5e dusmustum biraz almaya basladim
Ay soylemiyo ki doktorum ya bir hafta 10 gun sonraya baska doktora randevu alayim diyorum soyler belki suanda 13+2Senin bebişin cinsiyeti neydi
Al al bende başka doktora gitcem göstermedi bugün benımki yoksa söyleyecekti doktor bırdaha da gidemem ki 4 hafta sonra gel diyinceAy soylemiyo ki doktorum ya bir hafta 10 gun sonraya baska doktora randevu alayim diyorum soyler belki suanda 13+2
Benimki anca 1 ay sonra soylerim diyor herkes ogrendi bi biz kaldikAl al bende başka doktora gitcem göstermedi bugün benımki yoksa söyleyecekti doktor bırdaha da gidemem ki 4 hafta sonra gel diyinceo yuzden baska doktora gideceğim haftaya inşallah
Gerçekten öyle yaa biz kaldıkBenimki anca 1 ay sonra soylerim diyor herkes ogrendi bi biz kaldik![]()
Özel hastanede herhangi bi doktora git cinsiyetini öğrenmek istiyorum de bnm oğluşlarım tam 14 haftalıkken öğrenmiştimAy soylemiyo ki doktorum ya bir hafta 10 gun sonraya baska doktora randevu alayim diyorum soyler belki suanda 13+2