Sagol canim cocuklara biseyler dagitacam simdi oyle demistim :)Çok şükür canım gözünüz aydın
Benım doktor birşey demedi 4lüyle ilgili 3lü test yaptırmana gerek yok 20-24 hafta arası ayrıntılı yaptır 24ten sonra şeker yüklemesi yaptırmanı öneriyoruz dedi acaba unuttu mu ben mi duymadım ki neyse birdahaki gittiğimde 18 haftalık olucam 4lü istesede zamanı geçmemiş oluyorO da bir tarama testi canim bu ikili test gibi
Benim ayrintili ultrason 26.haftama geliyor dedim bisey olmaz dedi kararsiz kaldim ozelde cektirip cektirmemekteBenım doktor birşey demedi 4lüyle ilgili 3lü test yaptırmana gerek yok 20-24 hafta arası ayrıntılı yaptır 24ten sonra şeker yüklemesi yaptırmanı öneriyoruz dedi acaba unuttu mu ben mi duymadım ki neyse birdahaki gittiğimde 18 haftalık olucam 4lü istesede zamanı geçmemiş oluyor
Ben sıra almaya çalışacağım devlette 21.haftada dusunuyorum 26 gec gibi deBenim ayrintili ultrason 26.haftama geliyor dedim bisey olmaz dedi kararsiz kaldim ozelde cektirip cektirmemekte
Bana devlet 26.haftaya anca verdi ne zaman bossa o zamana veriyorlar ben 10 gun once falan aldim sırayıBen sıra almaya çalışacağım devlette 21.haftada dusunuyorum 26 gec gibi de
Sıra bulamazsam da özelde yaptırırım mecbur ama kimi yerlerde doktora göre erken veya geç yapılabilir yazıyor bilmiyorum ki ya bir kaç doktora sorsan instagramda falan cevaplayan doktorlar oluyor için rahat eder 26 geç değilse o zamanda yaptırırsınBana devlet 26.haftaya anca verdi ne zaman bossa o zamana veriyorlar ben 10 gun once falan aldim sırayı
Ben yaptırmadı, Dr baktı herşey yolunda gelişim ileride, çok hareketli Çok güzel herşey gerek yok dedi bende istemedim zatenAldırmak gibi bir düşünceniz yoksa hiçbirini yaptırmamak en güzeli. Bana sorsa ben yaptırmazdım bile. Çünkü boşuna stres sinir. Ne yapalım kabul diyeceksek doğunca ne gerek var aylarca stres yapmaya.
Valla ben oğlumda da 11+3 de öğrendim. Bunu da 11+2 de öğrendikKızlarrr merhaba, 13+4te cinsiyeti öğrendim şuan 15+1 , haftaya cinsiyet partisi yapıcam ama tedirginim 13+4 çok mu erkendi bir kez daha gitsem mi vajinal ultrasonla da bakıp söylemişti.... Fikirlerinizi bekliyorum
Aman Allah ım nazlı kız maşallahHerkes whats app mi kacti kimse kalmamis burda...
Kontrolden geldik bizim kiz ellerini yumruk yapip suratina koymus resmen cekmeyin rahatsiz etmeyin der gibiydi.. ben 1,5 kilo almisim. Doktorum gluteni kes dedi. Bebiste 131 gr olmus.
Canim ben kafa yapisindan erkek diyorum..:))Kızlaaarrr tahminlerinizi bekliyorum? 12+5 haftalığız
Doktorum 16 bitmeden kilo alma demisti bana sonra cok zorlanirsin diyor. Toplam 9 10 kiloyla bitirmek istiyr. Haftamiz 15.3Aman Allah ım nazlı kız maşallahnormal değil mi doktor fazla mı buldu kilo alımını kaç haftalık oldun
Kac kiloyla basladiniz hamileligeDoktorum 16 bitmeden kilo alma demisti bana sonra cok zorlanirsin diyor. Toplam 9 10 kiloyla bitirmek istiyr. Haftamiz 15.3
60 kiloydum. Gerci bide ben bayadir bi kortizon kullaniyorum falanKac kiloyla basladiniz hamilelige
Bir yerde görmüştümDoktorum 16 bitmeden kilo alma demisti bana sonra cok zorlanirsin diyor. Toplam 9 10 kiloyla bitirmek istiyr. Haftamiz 15.3
Bir yerde görmüştüm
ilk üç ay toplam 1.5-2 kilo
İkinci üç ay her ay 1 kilo
Son 3 ay her ay 2 kilo seklinde normal diye
Toplarsan 11 kilo ediyor bende bu mottoyla devam ediyordum13+6 yım bende başta 1.200 kilo verdim sonra 600 gr aldm ilk 4 ay 2 kiloya razıydım
Anladım doğru son zamanlarda ne olacağı belli değil ne zor ya hem sağlıklı ol kilo alma ama bebek büyüsün kilonun fazlası zarar onu denk tut falanEvet boyle soyluyolar ama doktorum bugun dediki.. 4 ay sifir cunku sonra 2 ay icinde 4.son 3 ay da 5 kilo birden aliniyor genelde o yuzden dikkatli ol dedi.. zaten senin kilo alman isimize yaramaz guzel beslenip bebege aldiralim diyor. Gluteni kes karbonhidrati azaltdedi iste bakalim.. ekmek zaten yemiyorumda diger seyler fena
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?