2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Normal yerleşme sancısı bende de oldu ama daha çok bacağıma vuran sızı gibiydi adet şimdi arada oluyor geçiyor yani

bende uyuyamıyorum canım sürekli wc ye tasınıyorum sendede varmı

Bende hamileliğimi öğrenmeden önce çok sık gitmeye başlamıştım. Şu aralar nispeten daha iyi ama en az 1 kere kalkıyorum yine de.
Ama tabi gün içinde daha çok gidiyorum eskiye göre:)

Benim de vardı, 2-3 gün sürdü söyledim doktora iyi kötü bir şey demedi:)

Ya hanımlar geçen kese için doktora gittiğimde doktor sol yumurtalığımda da bir ölçüm yaptı bir şeyleri ölçtü ve kontrol edelim de hem dış hem normal gebelik aynı anda olmasın dedi. Diğer geldiğinde hatırlat bir daha ölçelim ben ölçümü aldım dedi.
Geçen ocak ayında dış gebelik olacakken son anda tutunamayıp kimyasala çeviren bir gebelik geçirdim sol tarafımda.
Düşünmemeye çalışıyorum, öyle bir şey dememiş gibi devam etmeye çalışıyorum ama inşallah olmaz dua edin ne olur

İnş olmaz öyle bişey. Yani bi kese göründü ikinci kese tüplerde olma olasılığı mı var diyor doktorunuz ???? Biraz ütopik geldi bana. Yarın benimde randevum var sabah. İnş bi sıkıntım olmaz. Korkuyorum. Yarın tam 5+0 olacağım. Benimde 2 kimyasal birde 9+3 haftalık kaybım var. Elimden geleni yapıyorum gerisi Rabbimde

Arkadaşlar ben kan testi yaptırdım
bir beta hcg var bir de altta dilue Beta hcg var

beta gch sanki artmamış gözüküyor dilue beta hcg baya artmış 15000 lerde bu ne şimdi

Canım adı heterotopik gebelikmiş.
Kadınlar kulübünde de yaşayan kişiler varmış. Zaten çok düşük bir ihtimalmiş ama işte insan bilemiyor o ihtimalin gelip bulmayacağını.

Arkadaşlar ben kan testi yaptırdım
bir beta hcg var bir de altta dilue Beta hcg var

beta gch sanki artmamış gözüküyor dilue beta hcg baya artmış 15000 lerde bu ne şimdi

Yaptırdığın hastaneyi arayıp sor bence ben de tek değer vardı.

Merhaba kızlar benim de son adet tarihim 22 Nisan 4+4 haftalık cok yeni bugün kesmeyi gördük şükür 1 cm kesemiz haftaya cuma da bebişi görcez %90 kalp sesinide duyarız dedi benım de tahmini 28 ocak buradan birbirimize destek olsak benim ilk çünki cok heyecan panik yapıyorum

Bayanlar iyi aksamlar busey sorucam benim sat 15 nisan esimle son iliskimiz 27nisan gecesi oldu sizce hamile kaldigim ay nisanmi yoksa mayis basindada dollenme olmus olabilir mi ?? Bileniniz varsa yardimci olurmusunuz

Bayanlar iyi aksamlar busey sorucam benim sat 15 nisan esimle son iliskimiz 27nisan gecesi oldu sizce hamile kaldigim ay nisanmi yoksa mayis basindada dollenme olmus olabilir mi ?? Bileniniz varsa yardimci olurmusunuz
Zaten iliski olur olmaz döllenme olmazki.bildigim kadariyla döllenme 6 günde tamamlaniyo.yani mayis basina denk geliyo

Arkadaşlar yeri ve zamanı dil biliyorum ama size bişi sormak istiyorum ben 1 buçuk yıldır oğlum olucak adını emir koyucam diyorum rüyamda gördüm çevremde herkes biliyor çok sevdiğim ve benimsediğim isim eltim de biliyor o da 8 aylık hamile dün akşam bebeğinin ismini emir koyacağını söyledi şok oldum sinirim bozuldu ben sana geçen seneden beri oğlum olucak adını emir koyucam dedim dimi şimdi ismim kıskandın sen koy ben yene emir koyucam dedim koy dedi hiç tınlamadı çok kıskanç biri biliyorum benim ki daha cinsiyet beli dil ama onun bu hareketi çok zoruma gitti eşim abartıyorsun dedi sizce ben mi abartıyorum siz olsanız nasıl bi tepki verirdiniz

Abartıyosun bence bizimde eşimle sevgililik döneminden beri bebeklerimizin isimleri belli .
Ama biz eclendikten 3 yıl sonra eşimin teyzesi doğum yaptı ve benım koycağım ismi koydu
Ben üzülmedim sevındım aaa dedim kuzenler aynı iismle olcak :) Tek zorlıgunuz bir araya geldiğimizde edmir denilince ikisininde bakması olcak
Zamanla bir kolaylık bulursunuz ona da

Takmazdim banane naparsa yapsın

teyze olsa bende takmazdım ama etliyiz aynı evde gibiyiz bu ilk kıskançlıkta dil artık gına geldi

Belki de sizin kızınız olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…